Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo plaatst One World TV Tomorrowland op eigen kanaal

  Alle Ziggo-klanten – ook als ze alleen het Kabel TV-abonnement hebben – kunnen tijdelijk naar de zender One World TV Tomorrowland kijken.
  Jarco Kriek
  10 juli 2022
  comments 5
  Ziggo plaatst One World TV Tomorrowland op eigen kanaal
  Foto ProShots

  Ziggo plaatst One World TV tijdelijk op het eigen promotiekanaal Ziggo TV Kanaal 13. Dit kanaal wordt ongecodeerd verspreid in HD-kwaliteit via het netwerk van het kabelbedrijf. Deze week maakte de tv-zender bekend dat met diverse providers – waaronder Ziggo, T-Mobile, Delta en Caiway – overeenstemming is bereikt over tijdelijke doorgifte. Bij T-Mobile is de zender de hele maand juli op het etalagekanaal op voorkeuzepositie 18 te zien. Delta en Caiway geven de zender op voorkeuzekanaal 999 door. Bezitters van een Samsung Smart TV-internettelevisie kunnen One World TV Tomorrowland via de online tv-dienst Samsung TV Plus bekijken.

   

  Tomorrowland

  Abonnees van T-Mobile kunnen vanaf 1 juli kijken naar fragmenten van eerdere edities van Tomorrowland. Dit is een dancefestival dat normaal gesproken jaarlijks wordt georganiseerd – door corona zijn enkele edities geschrapt – en waar een reeks van uit Nederland en België afkomstige dj’s diverse podia betreden. Op One World TV Tomorrowland zijn van 14 juli tot en met 3 augustus live optredens van Tomorrowland 2022 te zien.

   

  Afwisseling

  Ziggo zendt op Ziggo TV Kanaal 13 overigens niet alleen optredens van Tomorrowland uit. Op dit kanaal zijn eveneens optredens van het in Roemenië georganiseerde dance-evenement Neversea te zien.

  ZiggoVodafoneZiggoOne World TVTomorrowlandNeverseaZiggo Kanaal 13

  Reacties

 1. TV-TIP Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland

  Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland
  NPO 3 om 19:30 uur
  Het valt moeilijk te beschrijven hoe succesvol Sarina Wiegman is. Ze leidde eerst de Oranje Leeuwinnen naar goud tijdens het EK van 2017, om vervolgens als bondscoach van Engeland dat trucje te herhalen én zichzelf en haar team afgelopen zomer bijna tot wereldkampioen te kronen. Maar genoeg complimenten voor de Nederlandse: vanavond is ze met haar Engeland tegenstander van Oranje en moet ze keihard verliezen, zo is het natuurlijk ook.

  TV-TIP The Big Bang Theory

  The Big Bang Theory
  Veronica om 19:30 uur
  Sommige comedyseries blijven leuk, zelfs wanneer ze tot in den treure worden herhaald. The Big Bang Theory is er zo eentje. De nerds Sheldon Cooper en Leonard Hofstadter weten alles van scheikunde, wiskunde en natuurkunde, maar van menselijke relaties hebben ze geen kaas gegeten. Al lukte het Sheldon wel om aan de vrouw te komen. In dit elfde seizoen heeft hij Amy ten huwelijk gevraagd, maar het vinden van een trouwdatum blijkt nog best lastig.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)