Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt in november uit

  Ziggo blijft het aanbod van films en series uitbreiden dat in Nederland alleen legaal door klanten van het kabelbedrijf bekeken kan worden.
  Jarco Kriek
  21 oktober 2020
  comments 1
  Ziggo breidt in november uit

  VodafoneZiggo heeft als enige distributeur in Nederland een overeenkomst met het Amerikaanse mediahuis Home Box Office (HBO). Dit betekent dat films en series van HBO in Nederland alleen bij Ziggo te bekijken zijn. Hiervoor is echter wel een geschikt abonnement nodig. Het meest gebruikt is het aanvullende tv-pakket Ziggo Movies & Series XL dat naast films en series ook toegang tot tientallen lineaire tv-zenders geeft. Onderdeel van het film- en seriepakket is content van het Amerikaanse HBO. Ziggo biedt films en series van HBO exclusief aan eigen klanten aan. Nederlanders die op hetzelfde adres een abonnement voor vaste diensten van Ziggo met mobiele diensten van Vodafone combineren, kunnen als gratis cadeau het Ziggo Movies & Series L-abonnement met toegang tot HBO-content kiezen. Wie bijvoorbeeld bij KPN, Canal Digitaal of T-Mobile tv-diensten koopt, kan dus niet legaal naar deze films en series kijken en dient af te wachten voordat deze in de winkel op Blu-ray te koop zijn.

   

  Nieuwe serie: Industry

  De nieuwe HBO-serie Industry is te zien vanaf 10 november. In Industry strijdt een groep ambitieuze, net afgestudeerde jongeren, om een vaste aanstelling bij een toonaangevende internationale investeringsbank in Londen. Het tweede seizoen van His Dark Materials begint op dinsdag 17 november en is wekelijks te zien bij Ziggo. Wanneer Lord Asriel een brug naar een nieuwe wereld heeft geopend, volgt de dappere Lyra hem naar het onbekende waar ze Will ontmoet, een jongen uit 'onze' wereld die ook op de vlucht is.

   

  Niet alleen HBO-content

  De komedie Dollface wordt vanaf 5 november toegevoegd. In Dollface probeert een vrouw weer contact te krijgen met vrienden die ze tijdens haar inmiddels verbroken relatie uit het oog heeft verloren. Het derde en vierde seizoen van het populaire ziekenhuisdrama Saving Hope staan op de planning voor 9 november en de dramaserie Devs is te zien vanaf 12 november. In Devs gaat een computeringenieur binnen haar eigen organisatie op zoek naar haar verdwenen vriend. De meeslepende politieke thriller Peacemaker is vanaf 9 november beschikbaar en draait om een team Finse vredesonderhandelaars dat werkt in een internationaal conflictgebied.

   

  Exclusieve content

  Het alleen beschikbaar zijn van content voor klanten van een bepaalde distributeur wordt exclusieve content genoemd. Met dit content probeert een distributeur bestaande abonnees tevreden te houden en dus langer aan het bedrijf als klant te binden. Tevens is het een manier om nieuwe klanten te werven. KPN introduceerde enkele jaren geleden exclusieve content in Nederland. Een uitgebreid achtergrondartikel over de geschiedenis van exclusieve content in Nederland leest u hier.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Movies & SeriescontentcontentaanbodstreamenstreamingstreamingdienstOTTonlinefilmsseriesbingewatchenexclusieve contentHBO

  Reacties

 1. TV-TIP EK Wielrennen Mannen

  EK Wielrennen Mannen
  NPO 1 om 13:10 uur
  Op het ­Europees kampioenschap in fietsprovincie Drenthe beginnen de wielrenners vandaag in Assen, om vervolgens met een lus naar afvalberg Col du VAM te rijden. Remco Evenepoel is er niet bij: de wereld­kampioen tijdrijden krijgt rust na de Ronde van Spanje. Ook Mathieu van der Poel laat verstek gaan en focust zich vanwege de Olympische Spelen op een mountainbike test-event in Parijs. Wout van Aert heeft echter wel oren naar de wit-blauwe trui met gouden sterren.

  TV-TIP The Jungle Book

  The Jungle Book
  Net5 om 20:00 uur
  Het jongetje Mowgli (Neel Sethi) is opgevoed door wolven, maar de gevreesde tijger Shere Khan (Idris Elba) wil hem weg hebben uit de jungle. Daarom moet hij vluchten. Op zijn tocht wordt hij bijgestaan door de strenge panter Bagheera en de vrolijke beer Baloo (Bill Murray). Liveactionverfilming naar Rudyard Kipling gelijknamige boek.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)