Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo en KPN opgelet: klantenservice populairder dan webcare

  Nederlanders nemen in het geval van storingen of vragen over de factuur liever telefonisch contact op met de klantenservice dan te vertrouwen op online webcare.
  Jarco Kriek
  3 oktober 2022
  comments 2
  Ziggo en KPN opgelet: klantenservice populairder dan webcare
  Foto Getty Images

  Telecompaper onderzocht via het eigen consumentenpanel de manier waarop klanten van telecombedrijven contact met hun aanbieder opnemen. In het geval van storingen of vragen over de factuur wordt telefonisch contact met de klantenservice meer op prijs gesteld dan online webcare.

   

  Webcare

  Bij online webcare kan onder meer gedacht worden aan contact via sociale mediakanalen als Twitter en Facebook, online chat en klant-helpt-klant forums. Deze online contactmogelijkheden worden juist weer vaker gebruikt bij het kopen van beltegoed of het bestellen van aanvullende diensten.

  Telecompaperonderzoekonlinewebcareklantenservice

  Reacties

 1. TV-TIP Sanditon

  Sanditon
  NPO 2 om 17:09 uur
  Negen maanden na de dood van haar tortel Sidney, die in Antigua aan de gele koorts bezweek, keert Charlotte Heywood gedesillusioneerd terug naar Sanditon. In haar kielzog haar jongere zus Alison, die er net als Charlotte alles aan wil doen om de boerenmiddelmaat te ontstijgen. Maar Alison is lang niet de enige frisse wind die door het – inmiddels stuk minder pittoreske, maar des te populairdere en drukkere – kustplaatsje waait: een aantal nieuwe gezichten weet de boel flink op te schudden.

  TV-TIP UEFA Conference League: AZ - Zrinjski

  UEFA Conference League: AZ - Zrinjski
  Veronica om 18:00 uur
  De eerste groepswedstrijd van AZ in de Conference League begon in september nog voortvarend. De formatie van trainer Pascal Jansen leidde bij Zrinjski Mostar halverwege met een indrukwekkende 0-3, maar gaf de voorsprong vervolgens volledig weg. In Bosnië-Herzegovina werd het in het obscure Stadion pod Bijelim brijegom uiteindelijk 4-3. Net als de Alkmaarders snakt ook Ajax naar een overwinning. De geplaagde ploeg gaat vanavond in de Europa League op bezoek bij Olympische Marseille. In Amsterdam werd het in september 3-3.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)