Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo hint op lineaire doorgifte Viaplay: ‘Deze week meer duidelijkheid’

  Ziggo belooft klanten deze week meer duidelijkheid over de manier en de prijsstelling hoe het kabelbedrijf de nieuwe streamingdienst aan klanten gaat aanbieden.
  Jarco Kriek
  25 januari 2022
  comments 6
  Ziggo hint op lineaire doorgifte Viaplay: ‘Deze week meer duidelijkheid’

  Viaplay" target="_blank">Viaplay komt op 1 maart in Nederland op de markt. Het benodigde abonnement voor de streamingdienst is niet alleen voor €13,99 per maand rechtstreeks bij Viaplay – onderdeel van Nordic Entertainment Group (NENT) te koop. In ieder geval Ziggo en KPN gaan dit abonnement aan klanten binnen de eigen pakketstructuur aanbieden. De verwachting is dat de abonnementsprijs bij deze tv-providers lager is naar gelang meer abonnementen gestapeld door dezelfde consument worden gekocht. Naast VodafoneZiggo (Ziggo) en KPN zijn in ieder geval ook T-Mobile en Delta Fiber met NENT in gesprek over mogelijke samenwerking bij de verkoop van Viaplay-abonnementen en het rechtstreeks leveren van Viaplay via de bruikleendecoders.

   

  Toch lineair?

  Het webcareteam van Ziggo laat overigens in een tweet als antwoord op een vraag van een klant het volgende weten: 'Het is niet nodig dit (bedoeld wordt Viaplay red.) via een app te kijken hoor! Bij Ziggo kijk je Viaplay gewoon via je tv, computer of tablet.' Hierbij wordt duidelijk gehint dat Viaplay geheel of in ieder geval deels lineair bij Ziggo beschikbaar komt. Dit antwoord druist wel in tegen eerdere uitlatingen van Viaplay Nederland dat de nieuwe dienst vooralsnog alleen als streamingdienst OTT via IPTV/online in Nederland beschikbaar komt.

   

  Lees verder onder foto

   

  Deze week duidelijkheid

  Op door Totaal TV aan Ziggo gestelde vragen antwoord woordvoerder Ronald van der Aart dat Ziggo deze week klanten gaat informeren op welke manier en tegen welke vergoeding Viaplay bij het kabelbedrijf vanaf 1 maart wordt aangeboden. Inmiddels is op de internetsite wel een pagina opgedoken waar geïnteresseerde klanten zich kunnen aanmelden voor Viaplay. Op deze pagina wordt overigens verder geen inhoudelijke informatie over Viaplay gegeven.

   

  Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

  ZiggoVodafoneZiggoNordic Entertainment GroupNENTViaplayabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)