Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Mediabox Next meest gebruikt

  Een keerpunt bij Ziggo is bereikt. De meeste abonnees gebruiken namelijk de Mediabox Next, blijkt uit door VodafoneZiggo gepubliceerde cijfers.
  Jarco Kriek
  30 juli 2022
  comments 5
  Ziggo Mediabox Next meest gebruikt

  Van de bijna 3,4 miljoen Ziggo-abonnees die naast het ongecodeerde Kabel TV-aanbod ook toegang hebben tot gecodeerde zenders wordt gebruiken er 1,7 miljoen een Mediabox Next bruikleendecoder. Daarbij dient wel vermeld te worden dan een deel van de abonnees meerdere bruikleendecoders of CI+ modules gebruikt. Desondanks kan gesteld worden dat de Mediabox Next de meest gebruikte Ziggo bruikleendecoder is. Voorheen was deze eer weggelegd voor de Ziggo Mediabox XL (voorheen ook Horizon Mediabox genaamd).

   

  4K

  De Mediabox Next is de 4K-ontvanger van Ziggo die lineaire tv met online mogelijkheden combineert. Voorheen werd de Mediabox Next alleen bij duurdere abonnementen geleverd. Nu wordt deze Mediabox door Ziggo ook bij goedkopere abonnementen aangeboden.

   

  Next Mini

  De uitrol van de nieuwste Mediabox Next Mini verloopt minder snel. Ziggo levert deze volledig op IP gebaseerde ontvanger – dus zonder lineaire mogelijkheden – beperkt uit aan abonnees die voornamelijk goedkopere abonnementen afsluiten. VodafoneZiggo laat in het financiële verslag over het tweede kwartaal weten dat Next Mini aan 55.000 abonnees is geleverd.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiebruikleendecoderdecoderMediabox NextNext Minikwartaalcijfers

  Reacties

 1. TV-TIP Down the Road

  Down the Road
  NPO 3 om 20:25 uur
  Nauwelijks bekomen van het afscheid van thuis, de vliegreis en de eerste Thaise indrukken, heeft Dieter een nieuwe hobbel voor zijn reisgenoten in petto: een fietstocht door Chiang Mai. Terwijl Bob, Ruben en Anne-Sophie vol zelfvertrouwen op hun stalen ros klimmen, is Ellen wat minder positief gestemd. Als de ketting op zo’n honderd meter van het startpunt ook nog eens van haar roze driewieler vliegt, krijgt de normaal gesproken zo vrolijke Ellen een fikse zenuwinzinking.

  TV-TIP Weg van Jou

  Weg van Jou
  RTL 8 om 20:25 uur
  De ambitieuze Evi (Katja Herbers) hoopt op een baan in Rio de Janeiro. Het loopt net anders: haar chef geeft haar de verantwoordelijkheid over een groot project in Terneuzen. De stadse Evi kan maar moeilijk wennen in Zeeland en ze wil het liefst zo snel mogelijk terug naar Rotterdam. Tot ze schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)