Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay toont trainingsdagen Formule 1 toch volledig live

  De testdagen van de Formule 1 worden toch live en in het geheel compleet met Nederlands commentaar aangeboden via Viaplay.
  Jarco Kriek
  24 february 2022
  comments 5
  Viaplay toont trainingsdagen Formule 1 toch volledig live
  Foto Getty Images

  In eerste instantie werd gemeld dat de testdagen in Bahrein op 10, 11 en 12 maart niet via online streamingdienst Viaplay te zien zouden zijn. Uit uitspraken van een van de commentatoren van Formule 1 bij het Nederlandse Viaplay op BNR Nieuwsradio blijkt dat de testdagen live en in het geheel compleet met Nederlands commentaar worden aangeboden.

   

  Ook lineair

  De testdagen zijn niet alleen online via bijvoorbeeld pc, laptop, tablet, televisie of mediaspeler via Viaplay te volgen. In ieder geval bij Ziggo, KPN, Delta en Caiway is Formule 1 ook lineair via een apart kanaal beschikbaar.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview