Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo, KPN en meer distributeurs tonen ontknoping Formule 1 gratis aan alle klanten

  Ziggo en KPN bieden de ontknoping van de wereldtitel in Formule 1 live en gratis aan alle Interactieve TV-klanten aan. Het telecombedrijf zet hiervoor de kanalen van Ziggo Sport Totaal open.
  Jarco Kriek
  8 december 2021
  comments 2
  Ziggo, KPN en meer distributeurs tonen ontknoping Formule 1 gratis aan alle klanten
  Foto Getty Images

  In Abu Dhabi wordt komende zondag de strijd om de wereldtitel Formule 1 seizoen 2021 beslist. Het is de laatste race van het seizoen. Max Verstappen en Lewis Hamilton staan voor het beginsein in punten gelijk. Mochten beide rijders in deze race geen WK-punten op hun naam bijschrijven dan is Max Verstappen wereldkampioen omdat de Nederlandse coureur dit seizoen een overwinning meer heeft behaald dan zijn rivaal Hamilton.

   

  KPN

  KPN-woordvoerder Gerd de Smijter bevestigt aan Totaal TV dat het telecombedrijf alle kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal voor alle klanten die een Interactieve TV-abonnement kopen gedurende de race openzet. De kanalen van Ziggo Sport Totaal zijn bij KPN in de zenderlijst op de voorkeuzeposities 233 tot en met 236 te bekijken. KPN stelt dat deze actie tot stand is gekomen door samenwerking met Ziggo Sport Totaal, dat onderdeel van VodafoneZiggo is.

   

  Meer distributeurs

  KPN is niet de enige distributeur die de ontknoping van het spannende Formule 1-seizoen zonder meerkosten aan alle klanten levert. Eerder maakte Ziggo al bekend dat alle kanalen van Ziggo Sport Totaal van 10 december tot en met 3 januari voor alle klanten openstaan. VodafoneZiggo laat aan Totaal TV weten dat alle distributeurs in staat worden gesteld om de ontknoping van Formule 1 en alle andere sporten die komend weekend op de kanalen van Ziggo Sport Totaal worden uitgezonden zonder extra kosten aan klanten aan te bieden. Speciaal voor de ontknoping van Formule 1 heeft Ziggo Sport Totaal op het laatste moment een zogenaamd Freeview-weekend ingelast als cadeau voor alle sportliefhebbers in Nederland.

   

  Afscheid

  De Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi is de laatste die in de programmering van Ziggo Sport Totaal voorkomt. De uitzendrechten verhuizen na deze Grand Prix naar Nordic Entertainment Group die Formule 1 gaat aanbieden via de voor Nederland nieuwe streamingdienst Viaplay. Ziggo heeft eigen klanten – die de afgelopen jaren gratis Formule 1 konden volgen – wel gerustgesteld dat ze ook het komende seizoen naar Formule 1 kunnen blijven kijken. Op welke manier heeft het kabelbedrijf echter niet bekendgemaakt.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP Down the Road

  Down the Road
  NPO 3 om 20:25 uur
  Nauwelijks bekomen van het afscheid van thuis, de vliegreis en de eerste Thaise indrukken, heeft Dieter een nieuwe hobbel voor zijn reisgenoten in petto: een fietstocht door Chiang Mai. Terwijl Bob, Ruben en Anne-Sophie vol zelfvertrouwen op hun stalen ros klimmen, is Ellen wat minder positief gestemd. Als de ketting op zo’n honderd meter van het startpunt ook nog eens van haar roze driewieler vliegt, krijgt de normaal gesproken zo vrolijke Ellen een fikse zenuwinzinking.

  TV-TIP Weg van Jou

  Weg van Jou
  RTL 8 om 20:25 uur
  De ambitieuze Evi (Katja Herbers) hoopt op een baan in Rio de Janeiro. Het loopt net anders: haar chef geeft haar de verantwoordelijkheid over een groot project in Terneuzen. De stadse Evi kan maar moeilijk wennen in Zeeland en ze wil het liefst zo snel mogelijk terug naar Rotterdam. Tot ze schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)