Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Youfone stapt na mobiel, tv en internet ook in energie

  Youfone is al enige tijd actief als prijsvechter op de mobiele en vaste telecommarkt. Het bedrijf kan nu het productaanbod gaan uitbreiden met stroom en gas.
  Jarco Kriek
  19 september 2022
  comments 0
  Youfone stapt na mobiel, tv en internet ook in energie
  Foto Getty Images

  Youfone heeft van toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) de benodigde vergunningen gekregen om energie te gaan leveren aan kleingebruikers. Het duurt echter nog enige tijd voordat het bedrijf daadwerkelijk stroom en gas gaat leveren aan consumenten. Youfone ziet vooralsnog van introductie af vanwege de onzekere situatie op de energiemarkt.

  Youfone

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  De moord op Murray Hayes stelt Lewis en zijn sidekick Hathaway voor een raadsel. De professor had kort voor zijn dood voor een godsvermogen het originele manuscript van een gedicht gekocht en die aankoop lijkt hem fataal te zijn geworden. Terwijl het duo in de zaak duikt, wordt het in de wielen gereden door amateurspeurneus Michelle Maraber.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het piepkleine Zeeuwse gehucht Baarland is het strijdtoneel van een jarenlange rel over een brandgang. Volgens Adrie hebben zijn buren het vehikel tussen beide huizen zo smal gemaakt, dat hij nog nauwelijks z’n kont kan keren. De buren, Martijn en Miriam, geven op hun beurt Adrie de schuld van het versmallen van het pad. Inmiddels heeft de burenruzie zijn knelpunt bereikt en is het de hoogste tijd dat Viktor en de besnorde brandjesblusser als de brandweer naar Zeeland vertrekken.

  Interview

  • *

   Floortje Dessing

   Floortje gaat mee

   Floortje Dessing rijdt met prijswinnend fotograaf Jasper Doest mee van Nederland naar Nepal, om onderweg verhalen vast te leggen over de relatie tussen mens en dier.
   Reacties0 reactie(s)