Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Videoland stunt met liveconcert Holland Zingt Hazes

  Niet hoofdsponsor Ziggo van de Ziggo Dome maar Videoland gaat het meezingconcert Holland Zingt Hazes aanbieden.
  Jarco Kriek
  3 maart 2023
  comments 3
  Videoland stunt met liveconcert Holland Zingt Hazes
  Foto Getty Images

  Videoland heeft de exclusieve live uitzendrechten van het meezingconcert van Holland Zingt Hazes gekocht. Dit betekent dat alle abonnees van de streamingdienst vrijdag 10 maart vanaf 20.30 uur het eerste concert van de reeks in 2023 live kunnen bekijken. Naast bekende vrijwel jaarlijks terugkerende namen bij de lijst van deelnemende artiesten als Jeroen van der Boom, Jamai en Gerard Joling zijn dit jaar onder meer de zangeres Karsu en zanger John den Bever voor het eerst van de partij.

   

  Andre Hazes

  Bij het concert worden liedjes van de overleden maar nog steeds populaire volkszanger Andre Hazes door andere artiesten vertolkt. Onder hen ook de zoon van Hazes, Andre Hazes jr. Deze maakt na bijna twee jaar vol met drank- en drugsproblematiek zijn comeback. Voor het eerst is Roxanne Hazes niet van de partij. De dochter van Andre Hazes heeft er vanwege vertroebelde familierelaties bewust voor gekozen om niet aan het meezingfestijn deel te nemen.

   

  Bruikleendecoder

  Abonnees van Ziggo en KPN kunnen direct via hun bruikleendecoder naar het Holland Zingt Hazes-concert kijken. Natuurlijk is wel een Videoland-abonnement nodig. Dit abonnement kan ook bij deze providers worden afgesloten.

  VideolandOTTonlinestreamingdienstZiggo DomeHolland Zingt Hazesconcert

  Reacties

 1. TV-TIP Find It, Fix It, Sell It

  Find It, Fix It, Sell It
  Discovery Channel om 19:30 uur
  Wat de American Pickers doen in Amerika, doen Henry Cole en Simon O’Brien aan de overkant van Het Kanaal. De energieke Britten reizen stad en land af en gaan in muffe schuurtjes en bedompte kelders op zoek naar vergeten spulletjes die ze op hun eigen unieke wijze kunnen pimpen en voor de hoofdprijs kunnen verkopen.

  TV-TIP Hunted VIPS

  Hunted VIPS
  NPO 3 om 20:25 uur
  Terwijl het oliedomme gedrag van de vloggende zangeres Famke Louise en haar vriend, de niet veel slimmere oud-profvoetballer Denzel Slager, hen al binnen 24 uur in de armen van de hunters dreef, loopt een aantal bekende koppels nog vrij rond. Zij proberen tijdens de finale het extractiepunt te bereiken voordat ze alsnog in de kladden worden gegrepen. Zijn ze op tijd?

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)