Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo begint met doorgifte uitgestelde HD-zender

  Ziggo gaat klanten met een abonnement op Movies & Series XL of TV Zenders Plus vanaf 12 juli Curiosity Channel HD aanbieden.
  Jarco Kriek
  11 juli 2022
  comments 4
  Ziggo begint met doorgifte uitgestelde HD-zender

  Curiosity Channel HD zou eigenlijk op 30 juni – gelijktijdig met FilmBox, njam!, ducktv en Playboy TV Europe – aan het HD-zenderaanbod worden toegevoegd. Desgevraagd liet VodafoneZiggo-woordvoerder Ronald van der Aart toen weten aan Totaal TV dat de distributie van Curiosity Channel HD door technische redenen enkele weken was vertraagd. Vandaag informeert Ziggo zijn abonnees dat de doorgifte van dit HD-kanaal op voorkeuzepositie 201 op dinsdag 12 juli begint.

   

  Hoge verwachting

  Ziggo is de eerste provider in Nederland die Curiosity Channel HD aan klanten gaat leveren. De zender staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit. Op Curiosity Channel zijn bekroonde originele waargebeurde films, shows en series over onderwerpen als wetenschap, natuur, geschiedenis, technologie en lifestyle te zien. De zender is wat betreft inhoud te vergelijken met Discovery Channel in zijn begindagen. Dit is niet zo vreemd, want eigenaar John Hendricks stond in 1982 in Amerika aan de wieg van Discovery Channel. De programma’s van Curiosity Channel zijn nu deels Nederlands ondertiteld. Vanaf oktober is de zender honderd procent Nederlands ondertiteld.

  ZiggoVodafoneZiggoCuriosity ChannelHDzenderaanbodZiggo Movies & Series XLTV Zenders Plusabonnement

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)