Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo brengt coaxloze Next Mini

  Ziggo heeft de Next Mini op de markt gebracht. Deze kleine settopbox komt bij twee goedkopere tv-abonnementen beschikbaar, maar is ook te huur voor een tweede of derde televisie.
  Gijsbert de Fokkert
  19 april 2022
  comments 0
  Ziggo brengt coaxloze Next Mini
  Ziggo

  De Mediabox XL heeft eindelijk een broertje. Deze kleine settopbox wordt gefaseerd geïntroduceerd: eerst bij TV Start en later ook bij TV Complete en TV Max. De Next Mini is volgens Ziggo vergelijkbaar met de Mediabox Next, al heeft eerstgenoemde geen coaxaansluiting en is het een stuk kleiner (80x80x19mm). De Next Mini wordt via wifi of een internetkabel verbonden.

   

  Omruilen van Mediabox XL?

  Volgens Ziggo betekent de komst van de Next Mini dat 'de 4k-kijkervaring nu standaard is in alle pakketten'. Nieuwe klanten die kiezen voor Alles-in-1 Start of Internet & TV Start ontvangen het apparaatje als onderdeel van hun abonnement. Het is nog niet volledig duidelijk of bepaalde abonnees (tegen betaling) hun bestaande Mediabox XL kunnen omruilen. Het grote stroomverbruik van de XL is velen al tijden een doorn in het oog.

  ZiggoMediaboxNext MiniMediabox
 1. TV-TIP 2Doc: Peter en Erik

  2Doc: Peter en Erik
  NPO 2 om 22:17 uur
  In 1967 stond een moeder haar pasgeboren tweeling af, en de jongens kwamen allebei in een ander gezin terecht. Het duurde zeventien jaar later voordat de twee elkaar ontmoetten, en er allebei ineens een broer bij kregen. Peter en Erik zoeken al tientallen jaren naar een antwoord op de vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren. Was er sprake van een misverstand, of was er misschien zelfs opzet in het spel? Samen met journalist Myrthe Buitenhuis gaan ze op zoek naar de waarheid. Het tweede deel is vrijdag te zien.

  TV-TIP Addicted to Marriage

  Addicted to Marriage
  TLC om 22:30 uur
  Na een paar mislukte huwelijken krabben mensen zich misschien even achter de oren, maar dat geldt níét voor de bruiden in deze realityserie. De vier dames in Addicted to Marriage zijn opgeteld al 20 keer getrouwd, maar dat weerhoudt ze er niet van om hun vriend te pushen om wéér in ’t huwelijksbootje te stappen. De partners hebben hun bedenkingen, en sommigen wéten niet eens dat hun vriendin eerder al getrouwd is geweest.

  Interview