Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo plaatst One World TV Tomorrowland op eigen kanaal

  Alle Ziggo-klanten – ook als ze alleen het Kabel TV-abonnement hebben – kunnen tijdelijk naar de zender One World TV Tomorrowland kijken.
  Jarco Kriek
  10 juli 2022
  comments 5
  Ziggo plaatst One World TV Tomorrowland op eigen kanaal
  Foto ProShots

  Ziggo plaatst One World TV tijdelijk op het eigen promotiekanaal Ziggo TV Kanaal 13. Dit kanaal wordt ongecodeerd verspreid in HD-kwaliteit via het netwerk van het kabelbedrijf. Deze week maakte de tv-zender bekend dat met diverse providers – waaronder Ziggo, T-Mobile, Delta en Caiway – overeenstemming is bereikt over tijdelijke doorgifte. Bij T-Mobile is de zender de hele maand juli op het etalagekanaal op voorkeuzepositie 18 te zien. Delta en Caiway geven de zender op voorkeuzekanaal 999 door. Bezitters van een Samsung Smart TV-internettelevisie kunnen One World TV Tomorrowland via de online tv-dienst Samsung TV Plus bekijken.

   

  Tomorrowland

  Abonnees van T-Mobile kunnen vanaf 1 juli kijken naar fragmenten van eerdere edities van Tomorrowland. Dit is een dancefestival dat normaal gesproken jaarlijks wordt georganiseerd – door corona zijn enkele edities geschrapt – en waar een reeks van uit Nederland en België afkomstige dj’s diverse podia betreden. Op One World TV Tomorrowland zijn van 14 juli tot en met 3 augustus live optredens van Tomorrowland 2022 te zien.

   

  Afwisseling

  Ziggo zendt op Ziggo TV Kanaal 13 overigens niet alleen optredens van Tomorrowland uit. Op dit kanaal zijn eveneens optredens van het in Roemenië georganiseerde dance-evenement Neversea te zien.

  ZiggoVodafoneZiggoOne World TVTomorrowlandNeverseaZiggo Kanaal 13

  Reacties

 1. TV-TIP John Wick: Chapter 2

  John Wick: Chapter 2
  RTL 7 om 20:25 uur
  Eigenlijk wil huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) met pensioen, maar dat zit er voorlopig niet in. Hij heeft nog een schuld in te lossen bij voormalig opdrachtgever Santino D'Antonio. Daarvoor moet hij naar Italië. Als blijkt dat iemand een prijs op Wicks hoofd heeft gezet, krijgt hij zijn levensgevaarlijke collega's achter zich aan.

  TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS 6 om 20:30 uur
  Lorraine heeft haar zaakjes prima op orde. Samen met haar dochter Merle woont ze in Istanbul, waar ze een cosmetische kliniek uit de grond heeft gestampt. Nieuw haar, een paar pronte borsten of een gezicht zonder plooien? Lorraine werkt de klok rond om de wereld er nét even wat aantrekkelijker uit te laten zien. En dat heeft haar bepaald geen windeieren gelegd. Hoe anders is dat in Leeuwarden, waar Christa en haar dochter Mandy elke dubbel moeten omdraaien.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)