Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay vanaf nu met betere beeldkwaliteit Formule 1

  Het zit de voor Nederland nieuwe streamingdienst Viaplay niet mee. De eerste twee testdagen Formule 1 in Bahrein waren beeldtechnisch onvoldoende.
  Jarco Kriek
  12 maart 2022
  comments 17
  Viaplay vanaf nu met betere beeldkwaliteit Formule 1
  Foto ProShots

  Het geblunder met de beeldkwaliteit zorgde voor Viaplay" target="_blank">Viaplay de afgelopen dagen voor een (online) klachtenstorm van kritiek. Het was niet de eerste keer dat Viaplay door het stof moest. Het eerste PDC Darts toernooi dat vorige week via de streamingdienst werd aangeboden verliep ook niet feilloos.

   

  Verbetering

  Viaplay biedt in overige landen tot op heden live sport aan in de minimale HD-beeldresolutie 720P. In aanloop naar de marktintroductie in Nederland beloofde Viaplay aan diverse media – waaronder Totaal TV – dat de beeldresolutie van live sport naar Full HD 1080P zou worden opgewaardeerd. Tijdens de eerste twee testdagen Formule 1 in Bahrein was dit nog niet het geval. Viaplay stelt tegen teleurgestelde abonnees dat vandaag Formule 1 in betere beeldkwaliteit wordt geleverd.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)