Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay vanaf nu met betere beeldkwaliteit Formule 1

  Het zit de voor Nederland nieuwe streamingdienst Viaplay niet mee. De eerste twee testdagen Formule 1 in Bahrein waren beeldtechnisch onvoldoende.
  Jarco Kriek
  12 march 2022
  comments 17
  Viaplay vanaf nu met betere beeldkwaliteit Formule 1
  Foto ProShots

  Het geblunder met de beeldkwaliteit zorgde voor Viaplay de afgelopen dagen voor een (online) klachtenstorm van kritiek. Het was niet de eerste keer dat Viaplay door het stof moest. Het eerste PDC Darts toernooi dat vorige week via de streamingdienst werd aangeboden verliep ook niet feilloos.

   

  Verbetering

  Viaplay biedt in overige landen tot op heden live sport aan in de minimale HD-beeldresolutie 720P. In aanloop naar de marktintroductie in Nederland beloofde Viaplay aan diverse media – waaronder Totaal TV – dat de beeldresolutie van live sport naar Full HD 1080P zou worden opgewaardeerd. Tijdens de eerste twee testdagen Formule 1 in Bahrein was dit nog niet het geval. Viaplay stelt tegen teleurgestelde abonnees dat vandaag Formule 1 in betere beeldkwaliteit wordt geleverd.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayFormule 1

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Beter!

  Beter!
  NPO 1 om 21:24 uur
  Vandaag wil Corina, die na veel roken kampt met de longziekte COPD, weer in beweging te komen met linedancing.

  TV-TIP Vandaag Inside

  Vandaag Inside
  SBS 6 om 21:35 uur
  Heel erg lang heeft het afscheid van Vandaag Inside niet geduurd.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)