Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo sluit het jaar af met meer zenders in basispakket

  Ziggo-klanten kunnen de laatste dagen van dit jaar en de eerste dagen van 2023 tijdelijk kijken en luisteren naar een aantal muziekzenders kijken.
  Jarco Kriek
  15 december 2022
  comments 1
  Ziggo sluit het jaar af met meer zenders in basispakket
  Foto Getty Images

  Ziggo zet namelijk diverse tv-zenders voor alle klanten open. Deze kanalen worde gewoonlijk alleen geleverd bij de aanvullende abonnementsvormen Ziggo Movies & Series XL en TV Zenders Plus. Het gaat om TV Oranje met de Top 1000 die vanaf de kerstdagen tot de jaarwisseling wordt uitgezonden, en om 192TV dat rond de feestdagen de Top 2500 toont met de 2500 populairste singles uit de periode 1956 - 1984. Voor de kerstdagen wordt op TV 538 de Radio 538-actie Missie 538 uitgezonden en op NPO 1 Extra het radio-evenement 3FM Serious Request. Deze tv-zenders zijn eveneens voor alle Ziggo-abonnees te zien.

   

  Hoe kijk je deze zenders?

  Om via de televisie of decoder naar deze tijdelijk gratis content te kijken, is het digitale instapabonnement TV Standaard/TV Start noodzakelijk. Dit is nodig omdat NPO 1 Extra, TV Oranje en 192TV gecodeerd aangeboden worden. Hierdoor is een smartcard veelal in combinatie met een CI+ module of een van de Ziggo bruikleendecoders Mediabox XL, Mediabox Next of Next Mini nodig. Ziggo-abonnees die alleen toegang hebben tot het ongecodeerde Kabel TV-zenderaanbod kunnen deze zenders via de online tv-dienst Ziggo GO bekijken via pc, laptop, tablet, smartphone, mediaspeler of Smart TV-internettelevisie. Voor de twee laatstgenoemde mogelijkheden is wel een Ziggo internetverbinding noodzakelijk.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP Rachel en Elbert Passen Op

  Rachel en Elbert Passen Op
  NPO 3 om 18:32 uur
  Het werk van een boer is erg zwaar en gaat altijd door. Een boer heeft daardoor zelden tijd voor vakantie, maar gelukkig zijn Rachel Rosier en Elbert Smelt er om op de boerderij te passen. In dit jeugdprogramma trekken de twee hun kaplaarzen aan, zodat de boer met zijn gezin op vakantie kan. Het presentatieduo heeft alleen weinig ervaring met het boerenleven en ze moeten eerst nog het vak onder de knie zien te krijgen.

  TV-TIP Heathrow

  Heathrow
  RTL Z om 19:30 uur
  Met 76.000 medewerkers en meer dan 70 miljoen passagiers per jaar is London Heathrow Airport het grootste vliegveld van Europa en deze documentaireserie geeft een kijkje achter de schermen van het drukste vliegveld van Groot-Brittannië. We zien niet alleen de dagelijkse werkzaamheden, waardoor de vliegtuigen veilig kunnen opstijgen en landen, maar ook de problemen waar Heathrow mee te maken krijgt. Want ook dit gigantische vliegveld kampt met personeelstekort en dat heeft grote gevolgen.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)