Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Teleurstelling voor Viaplay-abonnees: Formule 1-weekend minder

  De kans dat de voor dit weekend afgelaste Formule 1-race later dit jaar nog wordt ingehaald is zeer klein. Dat is dus een strop voor menig Viaplay-kijker.
  Jarco Kriek
  17 mei 2023
  comments 7
  Teleurstelling voor Viaplay-abonnees: Formule 1-weekend minder
  Foto Getty Images

  In Italië zou dit weekend de Formule 1 Grand Prix van Emilia-Romagna plaatsvinden. Deze Italiaanse regio wordt echter geteisterd door extreme weersomstandigheden met overstromingen tot gevolg. Hierdoor staat ook het circuit Enzo e Dino Ferrari in Imola deels onder water. Hierdoor is het komende Formule 1-weekend afgelast.

   

  Race minder

  De kans is uiterst klein dat er later dit jaar een nieuwe datum op de racekalender gevonden wordt waarop de race kan worden ingehaald. De agenda met Europese races laat hiervoor weinig ruimte. Als de race ingehaald moet worden, dan zou er vier weekenden achter elkaar moeten worden gereden. Het inkorten van de zomerstop in augustus is niet mogelijk, omdat de fabrieken van alle teams in deze periode verplicht moeten sluiten.

   

  Strop

  Voor Viaplay- en F1 TV Pro-abonnees betekent dit een strop. In eerste instantie leek dit seizoen uit een recordaantal van 24 races te bestaan. Nadat eerder de Grand Prix van China van de kalender werd geschrapt, lijkt dit nu ook te gebeuren met de Grand Prix van Emilia-Romagna.

  ViaplayOTTonlinestreamingdienstFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview