Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo breidt Ziggo Movies & Series uit

    Het aanbod van films en series dat Ziggo bij de abonnementsvormen Ziggo Movies & Series aan klanten levert, wordt in januari gewijzigd.
    Jarco Kriek
    24 december 2019
    comments 3
    Ziggo The Outsider HBO

    Totaal TV maakte eerder bekend dat Ziggo op 31 december meer dan honderd films en series uit het aanbod van Ziggo Movies & Series verwijdert. Dit vanwege aflopende uitzendrechtenovereenkomsten. Om het aanbod gelijk te houden, voegt het kabelbedrijf in januari weer nieuwe titels films en volledige seizoenen of nieuwe afleveringen van series toe.

     

    HBO

    Natuurlijk zijn veel nieuwe titels afkomstig van HBO. Zo is vanaf 13 januari de nieuwe thriller The Outsider met Ziggo Movies & Series te bekijken. Nieuw vanaf 20 januari is ook de HBO comedy Avenue 5. Ziggo toont nieuwe afleveringen van deze en andere nieuwe HBO series binnen 24 uur na eerste Amerikaanse tv-vertoning in de best beschikbare beeldkwaliteit inclusief Nederlandse ondertiteling. Veelal in HD, maar in de toekomst ook vaker in 4K Ultra HD. Ziggo heeft in Nederland de exclusieve uitzendrechten van HBO-content in bezit.

     

    Volledige seizoenen series

    Ook voor het komende jaar heeft Ziggo de uitzendrechten van nieuwe series gekocht, In veel gevallen zijn direct alle afleveringen van een volledig seizoen te bingewatchen. Opvallende titels zijn het tweede seizoen van de Spaanse serie The Pier (19 januari) en het vijfde seizoen van Outlander (17 februari).

    ZiggoVodafoneZiggoZiggo Movies & SeriesZiggo GOfilmsseriesvideo on demandOTTonlineuitzendrechtenrechtenexclusieve contentHBO

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview