Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Weekend vol topsport op Ziggo Sport

  Ziggo Sport staat dit weekend in het teken van het begin van twee internationale sportcompetities. Het gaat om Formule E en het WK Hockey voor mannen.
  Jarco Kriek
  13 januari 2023
  comments 5
  Weekend vol topsport op Ziggo Sport
  Foto Getty Images

  VodafoneZiggo heeft voor Ziggo Sport de uitzendrechten van beide sportcompetities gekocht. Het negende seizoen van de Formule E begint dit weekend in Mexico-Stad. Aan de andere kant van de wereld rolt de bal voor het eerst tijdens het WK Hockey voor mannen in India.

   

  Formule E

  De Belg Stoffel Vandoorne verdedigt in de Formule E zijn WK-titel. Het eerste raceweekend vindt dit weekend plaats op 13 en 14 januari in Mexico. Alle zestien Formule E-races van dit seizoen zijn live te volgen op het kanaal Ziggo Sport Racing. Dit geldt tevens voor alle vrije trainingen en kwalificaties. Uiteindelijk is op 30 juli aan het eind van het raceseizoen de nieuwe wereldkampioen bekend.

   

  Hockey

  Alle wedstrijden van het Nederlands team tijdens het WK Hockey in India zijn live te volgen bij Ziggo Sport. Dit geldt ook voor beide halve finales en de finale, ongeacht of Nederland in deze wedstrijden speelt. Het WK Hockey wordt van 13 tot en met 29 januari in India georganiseerd. In de poulefase treft het Nederlandse team Maleisië, Nieuw-Zeeland en Chili als tegenstanders.

   

  Providers

  Klanten van kabelbedrijf Ziggo kunnen de wedstrijden van het Nederlandse hockey team zonder extra kosten volgen op het basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Bij andere providers zoals KPN, T-Mobile en Canal Digitaal is hiervoor een aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement nodig. Om naar de Formule E te kijken op het kanaal Ziggo Sport Racing moeten ook Ziggo-klanten toegang hebben tot het kanalenaanbod van Ziggo Sport Totaal.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport Totaalabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP 2Doc: Peter en Erik

  2Doc: Peter en Erik
  NPO 2 om 22:17 uur
  In 1967 stond een moeder haar pasgeboren tweeling af, en de jongens kwamen allebei in een ander gezin terecht. Het duurde zeventien jaar later voordat de twee elkaar ontmoetten, en er allebei ineens een broer bij kregen. Peter en Erik zoeken al tientallen jaren naar een antwoord op de vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren. Was er sprake van een misverstand, of was er misschien zelfs opzet in het spel? Samen met journalist Myrthe Buitenhuis gaan ze op zoek naar de waarheid. Het tweede deel is vrijdag te zien.

  TV-TIP Addicted to Marriage

  Addicted to Marriage
  TLC om 22:30 uur
  Na een paar mislukte huwelijken krabben mensen zich misschien even achter de oren, maar dat geldt níét voor de bruiden in deze realityserie. De vier dames in Addicted to Marriage zijn opgeteld al 20 keer getrouwd, maar dat weerhoudt ze er niet van om hun vriend te pushen om wéér in ’t huwelijksbootje te stappen. De partners hebben hun bedenkingen, en sommigen wéten niet eens dat hun vriendin eerder al getrouwd is geweest.

  Interview