Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay vanaf nu met betere beeldkwaliteit Formule 1

  Het zit de voor Nederland nieuwe streamingdienst Viaplay niet mee. De eerste twee testdagen Formule 1 in Bahrein waren beeldtechnisch onvoldoende.
  Jarco Kriek
  12 march 2022
  comments 17
  Viaplay vanaf nu met betere beeldkwaliteit Formule 1
  Foto ProShots

  Het geblunder met de beeldkwaliteit zorgde voor Viaplay de afgelopen dagen voor een (online) klachtenstorm van kritiek. Het was niet de eerste keer dat Viaplay door het stof moest. Het eerste PDC Darts toernooi dat vorige week via de streamingdienst werd aangeboden verliep ook niet feilloos.

   

  Verbetering

  Viaplay biedt in overige landen tot op heden live sport aan in de minimale HD-beeldresolutie 720P. In aanloop naar de marktintroductie in Nederland beloofde Viaplay aan diverse media – waaronder Totaal TV – dat de beeldresolutie van live sport naar Full HD 1080P zou worden opgewaardeerd. Tijdens de eerste twee testdagen Formule 1 in Bahrein was dit nog niet het geval. Viaplay stelt tegen teleurgestelde abonnees dat vandaag Formule 1 in betere beeldkwaliteit wordt geleverd.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview