Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo en KPN opgelet: klantenservice populairder dan webcare

  Nederlanders nemen in het geval van storingen of vragen over de factuur liever telefonisch contact op met de klantenservice dan te vertrouwen op online webcare.
  Jarco Kriek
  3 oktober 2022
  comments 2
  Ziggo en KPN opgelet: klantenservice populairder dan webcare
  Foto Getty Images

  Telecompaper onderzocht via het eigen consumentenpanel de manier waarop klanten van telecombedrijven contact met hun aanbieder opnemen. In het geval van storingen of vragen over de factuur wordt telefonisch contact met de klantenservice meer op prijs gesteld dan online webcare.

   

  Webcare

  Bij online webcare kan onder meer gedacht worden aan contact via sociale mediakanalen als Twitter en Facebook, online chat en klant-helpt-klant forums. Deze online contactmogelijkheden worden juist weer vaker gebruikt bij het kopen van beltegoed of het bestellen van aanvullende diensten.

  Telecompaperonderzoekonlinewebcareklantenservice

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)