Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay toont trainingsdagen Formule 1 toch volledig live

  De testdagen van de Formule 1 worden toch live en in het geheel compleet met Nederlands commentaar aangeboden via Viaplay.
  Jarco Kriek
  24 februari 2022
  comments 5
  Viaplay toont trainingsdagen Formule 1 toch volledig live
  Foto Getty Images

  In eerste instantie werd gemeld dat de testdagen in Bahrein op 10, 11 en 12 maart niet via online streamingdienst Viaplay te zien zouden zijn. Uit uitspraken van een van de commentatoren van Formule 1 bij het Nederlandse Viaplay op BNR Nieuwsradio blijkt dat de testdagen live en in het geheel compleet met Nederlands commentaar worden aangeboden.

   

  Ook lineair

  De testdagen zijn niet alleen online via bijvoorbeeld pc, laptop, tablet, televisie of mediaspeler via Viaplay te volgen. In ieder geval bij Ziggo, KPN, Delta en Caiway is Formule 1 ook lineair via een apart kanaal beschikbaar.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)