Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo brengt coaxloze Next Mini

  Ziggo heeft de Next Mini op de markt gebracht. Deze kleine settopbox komt bij twee goedkopere tv-abonnementen beschikbaar, maar is ook te huur voor een tweede of derde televisie.
  Gijsbert de Fokkert
  19 april 2022
  comments 0
  Ziggo brengt coaxloze Next Mini
  Ziggo

  De Mediabox XL heeft eindelijk een broertje. Deze kleine settopbox wordt gefaseerd geïntroduceerd: eerst bij TV Start en later ook bij TV Complete en TV Max. De Next Mini is volgens Ziggo vergelijkbaar met de Mediabox Next, al heeft eerstgenoemde geen coaxaansluiting en is het een stuk kleiner (80x80x19mm). De Next Mini wordt via wifi of een internetkabel verbonden.

   

  Omruilen van Mediabox XL?

  Volgens Ziggo betekent de komst van de Next Mini dat 'de 4k-kijkervaring nu standaard is in alle pakketten'. Nieuwe klanten die kiezen voor Alles-in-1 Start of Internet & TV Start ontvangen het apparaatje als onderdeel van hun abonnement. Het is nog niet volledig duidelijk of bepaalde abonnees (tegen betaling) hun bestaande Mediabox XL kunnen omruilen. Het grote stroomverbruik van de XL is velen al tijden een doorn in het oog.

  ZiggoMediaboxNext MiniMediabox
 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Beter!

  Beter!
  NPO 1 om 21:24 uur
  Vandaag wil Corina, die na veel roken kampt met de longziekte COPD, weer in beweging te komen met linedancing.

  TV-TIP Vandaag Inside

  Vandaag Inside
  SBS 6 om 21:35 uur
  Heel erg lang heeft het afscheid van Vandaag Inside niet geduurd.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)