Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Youfone stapt na mobiel, tv en internet ook in energie

  Youfone is al enige tijd actief als prijsvechter op de mobiele en vaste telecommarkt. Het bedrijf kan nu het productaanbod gaan uitbreiden met stroom en gas.
  Jarco Kriek
  19 september 2022
  comments 0
  Youfone stapt na mobiel, tv en internet ook in energie
  Foto Getty Images

  Youfone heeft van toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) de benodigde vergunningen gekregen om energie te gaan leveren aan kleingebruikers. Het duurt echter nog enige tijd voordat het bedrijf daadwerkelijk stroom en gas gaat leveren aan consumenten. Youfone ziet vooralsnog van introductie af vanwege de onzekere situatie op de energiemarkt.

  Youfone

  Reacties

 1. TV-TIP Hunted

  Hunted
  NPO 3 om 20:25 uur
  Een nieuw seizoen betekent een verse jacht op een roedel doodgewone burgers die drie weken uit handen van de hunters proberen te blijven. Dat lukt maar weinigen en dat is soms onterecht volgens veel kijkers. In het vorige seizoen zouden de slim spelende finalisten Kelly en Romy geen eerlijke kans hebben gehad om hun vrijheid tegemoet te snellen.

  TV-TIP Jumanji: Welcome to the Jungle

  Jumanji: Welcome to the Jungle
  Net 5 om 20:30 uur
  Wanneer vier tieners een oud videospel spelen, worden ze letterlijk het spel ingezogen. Ze komen erachter dat ze allemaal een ander uiterlijk hebben gekregen en dat ze speciale eigenschappen bezitten. Ze moeten allerlei opdrachten zien te voltooien. Met een beperkt aantal levens moeten ze slagen, anders blijven ze vastzitten in dit spel.

  Interview