Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Youfone stapt na mobiel, tv en internet ook in energie

  Youfone is al enige tijd actief als prijsvechter op de mobiele en vaste telecommarkt. Het bedrijf kan nu het productaanbod gaan uitbreiden met stroom en gas.
  Jarco Kriek
  19 september 2022
  comments 0
  Youfone stapt na mobiel, tv en internet ook in energie
  Foto Getty Images

  Youfone heeft van toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) de benodigde vergunningen gekregen om energie te gaan leveren aan kleingebruikers. Het duurt echter nog enige tijd voordat het bedrijf daadwerkelijk stroom en gas gaat leveren aan consumenten. Youfone ziet vooralsnog van introductie af vanwege de onzekere situatie op de energiemarkt.

  Youfone

  Reacties

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)