Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo mag niet groots afscheid van Formule 1 nemen

  Met meer dan tienduizend liefhebbers afscheid van het tijdperk Formule 1 nemen. Dit was het plan van Ziggo. Maar corona gooit roet in het eten.
  Jarco Kriek
  14 november 2021
  comments 2
  Ziggo mag niet groots afscheid van Formule 1 nemen

  Ziggo-onderdeel Ziggo Sport had op 21 november een groot evenement georganiseerd rond de Formule 1 Grand Prix van Qatar. Het was de bedoeling dat rond de 15.000 Formule 1-liefhebbers in het Ziggo Dome in Amsterdam zouden samenkomen om tijdens een feestelijke middag samen naar de onderlinge strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton te kijken.

   

  Uitzendrechten

  Het zou direct het fysieke afscheid van Ziggo Sport van de trouwste F1-kijkers moeten zijn. VodafoneZiggo – en dus ook Ziggo en Ziggo Sport – verliezen namelijk na negen jaar de Nederlandse uitzendrechten aan Nordic Entertainment Group (NENT) dat Formule 1 via de nieuwe streamingdienst Viaplay" target="_blank">Viaplay gaat aanbieden. Op korte termijn worden meer details over het kijken van Formule 1 vanaf het seizoen 2022 via Viaplay bekendgemaakt. VodafoneZiggo (Ziggo), KPN en Delta Fiber (Delta en Caiway) hebben aangegeven met Nordic Entertainment Group in gesprek te zijn over samenwerking.

   

  Afgelast

  Het Ziggo Sport GP Live-evenement in Ziggo Dome op 21 november is vanwege de uitbreiding van de coronamaatregelen afgelast. Evenementen mogen slechts tot 18.00 uur plaatsvinden met als extra toevoeging dat maximaal 1250 personen bij een evenement zijn toegestaan die alleen een vaste plek zitplaats krijgen toegewezen. Het is daarom niet mogelijk om het Formule 1-feestje in Ziggo Dome door te laten gaan.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo DomeFormule 1Nordic Entertainment GroupNENTViaplayuitzendrechten

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  De moord op Murray Hayes stelt Lewis en zijn sidekick Hathaway voor een raadsel. De professor had kort voor zijn dood voor een godsvermogen het originele manuscript van een gedicht gekocht en die aankoop lijkt hem fataal te zijn geworden. Terwijl het duo in de zaak duikt, wordt het in de wielen gereden door amateurspeurneus Michelle Maraber.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het piepkleine Zeeuwse gehucht Baarland is het strijdtoneel van een jarenlange rel over een brandgang. Volgens Adrie hebben zijn buren het vehikel tussen beide huizen zo smal gemaakt, dat hij nog nauwelijks z’n kont kan keren. De buren, Martijn en Miriam, geven op hun beurt Adrie de schuld van het versmallen van het pad. Inmiddels heeft de burenruzie zijn knelpunt bereikt en is het de hoogste tijd dat Viktor en de besnorde brandjesblusser als de brandweer naar Zeeland vertrekken.

  Interview

  • *

   Floortje Dessing

   Floortje gaat mee

   Floortje Dessing rijdt met prijswinnend fotograaf Jasper Doest mee van Nederland naar Nepal, om onderweg verhalen vast te leggen over de relatie tussen mens en dier.
   Reacties0 reactie(s)