Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo biedt klanten gratis jaarabonnement Film1 aan

  Ziggo is begonnen met het belonen van bestaande klanten. Een deel van hen heeft via de mail of telefonisch een aanbod gekregen om een jaar gratis naar Film1 te kijken.
  Jarco Kriek
  11 april 2023
  comments 21
  Ziggo biedt klanten gratis jaarabonnement Film1 aan

  Het belonen van vaste klanten gebeurt vaak alleen met tijdelijk gratis zenders of content. Dit is niet alleen bij Ziggo zo, maar ook bij diverse andere providers zoals KPN, T-Mobile, Delta en Caiway. Ziggo is nu begonnen met het proactief belonen van vaste klanten. Zij krijgen via e-mail of telefonisch het aanbod om een jaar lang naar betaalzender Film1 te kijken. Dit abonnement geeft niet alleen toegang tot de vier lineaire kanalen maar, ook het video on demand-platform op de bruikleendecoders van Ziggo en het mobiele platform van Film1.

   

  Zelf bellen

  Voorheen beloonde Ziggo vaste klanten vrijwel alleen als deze er zelf om vroegen. Een groeiend aantal Ziggo-klanten neemt zelf met het bedrijf contact op nadat uit publicaties op sociale media blijkt dat het dreigen met opzeggen van het abonnement leidt tot kortingen of gratis abonnementen zoals Film1, ESPN en Ziggo Sport Totaal. Het komt niet vaak voor dat Ziggo bestaande klanten zelf benadert met de mogelijkheid om gratis naar content te kijken.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetabonnementFilm1retentiebestaande klanten

  Reacties

 1. TV-TIP Hell's Kitchen USA

  Hell's Kitchen USA
  24Kitchen om 19:30 uur
  Chef-kok Gordon Ramsay blaft kandidaten vaak af, net zoals een boze legersergeant dat kan. De zestiende reeks van Hell’s Kitchen start op een legerbasis waar de kandidaten tucht en discipline leren. Gelukkig verplaatst de actie zich snel weer naar de keuken, waar ‘generaal’ Ramsay zijn rekruten met harde hand de fijne kneepjes aanleert. Seizoen 16 werd berucht vanwege de vele ruzies, en dat zegt veel in een Gordon Ramsay-show!

  TV-TIP Verward

  Verward
  NPO 3 om 20:24 uur
  Op het nieuws hoor je regelmatig over ‘verwarde personen’ die voor problemen zorgen, maar wat voor mensen zíjn dat eigenlijk? Documentairemaakster Jessica Villerius onderzoekt de mensen achter dit label, én hulp­verleners die vaak met ze te maken hebben. Verpleegster Mariëlle was net een infuus aan het aanbrengen toen de buurman ineens binnenstormde en wild om zich heen begon te steken. Mariëlle vertelt over de hachelijke momenten die ze beleefde, toen ze op deze manier kennismaakte met Kenzo K.

  Interview