Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay vanaf nu met betere beeldkwaliteit Formule 1

  Het zit de voor Nederland nieuwe streamingdienst Viaplay niet mee. De eerste twee testdagen Formule 1 in Bahrein waren beeldtechnisch onvoldoende.
  Jarco Kriek
  12 maart 2022
  comments 17
  Viaplay vanaf nu met betere beeldkwaliteit Formule 1
  Foto ProShots

  Het geblunder met de beeldkwaliteit zorgde voor Viaplay de afgelopen dagen voor een (online) klachtenstorm van kritiek. Het was niet de eerste keer dat Viaplay door het stof moest. Het eerste PDC Darts toernooi dat vorige week via de streamingdienst werd aangeboden verliep ook niet feilloos.

   

  Verbetering

  Viaplay biedt in overige landen tot op heden live sport aan in de minimale HD-beeldresolutie 720P. In aanloop naar de marktintroductie in Nederland beloofde Viaplay aan diverse media – waaronder Totaal TV – dat de beeldresolutie van live sport naar Full HD 1080P zou worden opgewaardeerd. Tijdens de eerste twee testdagen Formule 1 in Bahrein was dit nog niet het geval. Viaplay stelt tegen teleurgestelde abonnees dat vandaag Formule 1 in betere beeldkwaliteit wordt geleverd.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP Waku Waku

  Waku Waku
  NPO 3 om 18:21 uur
  Jarenlang werd Waku Waku gepresenteerd door Rob Fruithof, de quizmaster die vorige maand op 71-jarige leeftijd overleed. De dieren- en natuurquiz keerde vorig jaar terug op tv, met dit keer Sosha Duysker aan het roer. In het tweede seizoen doen onder andere Bracha van ­Doesburgh, Roy Donders, Nicolette Kluijver en Steven Kazàn een poging om met hun flora- en faunakennis zoveel mogelijk aapjes bij elkaar te sprokkelen. De winnaar maakt kans op 1500 euro voor een goed doel.

  TV-TIP Ice Road Rescue

  Ice Road Rescue
  National Geographic om 19:35 uur
  Thord Paulsen heeft zich alvast warm ingepakt voor het zevende seizoen van Ice Road Rescue en dat is maar goed ook. Vanwege een koude winter vol zware stormen, regenbuien en dikke ladingen sneeuw krijgen de helden van de gladde weg het lastiger dan ooit. Thord en collega Bjørn hebben veel meegemaakt, maar in dit seizoen hebben ze de zwaarste klussen uit hun carrière. De mannen moeten daardoor nog meer op elkaar vertrouwen. In het noorden heeft Jo Roger het ook zwaar en heeft hij de hulp van Stig nodig, maar is deze beginneling klaar voor het echte werk?

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)