Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo breidt Formule 1 voor eigen klanten verder uit

    Ziggo introduceert een nieuwe vorm van gratis exclusieve dienstverlening rond Formule 1 die alleen voor eigen klanten beschikbaar is.
    Jarco Kriek
    4 february 2020
    comments 0
    F1 TV Pro gratis voor Ziggo-klanten met Ziggo Sport Totaal
    Foto ProShots

    Wie bij Ziggo het aanvullende tv-abonnement Ziggo Sport Totaal koopt, krijgt namelijk gratis toegang tot de eigen online streamingdienst van Formule 1 F1 TV Pro. Ook klanten van VodafoneZiggo die vaste diensten van Ziggo met mobiele diensten van Vodafone combineren en die als gratis cadeau voor Ziggo Sport Totaal hebben gekozen, krijgen gratis toegang tot F1 TV Pro. Wie bij andere distributeurs – zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile – een Ziggo Sport Totaal-abonnement koopt, kan niet gratis van F1 TV Pro gebruikmaken. Voor hen geldt dat hiervoor een extra abonnement gekocht dient te worden. Dit abonnement kost €7,99 per maand of €64,99 per jaar.

     

    Ziggo F1-provider van Nederland

    Streamingdienst F1 TV Pro wordt door F1-eigenaar Liberty Media in Nederland in samenwerking met VodafoneZiggo op de markt gebracht. Onder meer het Nederlandse commentaar van Olav Mol en pitreporter Jack Plooij is – naast onder meer Engels commentaar van Sky Sport – bij F1 TV Pro beschikbaar. Ziggo is door het gratis leveren van de streamingdienst bij Ziggo Sport Totaal de concurrentie wederom een stap voor. Al enige jaren kunnen alle digitaal kijkende klanten van het kabelbedrijf zonder extra kosten met ieder abonnement naar Formule 1 - zowel de vrije trainingen, kwalificatie als races - kijken op Ziggo Sport dat op voorkeuzekanaal 14 te vinden is. Op dit sportkanaal worden naast Formule 1 onder meer ook de belangrijkste wedstrijden van de Europese voetbalcompetities Premier League, La Liga en Serie A uitgezonden alsmede elke speelronde een wedstrijd uit de prestigieuze voetbalcompetitie Champions League.

     

    Abonnement

    Om als afnemer van Ziggo Sport Totaal gratis toegang tot F1 TV Pro te krijgen, dient het abonnement met de inloggegevens van MijnZiggo aan elkaar gekoppeld te worden. Dit kan op deze manier. Ziggo-klanten die naast een Ziggo Sport Totaal abonnement ook het F1 TV Pro-abonnement kopen, dienen er wel rekening mee te houden dat zij in ieder geval voor 18 februari het lopende F1 TV Pro-abonnement stopzetten. De streamingdienst werd namelijk op 18 februari 2019 in Nederland geïntroduceerd. Wie direct op de eerste dag een jaarabonnement heeft gekocht, krijgt dus op 17 februari met de automatische jaarverlenging van het abonnement te maken. Dit is dus niet voor blijvende toegang nodig als via Ziggo toegang tot Ziggo Sport Totaal wordt verkregen.

     

    Meer Formule 1

    Dit zijn de aanvullende mogelijkheden die F1 TV Pro ten opzichte van Ziggo Sport Totaal heeft:

     

    • Livestream van alle GP’s
    • Livestream van de pre-season testraces in Barcelona – exclusief op F1 TV Pro
    • 20 live onboard-camera’s
    • Live meeluisteren naar de board radio’s
    • Naast F1 ook F2, F3 en Porsche Supercup
    • Battle mode (split screen)
    • Pitlane kanaal met commentaar van experts
    • Live timing van alle teams
    • 35 jaar historische races terugkijken

     

    Bekijk hier de racekalender van 2020 en zet al de raceweekenden in de agenda.

    ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalabonnementF1 TV ProF1TV ProonlineOTTstreamingdiensttvtelevisieF1Formule 1gratisexclusieve contentMax Verstappen

    Reacties

  1. Doe mee en win!

    • *

      Win de dvd van Star Trek Picard

      Veertien jaar nadat de illustere kapitein Jean-Luc Picard met pensioen ging bij Starfleet, is Patrick Stewart terug om zijn werkzaamheden te hervatten. Na de vernietiging van de planeet Romulus gaat Picard op onderzoek uit om een reeks mysterieuze gebeurtenissen uit zijn verleden op te lossen. Totaal TV mag vijf keer de dvd van het eerste seizoen van deze sci-fi-serie weggeven.

    TV-TIP Family drop

    Family drop
    NPO 3 om 19:20 uur
    Twee families nemen het tegen elkaar op. Onder leiding van Daan en Tim moeten ze de gekste opdrachten uitvoeren.

    TV-TIP I Am Legend

    I Am Legend
    Veronica om 20:00 uur
    Wetenschapper Robert Neville is als enige immuun voor een dodelijk virus. Hij zoekt naar andere overlevenden.

    Interview

    • *

      Harm Edens

      10 voor taal

      SBS6 steekt na twaalf jaar 10 voor Taal in een nieuwe jas. Met de nodige humor test Harm Edens zijn bekende kandidaten op hun kennis van de Nederlandse taal.
      Reacties0 reactie(s)