Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo biedt klanten gratis jaarabonnement Film1 aan

  Ziggo is begonnen met het belonen van bestaande klanten. Een deel van hen heeft via de mail of telefonisch een aanbod gekregen om een jaar gratis naar Film1 te kijken.
  Jarco Kriek
  11 april 2023
  comments 21
  Ziggo biedt klanten gratis jaarabonnement Film1 aan

  Het belonen van vaste klanten gebeurt vaak alleen met tijdelijk gratis zenders of content. Dit is niet alleen bij Ziggo zo, maar ook bij diverse andere providers zoals KPN, T-Mobile, Delta en Caiway. Ziggo is nu begonnen met het proactief belonen van vaste klanten. Zij krijgen via e-mail of telefonisch het aanbod om een jaar lang naar betaalzender Film1 te kijken. Dit abonnement geeft niet alleen toegang tot de vier lineaire kanalen maar, ook het video on demand-platform op de bruikleendecoders van Ziggo en het mobiele platform van Film1.

   

  Zelf bellen

  Voorheen beloonde Ziggo vaste klanten vrijwel alleen als deze er zelf om vroegen. Een groeiend aantal Ziggo-klanten neemt zelf met het bedrijf contact op nadat uit publicaties op sociale media blijkt dat het dreigen met opzeggen van het abonnement leidt tot kortingen of gratis abonnementen zoals Film1, ESPN en Ziggo Sport Totaal. Het komt niet vaak voor dat Ziggo bestaande klanten zelf benadert met de mogelijkheid om gratis naar content te kijken.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetabonnementFilm1retentiebestaande klanten

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)