Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo mag niet groots afscheid van Formule 1 nemen

  Met meer dan tienduizend liefhebbers afscheid van het tijdperk Formule 1 nemen. Dit was het plan van Ziggo. Maar corona gooit roet in het eten.
  Jarco Kriek
  14 november 2021
  comments 2
  Ziggo mag niet groots afscheid van Formule 1 nemen

  Ziggo-onderdeel Ziggo Sport had op 21 november een groot evenement georganiseerd rond de Formule 1 Grand Prix van Qatar. Het was de bedoeling dat rond de 15.000 Formule 1-liefhebbers in het Ziggo Dome in Amsterdam zouden samenkomen om tijdens een feestelijke middag samen naar de onderlinge strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton te kijken.

   

  Uitzendrechten

  Het zou direct het fysieke afscheid van Ziggo Sport van de trouwste F1-kijkers moeten zijn. VodafoneZiggo – en dus ook Ziggo en Ziggo Sport – verliezen namelijk na negen jaar de Nederlandse uitzendrechten aan Nordic Entertainment Group (NENT) dat Formule 1 via de nieuwe streamingdienst Viaplay gaat aanbieden. Op korte termijn worden meer details over het kijken van Formule 1 vanaf het seizoen 2022 via Viaplay bekendgemaakt. VodafoneZiggo (Ziggo), KPN en Delta Fiber (Delta en Caiway) hebben aangegeven met Nordic Entertainment Group in gesprek te zijn over samenwerking.

   

  Afgelast

  Het Ziggo Sport GP Live-evenement in Ziggo Dome op 21 november is vanwege de uitbreiding van de coronamaatregelen afgelast. Evenementen mogen slechts tot 18.00 uur plaatsvinden met als extra toevoeging dat maximaal 1250 personen bij een evenement zijn toegestaan die alleen een vaste plek zitplaats krijgen toegewezen. Het is daarom niet mogelijk om het Formule 1-feestje in Ziggo Dome door te laten gaan.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo DomeFormule 1Nordic Entertainment GroupNENTViaplayuitzendrechten

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Pak van mijn hart

  Pak van mijn hart
  SBS6 om 20:00 uur
  De broers Tom en Niek runnen een sinterklaascentrale. De aantrekkelijke Julia huurt de mannen in en deze klus verandert alles.

  TV-TIP Christmas in Evergreen: Letters to Santa

  Christmas in Evergreen: Letters to Santa
  RTL 8 om 20:00 uur
  Lisa bezoekt voor het eerst in jaren weer haar geboorteplaats Evergreen en schrikt als ze hoort dat de dorpswinkel moet sluiten.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)