Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo en KPN opgelet: klantenservice populairder dan webcare

  Nederlanders nemen in het geval van storingen of vragen over de factuur liever telefonisch contact op met de klantenservice dan te vertrouwen op online webcare.
  Jarco Kriek
  3 oktober 2022
  comments 2
  Ziggo en KPN opgelet: klantenservice populairder dan webcare
  Foto Getty Images

  Telecompaper onderzocht via het eigen consumentenpanel de manier waarop klanten van telecombedrijven contact met hun aanbieder opnemen. In het geval van storingen of vragen over de factuur wordt telefonisch contact met de klantenservice meer op prijs gesteld dan online webcare.

   

  Webcare

  Bij online webcare kan onder meer gedacht worden aan contact via sociale mediakanalen als Twitter en Facebook, online chat en klant-helpt-klant forums. Deze online contactmogelijkheden worden juist weer vaker gebruikt bij het kopen van beltegoed of het bestellen van aanvullende diensten.

  Telecompaperonderzoekonlinewebcareklantenservice

  Reacties

 1. TV-TIP Downey's Dream Cars

  Downey's Dream Cars
  discovery om 17:30 uur
  Robert Downey Jr. werd een van de grootste filmsterren van de 21ste eeuw, door de rol van Tony Stark in de Marvel-films. In deze reeks documentaires hangt Robert écht de uitvinder uit. De acteur heeft een grote verzameling auto’s; de tijd is rijp om ze om te bouwen naar elektrische voertuigen. Downey trapt af met een Chevrolet K10 pick-uptruck die nú nog 1 op 6 rijdt. Verder op de planning staan een Corvette Stingray én het up-to-date brengen van een klassieke Volkswagen T1-bus.

  TV-TIP Assassin's Creed

  Assassin's Creed
  RTL 7 om 20:25 uur
  Callum (Michael Fassbender) wordt wegens moord ter dood veroordeeld. Het vonnis wordt nooit voltrokken: het bedrijf Abstergo laat Callum via een geavanceerde techniek in de huid van zijn vijftiende-eeuwse voorvader Aguilar kruipen. Als Aguilar moet hij de Tempeliers uitschakelen.

  Interview