Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Wanneer en waar kijk je Formule 1 Grand Prix Spanje?

  De Formule 1 keert dit weekend terug op Europese bodem. Max Verstappen weet zich in Barcelona gesteund door rond de tienduizend Nederlandse fans.
  Jarco Kriek
  20 mei 2022
  comments 1
  Wanneer en waar kijk je Formule 1 Grand Prix Spanje?
  Foto Getty Images

  Zoals bekend zijn de uitzendrechten van de Formule 1 voor minimaal drie seizoenen verhuisd van VodafoneZiggo (Ziggo Sport) naar de streamingdienst Viaplay van Nordic Entertainment Group (NENT). Het abonnement kost met introductiekorting tot 1 augustus €9,99 per maand en daarna de reguliere prijs van €13,99. Het abonnement kan ook via de providers VodafoneZiggo (Ziggo), KPN, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) lopen. Een Viaplay-abonnement bij een provider kan twee voordelen hebben: tv-aanbieders kunnen extra kortingen geven bij het stapelen van abonnementen, en daarnaast kan de Formule 1 in ieder geval tot 1 augustus ook via een lineair kanaal worden bekeken.

   

  F1 TV PRO

  Via de eigen streamingdienst van Formule 1 F1 TV PRO kunnen ook alle vrije trainingen, kwalificaties, sprintraces en races live gevolgd worden. Het F1 TV PRO jaarabonnement kost €64,99. Voor een maandabonnement dient €7,99 betaald te worden. Samenvattingen van raceweekends zijn onder meer bij Ziggo, NOS en Nu.nl te bekijken.

   

  Programma’s rond GP Spanje?

  Viaplay zendt diverse programma’s en live verslagen rond de Formule 1 Grand Prix van Spanje uit. Dit zijn de belangrijkste.

   

  • Vrijdag 20 mei 20.30 uur – Studio Formule 1 Shakedown
  • Zaterdag 21 mei 12.55 uur – Vrije training 3
  • Zaterdag 21 mei 15.55 uur – Kwalificatie
  • Zondag 22 mei 14.00 uur – Voorbeschouwing race
  • Zondag 22 mei 14.55 uur – Race
  ViaplayF1 TV ProF1TVFoermule 1F1

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)