Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo mag niet groots afscheid van Formule 1 nemen

  Met meer dan tienduizend liefhebbers afscheid van het tijdperk Formule 1 nemen. Dit was het plan van Ziggo. Maar corona gooit roet in het eten.
  Jarco Kriek
  14 november 2021
  comments 2
  Ziggo mag niet groots afscheid van Formule 1 nemen

  Ziggo-onderdeel Ziggo Sport had op 21 november een groot evenement georganiseerd rond de Formule 1 Grand Prix van Qatar. Het was de bedoeling dat rond de 15.000 Formule 1-liefhebbers in het Ziggo Dome in Amsterdam zouden samenkomen om tijdens een feestelijke middag samen naar de onderlinge strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton te kijken.

   

  Uitzendrechten

  Het zou direct het fysieke afscheid van Ziggo Sport van de trouwste F1-kijkers moeten zijn. VodafoneZiggo – en dus ook Ziggo en Ziggo Sport – verliezen namelijk na negen jaar de Nederlandse uitzendrechten aan Nordic Entertainment Group (NENT) dat Formule 1 via de nieuwe streamingdienst Viaplay gaat aanbieden. Op korte termijn worden meer details over het kijken van Formule 1 vanaf het seizoen 2022 via Viaplay bekendgemaakt. VodafoneZiggo (Ziggo), KPN en Delta Fiber (Delta en Caiway) hebben aangegeven met Nordic Entertainment Group in gesprek te zijn over samenwerking.

   

  Afgelast

  Het Ziggo Sport GP Live-evenement in Ziggo Dome op 21 november is vanwege de uitbreiding van de coronamaatregelen afgelast. Evenementen mogen slechts tot 18.00 uur plaatsvinden met als extra toevoeging dat maximaal 1250 personen bij een evenement zijn toegestaan die alleen een vaste plek zitplaats krijgen toegewezen. Het is daarom niet mogelijk om het Formule 1-feestje in Ziggo Dome door te laten gaan.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo DomeFormule 1Nordic Entertainment GroupNENTViaplayuitzendrechten

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)