Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo, KPN, Odido en Delta wijzigen zenderaanbod

  Er zijn wijzigingen in het zenderaanbod bij de vier grootste providers Ziggo, KPN, Odido en Delta. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met de komst van het nieuwe kanaal HGTV.
  Jarco Kriek
  16 januari 2024
  comments 3
  Ziggo, KPN, Odido en Delta wijzigen zenderaanbod
  Foto Getty Images

  HGTV is de nieuwe lineaire zender van Warner Bros. Discovery, die het basispakket van Ziggo, KPN, Odido en Delta heeft versterkt. Bij KPN, Odido en Delta kunnen alle klanten met een tv-abonnement naar deze zender kijken. Bij Ziggo is dit alleen mogelijk voor klanten met het TV Standaard/TV Start-abonnement of hoger. Eerder plaatste Ziggo een diabeeld met aankondiging ook in het ongecodeerde Kabel TV-aanbod, maar het kabelbedrijf draaide dit binnen een week terug.

   

  Delta

  Bij Delta zijn nog enkele andere wijzigingen doorgevoerd. Zo is ook muziekzender MTV 90’s aan het aanbod toegevoegd. Delta heeft wel de doorgifte van Love Nature gestaakt. De provider gaf deze natuurzender tijdelijk door aan alle klanten. Aan de distributie is nu een einde gekomen.

  ZiggoVodafoneZiggoKPNOdidoDeltaDelta Fibertvtelevisiezenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview