Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt voetbalaanbod exclusief uit

  Ziggo Sport krijgt vanaf 30 september aan de vooravond van het voetbalweekend een nieuw voetbaldiscussieprogramma onder de naam Ziggo Sport Voetbal Café.
  Jarco Kriek
  27 september 2022
  comments 7
  Ziggo breidt voetbalaanbod exclusief uit

  Ziggo Sport komt vanaf vrijdag 30 september met een nieuw live voetbalprogramma: Ziggo Sport Voetbal Café. Presentator Bas van Veenendaal en analist Jan van Halst zijn de gastheren van het Voetbal Café. Oud-voetballer Ruud Gullit is vaste gast. Ook schuift oud-international Arthur Numan in de eerste uitzending aan tafel.

   

  Vooruitkijken

  In Ziggo Sport Voetbal Café is uitgebreid aandacht voor het komende voetbalweekend met nieuws, interessante weetjes en statistieken. Daarnaast gaat Joep van Run iedere uitzending op bezoek bij een amateurclub, waar hij voetbalnieuws uit het land brengt en een spannend voetbalspel speelt.

   

  Tweede café

  Marcel Beerthuizen, managing director van Ziggo Sport is enthousiast: “Naast Ziggo Sport Race Café is Ziggo Sport Voetbal Café ons tweede café-programma op de vrijdagavond. We weten uit ervaring dat publiek in de studio en kijkers thuis dit een heerlijke manier vinden om het sportweekend te beginnen.”

   

  Exclusief

  Ziggo Sport Voetbal Café is vanaf 30 september iedere vrijdagavond om 21:30 uur te zien op Ziggo Sport. Deze zender wordt door Ziggo aan alle klanten zonder extra kosten aangeboden op voorkeuzekanaal 14. VodafoneZiggo meldt dat het nieuwe voetbalprogramma exclusief bij Ziggo te zien is. Dit betekent dat Nederlanders die een Ziggo Sport Totaal-abonnement hebben bij een andere provider (zoals KPN en T-Mobile) niet naar dit nieuwe programma kunnen kijken.

  ZiggoZiggo SportVodafoneZiggovoetbalexclusieve content

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)