Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Videoland tijdelijk goedkoper tijdens Black Friday-week

  Op weg naar Black Friday vliegen de aanbiedingen ons om de oren. Streamingdienst Videoland stunt mee met een fikse korting op de maandprijs.
  Jorrit van Broekhoven
  22 november 2023
  comments 1
  Videoland tijdelijk goedkoper tijdens Black Friday-week
  RTL/Videoland

  Black Friday is niet meer één dag, maar duurt bij veel winkels een hele week of nog langer. Videoland stunt mee met een aanbieding die geldig is tot en met maandag 27 november. Wie meedoet aan de actie krijgt een half jaar lang korting op de maandprijs van het Videoland Basis-abonnement.

   

  Twee euro korting

  Streamingdienst Videoland kent verschillende abonnementsvormen. Videoland Basis is het abonnement dat reclames toont hij de series, films en andere programma's. De abonnee kan ermee kijken op één scherm. Gewoonlijk kost dit Basis-abonnement 4,99 euro per maand, maar met de Black Friday-actie van Videoland betalen nieuwe abonnees het eerste halfjaar slechts 2,99 per maand. Na zes maanden gaat de maandprijs omhoog naar het reguliere tarief, maar de abonnee kan ook maandelijks opzeggen.

   

  Nieuwe titels

  Videoland is de succesvolle streamingdienst van RTL Nederland. Populaire titels van dit moment zijn de misdaadserie 'Een moord kost meer levens' en de documentaire 'André Hazes'. De komende tijd wordt het aanbod uitgebreid met een tweede seizoen van de Nederlandse misdaadserie 'Sleepers', de kerstfilm 'Eerste hulp bij kerst' (foto) en een serie over het leven van Máxima. 

  VideolandBasiskortingBlack Friday

  Reacties

 1. TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  TV-TIP De Wereld van Chinezen

  De Wereld van Chinezen
  NPO 2 om 20:24 uur
  Alles lijkt weer zoals het was in Suriname, maar schijn bedriegt, want de invloed van China wordt steeds groter en groter. Maar liefst negentig procent van de winkels in de hoofdstad Paramaribo is in handen van Chinezen en Suriname heeft een torenhoge schuld bij China. Ruben Terlou brengt een bezoek aan Suriname en overal waar de journalist komt, ziet hij Chinese winkeliers, Chinese goud­zoekers en Chinese goudhandelaren. Ook ziet hij de negatieve invloed van China op de Surinaamse natuur.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)