Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo brengt coaxloze Next Mini

  Ziggo heeft de Next Mini op de markt gebracht. Deze kleine settopbox komt bij twee goedkopere tv-abonnementen beschikbaar, maar is ook te huur voor een tweede of derde televisie.
  Gijsbert de Fokkert
  19 april 2022
  comments 0
  Ziggo brengt coaxloze Next Mini
  Ziggo

  De Mediabox XL heeft eindelijk een broertje. Deze kleine settopbox wordt gefaseerd geïntroduceerd: eerst bij TV Start en later ook bij TV Complete en TV Max. De Next Mini is volgens Ziggo vergelijkbaar met de Mediabox Next, al heeft eerstgenoemde geen coaxaansluiting en is het een stuk kleiner (80x80x19mm). De Next Mini wordt via wifi of een internetkabel verbonden.

   

  Omruilen van Mediabox XL?

  Volgens Ziggo betekent de komst van de Next Mini dat 'de 4k-kijkervaring nu standaard is in alle pakketten'. Nieuwe klanten die kiezen voor Alles-in-1 Start of Internet & TV Start ontvangen het apparaatje als onderdeel van hun abonnement. Het is nog niet volledig duidelijk of bepaalde abonnees (tegen betaling) hun bestaande Mediabox XL kunnen omruilen. Het grote stroomverbruik van de XL is velen al tijden een doorn in het oog.

  ZiggoMediaboxNext MiniMediabox
 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)