Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo kan profiteren van verdwijnen Formule 1 uit basispakket KPN

  VodafoneZiggo heeft voor 2021 een belangrijke troefkaart in handen in de strijd om de gunst van de Nederlandse consument: Formule 1 gratis in het basispakket.
  Jarco Kriek
  24 december 2020
  comments 5
  Ziggo kan profiteren van verdwijnen Formule 1 uit basispakket KPN
  Foto ProShots

  VodafoneZiggo bedrijfsonderdeel Ziggo biedt aan alle klanten zonder extra kosten het digitale basiskanaal Ziggo Sport aan. Hierdoor kunnen Ziggo-klanten onder meer gratis Formule 1 met Max Verstappen live volgen. Ook kan op dit digitale basiskanaal naar de grotere Europese voetbalcompetities zoals Premier League en La Liga gekeken worden. Allemaal sportcompetitie waarvoor bij andere distributeurs als KPN en T-Mobile extra betaald dient te worden.

   

  Formule 1

  Wie bij KPN Interactieve TV, T-Mobile Thuis en menig andere distributeur in Nederland naar tv kijkt, kon tot twee weken geleden via RTL Deutschland - wel met Duits commentaar en reclame-onderbrekingen – Formule 1 live volgen. Dit is vanaf het nieuwe seizoen dat in maart begint verleden tijd. RTL Deutschland heeft namelijk de uitzendrechten voor het Duitse open net niet meer in bezit. Omdat de Duitse variant van RTL bij veel distributeurs in het basispakket is geplaatst, konden Nederlandse kijkers zonder Ziggo of Ziggo Sport Totaal abonnement naar Formule 1 kijken. Dit gold eveneens voor satellietkijkers omdat RTL Deutschland ongecodeerd via de Astra1-satelliet gedistribueerd.

   

  VodafoneZiggo

  Zeker vanwege de populariteit van Max Verstappen is Formule 1 voor een groter wordende groep Nederlanders een must have. En dit biedt linksom of rechtsom kansen voor VodafoneZiggo. Via Ziggo tv-kijken en internet gebruiken wordt voor Nederlanders interessanter met Formule 1 via Ziggo Sport in het basispakket. Wie bij de huidige distributeur wil blijven en toch Formule 1 wil blijven volgen, dient een aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement te kopen. Dit betekent extra omzet voor VodafoneZiggo omdat Ziggo Sport/Ziggo Sport Totaal onderdeel van VodafoneZiggo is.

   

  F1 TV Pro

  Er is overigens nog een andere optie om legaal naar Formule 1 te kijken zonder een Ziggo Sport Totaal-abonnement. Dit kan met OTT streamingdienst F1 TV Pro. Dit abonnement is vanaf €64,99 per jaar verkrijgbaar. Maar het grote nadeel is dat streamen naar een groter beeldscherm op dit moment nog niet altijd goed verloopt.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalKPNFormule 1Max Verstappenabonnement

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de streamstart van The Witches

   De visueel vernieuwende film The Witches geeft aan het geliefde boek van Dahl een nieuwe invulling voor een hedendaags publiek. Het hartverwarmende verhaal vol zwarte humor gaat over een jonge weesjongen die samen met zijn lieve oma met een aantal charmante, maar duivelse heksen in aanraking komt. Totaal TV geeft vijf Google Play-streamstarts van deze avonturenfilm weg.

  TV-TIP Kidnapping Freddy Heineken

  Kidnapping Freddy Heineken
  RTL 7 om 20:29 uur
  In 1983 werden biermagnaat Freddy Heineken en zijn chauffeur door Willem Holleeder en Cor van Hout ontvoerd.

  TV-TIP Mega metro

  Mega metro
  RTL Z om 20:30 uur
  In Sydney moest de halve stad op de schop voor de realisatie van een 66 kilometer lang nieuw metronetwerk.

  Interview

  • Tom Hanks in News of the World

   Tom Hanks

   News of the World

   Met meer dan zestig films op zijn cv kun je Tom Hanks gerust een Hollywoodveteraan noemen. Toch stak hij op de set van western News of the World nog iets op van zijn elfjarige collega Helena.
   Reacties0 reactie(s)