Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo hint op lineaire doorgifte Viaplay: ‘Deze week meer duidelijkheid’

  Ziggo belooft klanten deze week meer duidelijkheid over de manier en de prijsstelling hoe het kabelbedrijf de nieuwe streamingdienst aan klanten gaat aanbieden.
  Jarco Kriek
  25 january 2022
  comments 6
  Ziggo hint op lineaire doorgifte Viaplay: ‘Deze week meer duidelijkheid’

  Viaplay komt op 1 maart in Nederland op de markt. Het benodigde abonnement voor de streamingdienst is niet alleen voor €13,99 per maand rechtstreeks bij Viaplay – onderdeel van Nordic Entertainment Group (NENT) te koop. In ieder geval Ziggo en KPN gaan dit abonnement aan klanten binnen de eigen pakketstructuur aanbieden. De verwachting is dat de abonnementsprijs bij deze tv-providers lager is naar gelang meer abonnementen gestapeld door dezelfde consument worden gekocht. Naast VodafoneZiggo (Ziggo) en KPN zijn in ieder geval ook T-Mobile en Delta Fiber met NENT in gesprek over mogelijke samenwerking bij de verkoop van Viaplay-abonnementen en het rechtstreeks leveren van Viaplay via de bruikleendecoders.

   

  Toch lineair?

  Het webcareteam van Ziggo laat overigens in een tweet als antwoord op een vraag van een klant het volgende weten: 'Het is niet nodig dit (bedoeld wordt Viaplay red.) via een app te kijken hoor! Bij Ziggo kijk je Viaplay gewoon via je tv, computer of tablet.' Hierbij wordt duidelijk gehint dat Viaplay geheel of in ieder geval deels lineair bij Ziggo beschikbaar komt. Dit antwoord druist wel in tegen eerdere uitlatingen van Viaplay Nederland dat de nieuwe dienst vooralsnog alleen als streamingdienst OTT via IPTV/online in Nederland beschikbaar komt.

   

  Lees verder onder foto

   

  Deze week duidelijkheid

  Op door Totaal TV aan Ziggo gestelde vragen antwoord woordvoerder Ronald van der Aart dat Ziggo deze week klanten gaat informeren op welke manier en tegen welke vergoeding Viaplay bij het kabelbedrijf vanaf 1 maart wordt aangeboden. Inmiddels is op de internetsite wel een pagina opgedoken waar geïnteresseerde klanten zich kunnen aanmelden voor Viaplay. Op deze pagina wordt overigens verder geen inhoudelijke informatie over Viaplay gegeven.

   

  Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

  ZiggoVodafoneZiggoNordic Entertainment GroupNENTViaplayabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview