Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay wil ‘meer Nederlands’ worden

  Viaplay heeft nog steeds te maken met voortdurend klagende abonnees. Kan betere communicatie het imago verbeteren?
  Jarco Kriek
  21 maart 2023
  comments 1
  Viaplay wil ‘meer Nederlands’ worden

  Dat Viaplay in het eerste jaar van zijn activiteit in Nederland steken heeft laten vallen, kan niemand ontgaan zijn. Vooral in de communicatie was het soms kommer en kwel. De Zweedse eigenaar van de streamingdienst Viaplay Group lijkt het voornemen te hebben om op dit punt een kwalitatieve inhaalslag te maken.

   

  Amsterdam

  Zo is in Amsterdam een lokaal hoofdkantoor voor onder meer de Nederlandse en Poolse markt gevestigd. Voor deze lokale markt is ook een eigen directeur aangesteld. En om het geheel compleet te maken, is Viaplay op zoek naar een Head of PR & Communications voor het lokale hoofdkantoor in Amsterdam. Hiervoor heeft Viaplay Group gisteren op meerdere platforms een sollicitatiebericht geplaatst. De nieuwe Head of PR & Communications moet onder meer een team van communicatiemedewerkers gaan aansturen om te communiceren met bijvoorbeeld media, en dus indirect met bestaande en mogelijke nieuwe abonnees.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienst

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Bob Sikkes

   De Moeite Waard?!

   Terwijl Kopen zonder Kijken nog loopt, is Bouwkundige des Vaderlands Bob Sikkes (57) alweer aan een nieuw project begonnen: De Moeite Waard?!, waarin landgenoten huizen kopen, verbouwen en direct weer verkopen.
   Reacties0 reactie(s)