Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo kan profiteren van verdwijnen Formule 1 uit basispakket KPN

  VodafoneZiggo heeft voor 2021 een belangrijke troefkaart in handen in de strijd om de gunst van de Nederlandse consument: Formule 1 gratis in het basispakket.
  Jarco Kriek
  24 december 2020
  comments 5
  Ziggo kan profiteren van verdwijnen Formule 1 uit basispakket KPN
  Foto ProShots

  VodafoneZiggo bedrijfsonderdeel Ziggo biedt aan alle klanten zonder extra kosten het digitale basiskanaal Ziggo Sport aan. Hierdoor kunnen Ziggo-klanten onder meer gratis Formule 1 met Max Verstappen live volgen. Ook kan op dit digitale basiskanaal naar de grotere Europese voetbalcompetities zoals Premier League en La Liga gekeken worden. Allemaal sportcompetitie waarvoor bij andere distributeurs als KPN en T-Mobile extra betaald dient te worden.

   

  Formule 1

  Wie bij KPN Interactieve TV, T-Mobile Thuis en menig andere distributeur in Nederland naar tv kijkt, kon tot twee weken geleden via RTL Deutschland - wel met Duits commentaar en reclame-onderbrekingen – Formule 1 live volgen. Dit is vanaf het nieuwe seizoen dat in maart begint verleden tijd. RTL Deutschland heeft namelijk de uitzendrechten voor het Duitse open net niet meer in bezit. Omdat de Duitse variant van RTL bij veel distributeurs in het basispakket is geplaatst, konden Nederlandse kijkers zonder Ziggo of Ziggo Sport Totaal abonnement naar Formule 1 kijken. Dit gold eveneens voor satellietkijkers omdat RTL Deutschland ongecodeerd via de Astra1-satelliet gedistribueerd.

   

  VodafoneZiggo

  Zeker vanwege de populariteit van Max Verstappen is Formule 1 voor een groter wordende groep Nederlanders een must have. En dit biedt linksom of rechtsom kansen voor VodafoneZiggo. Via Ziggo tv-kijken en internet gebruiken wordt voor Nederlanders interessanter met Formule 1 via Ziggo Sport in het basispakket. Wie bij de huidige distributeur wil blijven en toch Formule 1 wil blijven volgen, dient een aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement te kopen. Dit betekent extra omzet voor VodafoneZiggo omdat Ziggo Sport/Ziggo Sport Totaal onderdeel van VodafoneZiggo is.

   

  F1 TV Pro

  Er is overigens nog een andere optie om legaal naar Formule 1 te kijken zonder een Ziggo Sport Totaal-abonnement. Dit kan met OTT streamingdienst F1 TV Pro. Dit abonnement is vanaf €64,99 per jaar verkrijgbaar. Maar het grote nadeel is dat streamen naar een groter beeldscherm op dit moment nog niet altijd goed verloopt.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalKPNFormule 1Max Verstappenabonnement

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win De beentjes van Sint-Hildegard

   CineMember voegt deze maand onder andere De beentjes van Sint-Hildegard toe, waarin Gedda zóveel van Jan houdt, dat hij het er benauwd van krijgt. Zij ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen… Wij geven vijf keer een maandabonnement weg, waarmee onder andere dit comedy-drama te bekijken is.

  TV-TIP Koken voor een week

  Koken voor een week
  24Kitchen om 05:20 uur
  Heb je geen tijd om na een lange werkdag nog uitgebreid te koken? Danny Jansen weet raad en geeft tips om tijd te besparen.

  TV-TIP Boer Ayoub

  Boer Ayoub
  BVN-TV om 02:20 uur
  Niet alleen schapen moeten geschoren worden, ook koeien krijgen deze behandeling en daar gaat boer Ayoub mee aan de slag.

  Interview

  • *

   Leo Alkemade

   Van je familie moet je het hebben

   Een hoofdgast wordt naar de studio gelokt waar familieleden en vrienden zijn om samen een quiz te spelen. De presentatie is in handen van Leonie ter Braak en Leo Alkemade.
   Reacties0 reactie(s)