Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay wijzigt Formule 1-team

  Viaplay gaat de komende maanden noodgedwongen een tijdelijke wijziging van het Nederlandse Formule 1-team doorvoeren.
  Jarco Kriek
  6 september 2023
  comments 3
  Viaplay wijzigt Formule 1-team
  Foto Getty Images

  De studiopresentatie wordt tijdelijk gewijzigd. Amber Brantsen gaat binnenkort met zwangerschapsverlof. Ook dit keer kiest Viaplay er niet voor om een in de Formule 1 scene bekende naam – bijvoorbeeld van Ziggo Sport – als tijdelijke vervanger aan te stellen. De Nederlandse sportafdeling van de Zweedse streamingdienst heeft namelijk gekozen voor Koen Weijland.

   

  Laatste races

  Weijland is vanaf de Grand Prix van de Verenigde Staten in Austin het studiogezicht van Formule 1 op Viaplay. Op dit moment presenteert Weijland de voetbaluitzendingen bij de streamingdienst. De tijdelijke vervanger van Brantsen is dus intern gevonden. De tijdelijke presentator heeft tot op heden geen enkele affiniteit met Formule 1. Mede hierdoor is de keuze van Viaplay opvallend te noemen.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS6 om 20:30 uur
  In Putten, midden in de Gelderse vallei, woont Nicole – dochter van Jan – des Bouvrie samen met haar vriend Arne en hun drie honden in een oude koeienstal uit 1897. De was is slap, het interieur bont en tot de nok toe gevuld met nostalgie en herinneringen. Hoe anders is dat bij oma, dochter en kleindochter Matteeva. Hun dertien-in-het-dozijn-huurwoning is saai en kil en het trio heeft werkelijk geen nagel om aan de kont te krabben. De twee gezinnen ruilen een week lang van huis, budget en leven.

  TV-TIP 100 Dagen in de Vergeten Wijk

  100 Dagen in de Vergeten Wijk
  NPO 3 om 21:11 uur
  Nadat ze eerder al als bijzonder stagiairs door een middelbare school en een psychiatrische kliniek scharrelden, duiken Tim den Besten en Nicolaas Veul dit keer onder in de Haagse wijk Laak. Het is een van de buurten die hoog scoren in lijstjes over eenzaamheid, armoede, woningnood en racisme. Om inzicht te krijgen in het leven in deze ‘vergeten wijk’, gaan Tim en Nicolaas er honderd dagen wonen én werken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)