Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo sluit het jaar af met meer zenders in basispakket

  Ziggo-klanten kunnen de laatste dagen van dit jaar en de eerste dagen van 2023 tijdelijk kijken en luisteren naar een aantal muziekzenders kijken.
  Jarco Kriek
  15 december 2022
  comments 1
  Ziggo sluit het jaar af met meer zenders in basispakket
  Foto Getty Images

  Ziggo zet namelijk diverse tv-zenders voor alle klanten open. Deze kanalen worde gewoonlijk alleen geleverd bij de aanvullende abonnementsvormen Ziggo Movies & Series XL en TV Zenders Plus. Het gaat om TV Oranje met de Top 1000 die vanaf de kerstdagen tot de jaarwisseling wordt uitgezonden, en om 192TV dat rond de feestdagen de Top 2500 toont met de 2500 populairste singles uit de periode 1956 - 1984. Voor de kerstdagen wordt op TV 538 de Radio 538-actie Missie 538 uitgezonden en op NPO 1 Extra het radio-evenement 3FM Serious Request. Deze tv-zenders zijn eveneens voor alle Ziggo-abonnees te zien.

   

  Hoe kijk je deze zenders?

  Om via de televisie of decoder naar deze tijdelijk gratis content te kijken, is het digitale instapabonnement TV Standaard/TV Start noodzakelijk. Dit is nodig omdat NPO 1 Extra, TV Oranje en 192TV gecodeerd aangeboden worden. Hierdoor is een smartcard veelal in combinatie met een CI+ module of een van de Ziggo bruikleendecoders Mediabox XL, Mediabox Next of Next Mini nodig. Ziggo-abonnees die alleen toegang hebben tot het ongecodeerde Kabel TV-zenderaanbod kunnen deze zenders via de online tv-dienst Ziggo GO bekijken via pc, laptop, tablet, smartphone, mediaspeler of Smart TV-internettelevisie. Voor de twee laatstgenoemde mogelijkheden is wel een Ziggo internetverbinding noodzakelijk.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)