Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo hint op lineaire doorgifte Viaplay: ‘Deze week meer duidelijkheid’

  Ziggo belooft klanten deze week meer duidelijkheid over de manier en de prijsstelling hoe het kabelbedrijf de nieuwe streamingdienst aan klanten gaat aanbieden.
  Jarco Kriek
  25 january 2022
  comments 6
  Ziggo hint op lineaire doorgifte Viaplay: ‘Deze week meer duidelijkheid’

  Viaplay komt op 1 maart in Nederland op de markt. Het benodigde abonnement voor de streamingdienst is niet alleen voor €13,99 per maand rechtstreeks bij Viaplay – onderdeel van Nordic Entertainment Group (NENT) te koop. In ieder geval Ziggo en KPN gaan dit abonnement aan klanten binnen de eigen pakketstructuur aanbieden. De verwachting is dat de abonnementsprijs bij deze tv-providers lager is naar gelang meer abonnementen gestapeld door dezelfde consument worden gekocht. Naast VodafoneZiggo (Ziggo) en KPN zijn in ieder geval ook T-Mobile en Delta Fiber met NENT in gesprek over mogelijke samenwerking bij de verkoop van Viaplay-abonnementen en het rechtstreeks leveren van Viaplay via de bruikleendecoders.

   

  Toch lineair?

  Het webcareteam van Ziggo laat overigens in een tweet als antwoord op een vraag van een klant het volgende weten: 'Het is niet nodig dit (bedoeld wordt Viaplay red.) via een app te kijken hoor! Bij Ziggo kijk je Viaplay gewoon via je tv, computer of tablet.' Hierbij wordt duidelijk gehint dat Viaplay geheel of in ieder geval deels lineair bij Ziggo beschikbaar komt. Dit antwoord druist wel in tegen eerdere uitlatingen van Viaplay Nederland dat de nieuwe dienst vooralsnog alleen als streamingdienst OTT via IPTV/online in Nederland beschikbaar komt.

   

  Lees verder onder foto

   

  Deze week duidelijkheid

  Op door Totaal TV aan Ziggo gestelde vragen antwoord woordvoerder Ronald van der Aart dat Ziggo deze week klanten gaat informeren op welke manier en tegen welke vergoeding Viaplay bij het kabelbedrijf vanaf 1 maart wordt aangeboden. Inmiddels is op de internetsite wel een pagina opgedoken waar geïnteresseerde klanten zich kunnen aanmelden voor Viaplay. Op deze pagina wordt overigens verder geen inhoudelijke informatie over Viaplay gegeven.

   

  Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

  ZiggoVodafoneZiggoNordic Entertainment GroupNENTViaplayabonnement

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Vandaag Inside

  Vandaag Inside
  SBS 6 om 21:35 uur
  Heel erg lang heeft het afscheid van Vandaag Inside niet geduurd.

  TV-TIP Bean

  Bean
  SBS 9 om 22:15 uur
  De sullige Mr. Bean werkt als bewaker in de Royal National Gallery. Zijn bazen willen hem ontslaan, omdat hij altijd slaapt.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)