Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Videoland laat abonnees weer in de huiskamer meezingen met André Hazes

  Videoland biedt alle abonnees ook dit jaar weer de mogelijkheid om thuis in de huiskamer mee te genieten van het muziekspektakel Holland Zingt Hazes.
  Jarco Kriek
  7 februari 2024
  comments 1
  Videoland laat abonnees weer in de huiskamer meezingen met André Hazes
  Foto Getty Images

  Videoland streamt vrijdag 8 maart live het concert Holland Zingt Hazes vanuit het Ziggo Dome in Amsterdam. De streamingdienst heeft de exclusieve live uitzendrechten van het concert dat jaarlijks terugkeert naar de Amsterdamse muziektempel. Het is niet de eerste keer dat Videoland Holland Zingt Hazes live aan abonnees aanbiedt. Maar het is wel voor de eerste keer dat de streamingdienst gelijktijdig met het gezongen nummer van André Hazes ook de songtekst in beeld toont. Videoland wil hiermee de meezingsfeer nog meer naar de huiskamers van abonnees te brengen.

   

  Hazes is de basis

  Het is dit jaar voor de twaalfde keer dat Holland Zingt Hazes in het Ziggo Dome plaatsvindt. Het is een meerdaagse concertreeks. Videoland biedt alleen het concert van 6 maart live aan abonnees aan. Dit concert is op een later tijdstip ook terug te kijken op Videoland. Deze editie zingen André Hazes (de zoon van), Jeroen van der Boom, Tino Martin, Frans Bauer, Karsu, Kris Kross Amsterdam, Peter Beense, Douwe Bob, Wolter Kroes, Jamai en Samantha Steenwijk bekende en minder bekendere nummers van op 23 september 2004 overleden volkszanger.

  VideolandOTTonlinestreamingdienstmuziekZiggo DomeHolland Zingt Hazes

  Reacties

 1. TV-TIP Erin Brockovich

  Erin Brockovich
  Net5 om 20:00 uur
  Erin Brockovich (Julia Roberts) werkt als assistent op een advocatenkantoor. Ze ontdekt dat een groot bedrijf gif loost in het drinkwater. Erin stelt advocaat Ed Masry (Albert Finney) op de hoogte, maar hij is huiverig om het bedrijf met een beurswaarde van 28 miljard aan te klagen. Daarom besluit Erin zelf een zaak aan te spannen.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)