Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo plaatst One World TV Tomorrowland op eigen kanaal

  Alle Ziggo-klanten – ook als ze alleen het Kabel TV-abonnement hebben – kunnen tijdelijk naar de zender One World TV Tomorrowland kijken.
  Jarco Kriek
  10 juli 2022
  comments 5
  Ziggo plaatst One World TV Tomorrowland op eigen kanaal
  Foto ProShots

  Ziggo plaatst One World TV tijdelijk op het eigen promotiekanaal Ziggo TV Kanaal 13. Dit kanaal wordt ongecodeerd verspreid in HD-kwaliteit via het netwerk van het kabelbedrijf. Deze week maakte de tv-zender bekend dat met diverse providers – waaronder Ziggo, T-Mobile, Delta en Caiway – overeenstemming is bereikt over tijdelijke doorgifte. Bij T-Mobile is de zender de hele maand juli op het etalagekanaal op voorkeuzepositie 18 te zien. Delta en Caiway geven de zender op voorkeuzekanaal 999 door. Bezitters van een Samsung Smart TV-internettelevisie kunnen One World TV Tomorrowland via de online tv-dienst Samsung TV Plus bekijken.

   

  Tomorrowland

  Abonnees van T-Mobile kunnen vanaf 1 juli kijken naar fragmenten van eerdere edities van Tomorrowland. Dit is een dancefestival dat normaal gesproken jaarlijks wordt georganiseerd – door corona zijn enkele edities geschrapt – en waar een reeks van uit Nederland en België afkomstige dj’s diverse podia betreden. Op One World TV Tomorrowland zijn van 14 juli tot en met 3 augustus live optredens van Tomorrowland 2022 te zien.

   

  Afwisseling

  Ziggo zendt op Ziggo TV Kanaal 13 overigens niet alleen optredens van Tomorrowland uit. Op dit kanaal zijn eveneens optredens van het in Roemenië georganiseerde dance-evenement Neversea te zien.

  ZiggoVodafoneZiggoOne World TVTomorrowlandNeverseaZiggo Kanaal 13

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)