Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo brengt coaxloze Next Mini

  Ziggo heeft de Next Mini op de markt gebracht. Deze kleine settopbox komt bij twee goedkopere tv-abonnementen beschikbaar, maar is ook te huur voor een tweede of derde televisie.
  Gijsbert de Fokkert
  19 april 2022
  comments 0
  Ziggo brengt coaxloze Next Mini
  Ziggo

  De Mediabox XL heeft eindelijk een broertje. Deze kleine settopbox wordt gefaseerd geïntroduceerd: eerst bij TV Start en later ook bij TV Complete en TV Max. De Next Mini is volgens Ziggo vergelijkbaar met de Mediabox Next, al heeft eerstgenoemde geen coaxaansluiting en is het een stuk kleiner (80x80x19mm). De Next Mini wordt via wifi of een internetkabel verbonden.

   

  Omruilen van Mediabox XL?

  Volgens Ziggo betekent de komst van de Next Mini dat 'de 4k-kijkervaring nu standaard is in alle pakketten'. Nieuwe klanten die kiezen voor Alles-in-1 Start of Internet & TV Start ontvangen het apparaatje als onderdeel van hun abonnement. Het is nog niet volledig duidelijk of bepaalde abonnees (tegen betaling) hun bestaande Mediabox XL kunnen omruilen. Het grote stroomverbruik van de XL is velen al tijden een doorn in het oog.

  ZiggoMediaboxNext MiniMediabox
 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview