Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay toont trainingsdagen Formule 1 toch volledig live

  De testdagen van de Formule 1 worden toch live en in het geheel compleet met Nederlands commentaar aangeboden via Viaplay.
  Jarco Kriek
  24 februari 2022
  comments 5
  Viaplay toont trainingsdagen Formule 1 toch volledig live
  Foto Getty Images

  In eerste instantie werd gemeld dat de testdagen in Bahrein op 10, 11 en 12 maart niet via online streamingdienst Viaplay" target="_blank">Viaplay te zien zouden zijn. Uit uitspraken van een van de commentatoren van Formule 1 bij het Nederlandse Viaplay op BNR Nieuwsradio blijkt dat de testdagen live en in het geheel compleet met Nederlands commentaar worden aangeboden.

   

  Ook lineair

  De testdagen zijn niet alleen online via bijvoorbeeld pc, laptop, tablet, televisie of mediaspeler via Viaplay te volgen. In ieder geval bij Ziggo, KPN, Delta en Caiway is Formule 1 ook lineair via een apart kanaal beschikbaar.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  De moord op Murray Hayes stelt Lewis en zijn sidekick Hathaway voor een raadsel. De professor had kort voor zijn dood voor een godsvermogen het originele manuscript van een gedicht gekocht en die aankoop lijkt hem fataal te zijn geworden. Terwijl het duo in de zaak duikt, wordt het in de wielen gereden door amateurspeurneus Michelle Maraber.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het piepkleine Zeeuwse gehucht Baarland is het strijdtoneel van een jarenlange rel over een brandgang. Volgens Adrie hebben zijn buren het vehikel tussen beide huizen zo smal gemaakt, dat hij nog nauwelijks z’n kont kan keren. De buren, Martijn en Miriam, geven op hun beurt Adrie de schuld van het versmallen van het pad. Inmiddels heeft de burenruzie zijn knelpunt bereikt en is het de hoogste tijd dat Viktor en de besnorde brandjesblusser als de brandweer naar Zeeland vertrekken.

  Interview

  • *

   Floortje Dessing

   Floortje gaat mee

   Floortje Dessing rijdt met prijswinnend fotograaf Jasper Doest mee van Nederland naar Nepal, om onderweg verhalen vast te leggen over de relatie tussen mens en dier.
   Reacties0 reactie(s)