Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt TV Standaard zenderaanbod uit

  Ziggo-klanten met het TV Standaard-abonnement of hoger krijgen vanaf 4 juli een nieuwe zender. Dit maakte het kabelbedrijf vandaag bekend.
  Jarco Kriek
  3 juli 2023
  comments 0
  Ziggo breidt TV Standaard zenderaanbod uit
  Foto Getty Images

  Ziggo-eigenaar VodafoneZiggo heeft een overeenkomst gesloten met NBCUniversal International Networks voor de doorgifte van de zender DreamWorks. Het kanaal is vanaf 4 juli beschikbaar op voorkeuzekanaal 301. DreamWorks is een kanaal dat zich geheel wijdt aan kinder- en familiecontent.

   

  Bekend content

  Ziggo omschrijft de zenders als volgt: “DreamWorks is de zender die geliefde kinderfilmpersonages uit de bioscoop naar de huiskamer brengt. Ziggo-klanten kunnen genieten van alles wat DreamWorks te bieden heeft; fan-favoriete personages en hun avonturen met een reeks Emmy bekroonde, originele televisieseries, waaronder: All Hail King Julien, Dragons Race to the Edge, Adventures of Puss in Boots, Trolls: The Beat Goes On! en nog veel meer bekende titels. De zender richt zich ook op een kleuterpubliek met DreamWorks Junior, een programma voor twee- tot vijfjarigen, waaronder Madagascar A Little Wild en Raa The Noisy Lion.” 

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiezenderaanbodNBCUniversalDreamWorksTV StandaardTV Start

  Reacties