Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay wil ‘meer Nederlands’ worden

  Viaplay heeft nog steeds te maken met voortdurend klagende abonnees. Kan betere communicatie het imago verbeteren?
  Jarco Kriek
  21 maart 2023
  comments 1
  Viaplay wil ‘meer Nederlands’ worden

  Dat Viaplay in het eerste jaar van zijn activiteit in Nederland steken heeft laten vallen, kan niemand ontgaan zijn. Vooral in de communicatie was het soms kommer en kwel. De Zweedse eigenaar van de streamingdienst Viaplay Group lijkt het voornemen te hebben om op dit punt een kwalitatieve inhaalslag te maken.

   

  Amsterdam

  Zo is in Amsterdam een lokaal hoofdkantoor voor onder meer de Nederlandse en Poolse markt gevestigd. Voor deze lokale markt is ook een eigen directeur aangesteld. En om het geheel compleet te maken, is Viaplay op zoek naar een Head of PR & Communications voor het lokale hoofdkantoor in Amsterdam. Hiervoor heeft Viaplay Group gisteren op meerdere platforms een sollicitatiebericht geplaatst. De nieuwe Head of PR & Communications moet onder meer een team van communicatiemedewerkers gaan aansturen om te communiceren met bijvoorbeeld media, en dus indirect met bestaande en mogelijke nieuwe abonnees.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP EK Wielrennen Mannen

  EK Wielrennen Mannen
  NPO 1 om 13:10 uur
  Op het ­Europees kampioenschap in fietsprovincie Drenthe beginnen de wielrenners vandaag in Assen, om vervolgens met een lus naar afvalberg Col du VAM te rijden. Remco Evenepoel is er niet bij: de wereld­kampioen tijdrijden krijgt rust na de Ronde van Spanje. Ook Mathieu van der Poel laat verstek gaan en focust zich vanwege de Olympische Spelen op een mountainbike test-event in Parijs. Wout van Aert heeft echter wel oren naar de wit-blauwe trui met gouden sterren.

  TV-TIP The Jungle Book

  The Jungle Book
  Net5 om 20:00 uur
  Het jongetje Mowgli (Neel Sethi) is opgevoed door wolven, maar de gevreesde tijger Shere Khan (Idris Elba) wil hem weg hebben uit de jungle. Daarom moet hij vluchten. Op zijn tocht wordt hij bijgestaan door de strenge panter Bagheera en de vrolijke beer Baloo (Bill Murray). Liveactionverfilming naar Rudyard Kipling gelijknamige boek.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)