Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo brengt coaxloze Next Mini

  Ziggo heeft de Next Mini op de markt gebracht. Deze kleine settopbox komt bij twee goedkopere tv-abonnementen beschikbaar, maar is ook te huur voor een tweede of derde televisie.
  Gijsbert de Fokkert
  19 april 2022
  comments 0
  Ziggo brengt coaxloze Next Mini
  Ziggo

  De Mediabox XL heeft eindelijk een broertje. Deze kleine settopbox wordt gefaseerd geïntroduceerd: eerst bij TV Start en later ook bij TV Complete en TV Max. De Next Mini is volgens Ziggo vergelijkbaar met de Mediabox Next, al heeft eerstgenoemde geen coaxaansluiting en is het een stuk kleiner (80x80x19mm). De Next Mini wordt via wifi of een internetkabel verbonden.

   

  Omruilen van Mediabox XL?

  Volgens Ziggo betekent de komst van de Next Mini dat 'de 4k-kijkervaring nu standaard is in alle pakketten'. Nieuwe klanten die kiezen voor Alles-in-1 Start of Internet & TV Start ontvangen het apparaatje als onderdeel van hun abonnement. Het is nog niet volledig duidelijk of bepaalde abonnees (tegen betaling) hun bestaande Mediabox XL kunnen omruilen. Het grote stroomverbruik van de XL is velen al tijden een doorn in het oog.

  ZiggoMediaboxNext MiniMediabox
 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)