Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt voetbalaanbod exclusief uit

  Ziggo Sport krijgt vanaf 30 september aan de vooravond van het voetbalweekend een nieuw voetbaldiscussieprogramma onder de naam Ziggo Sport Voetbal Café.
  Jarco Kriek
  27 september 2022
  comments 7
  Ziggo breidt voetbalaanbod exclusief uit

  Ziggo Sport komt vanaf vrijdag 30 september met een nieuw live voetbalprogramma: Ziggo Sport Voetbal Café. Presentator Bas van Veenendaal en analist Jan van Halst zijn de gastheren van het Voetbal Café. Oud-voetballer Ruud Gullit is vaste gast. Ook schuift oud-international Arthur Numan in de eerste uitzending aan tafel.

   

  Vooruitkijken

  In Ziggo Sport Voetbal Café is uitgebreid aandacht voor het komende voetbalweekend met nieuws, interessante weetjes en statistieken. Daarnaast gaat Joep van Run iedere uitzending op bezoek bij een amateurclub, waar hij voetbalnieuws uit het land brengt en een spannend voetbalspel speelt.

   

  Tweede café

  Marcel Beerthuizen, managing director van Ziggo Sport is enthousiast: “Naast Ziggo Sport Race Café is Ziggo Sport Voetbal Café ons tweede café-programma op de vrijdagavond. We weten uit ervaring dat publiek in de studio en kijkers thuis dit een heerlijke manier vinden om het sportweekend te beginnen.”

   

  Exclusief

  Ziggo Sport Voetbal Café is vanaf 30 september iedere vrijdagavond om 21:30 uur te zien op Ziggo Sport. Deze zender wordt door Ziggo aan alle klanten zonder extra kosten aangeboden op voorkeuzekanaal 14. VodafoneZiggo meldt dat het nieuwe voetbalprogramma exclusief bij Ziggo te zien is. Dit betekent dat Nederlanders die een Ziggo Sport Totaal-abonnement hebben bij een andere provider (zoals KPN en T-Mobile) niet naar dit nieuwe programma kunnen kijken.

  ZiggoZiggo SportVodafoneZiggovoetbalexclusieve content

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Ewout Genemans

   Bureau Rotterdam

   In Bureau Rotterdam gaat presentator Ewout Genemans op pad met de politie in de meest rauwe stad van Nederland.
   Reacties0 reactie(s)