Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Mediabox Next meest gebruikt

  Een keerpunt bij Ziggo is bereikt. De meeste abonnees gebruiken namelijk de Mediabox Next, blijkt uit door VodafoneZiggo gepubliceerde cijfers.
  Jarco Kriek
  30 juli 2022
  comments 5
  Ziggo Mediabox Next meest gebruikt

  Van de bijna 3,4 miljoen Ziggo-abonnees die naast het ongecodeerde Kabel TV-aanbod ook toegang hebben tot gecodeerde zenders wordt gebruiken er 1,7 miljoen een Mediabox Next bruikleendecoder. Daarbij dient wel vermeld te worden dan een deel van de abonnees meerdere bruikleendecoders of CI+ modules gebruikt. Desondanks kan gesteld worden dat de Mediabox Next de meest gebruikte Ziggo bruikleendecoder is. Voorheen was deze eer weggelegd voor de Ziggo Mediabox XL (voorheen ook Horizon Mediabox genaamd).

   

  4K

  De Mediabox Next is de 4K-ontvanger van Ziggo die lineaire tv met online mogelijkheden combineert. Voorheen werd de Mediabox Next alleen bij duurdere abonnementen geleverd. Nu wordt deze Mediabox door Ziggo ook bij goedkopere abonnementen aangeboden.

   

  Next Mini

  De uitrol van de nieuwste Mediabox Next Mini verloopt minder snel. Ziggo levert deze volledig op IP gebaseerde ontvanger – dus zonder lineaire mogelijkheden – beperkt uit aan abonnees die voornamelijk goedkopere abonnementen afsluiten. VodafoneZiggo laat in het financiële verslag over het tweede kwartaal weten dat Next Mini aan 55.000 abonnees is geleverd.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiebruikleendecoderdecoderMediabox NextNext Minikwartaalcijfers

  Reacties

 1. TV-TIP Sanditon

  Sanditon
  NPO 2 om 17:09 uur
  Negen maanden na de dood van haar tortel Sidney, die in Antigua aan de gele koorts bezweek, keert Charlotte Heywood gedesillusioneerd terug naar Sanditon. In haar kielzog haar jongere zus Alison, die er net als Charlotte alles aan wil doen om de boerenmiddelmaat te ontstijgen. Maar Alison is lang niet de enige frisse wind die door het – inmiddels stuk minder pittoreske, maar des te populairdere en drukkere – kustplaatsje waait: een aantal nieuwe gezichten weet de boel flink op te schudden.

  TV-TIP UEFA Conference League: AZ - Zrinjski

  UEFA Conference League: AZ - Zrinjski
  Veronica om 18:00 uur
  De eerste groepswedstrijd van AZ in de Conference League begon in september nog voortvarend. De formatie van trainer Pascal Jansen leidde bij Zrinjski Mostar halverwege met een indrukwekkende 0-3, maar gaf de voorsprong vervolgens volledig weg. In Bosnië-Herzegovina werd het in het obscure Stadion pod Bijelim brijegom uiteindelijk 4-3. Net als de Alkmaarders snakt ook Ajax naar een overwinning. De geplaagde ploeg gaat vanavond in de Europa League op bezoek bij Olympische Marseille. In Amsterdam werd het in september 3-3.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)