Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo sluit het jaar af met meer zenders in basispakket

  Ziggo-klanten kunnen de laatste dagen van dit jaar en de eerste dagen van 2023 tijdelijk kijken en luisteren naar een aantal muziekzenders kijken.
  Jarco Kriek
  15 december 2022
  comments 1
  Ziggo sluit het jaar af met meer zenders in basispakket
  Foto Getty Images

  Ziggo zet namelijk diverse tv-zenders voor alle klanten open. Deze kanalen worde gewoonlijk alleen geleverd bij de aanvullende abonnementsvormen Ziggo Movies & Series XL en TV Zenders Plus. Het gaat om TV Oranje met de Top 1000 die vanaf de kerstdagen tot de jaarwisseling wordt uitgezonden, en om 192TV dat rond de feestdagen de Top 2500 toont met de 2500 populairste singles uit de periode 1956 - 1984. Voor de kerstdagen wordt op TV 538 de Radio 538-actie Missie 538 uitgezonden en op NPO 1 Extra het radio-evenement 3FM Serious Request. Deze tv-zenders zijn eveneens voor alle Ziggo-abonnees te zien.

   

  Hoe kijk je deze zenders?

  Om via de televisie of decoder naar deze tijdelijk gratis content te kijken, is het digitale instapabonnement TV Standaard/TV Start noodzakelijk. Dit is nodig omdat NPO 1 Extra, TV Oranje en 192TV gecodeerd aangeboden worden. Hierdoor is een smartcard veelal in combinatie met een CI+ module of een van de Ziggo bruikleendecoders Mediabox XL, Mediabox Next of Next Mini nodig. Ziggo-abonnees die alleen toegang hebben tot het ongecodeerde Kabel TV-zenderaanbod kunnen deze zenders via de online tv-dienst Ziggo GO bekijken via pc, laptop, tablet, smartphone, mediaspeler of Smart TV-internettelevisie. Voor de twee laatstgenoemde mogelijkheden is wel een Ziggo internetverbinding noodzakelijk.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP Beste Kijkers

  Beste Kijkers
  RTL 4 om 21:35 uur
  Ruben Nicolai staat te trappelen voor een nieuw seizoen Beste Kijkers, het tiende alweer. Je schakelt in voor het commentaar op de grappigste filmpjes van de afgelopen week, maar blijft hangen voor Ruben, Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbrugge die elkaar én hun team­leden in de maling nemen. Het programma leek een beetje uit de gratie, maar keerde in 2023 terug op tv. Nog geen jaar later loeren we al naar het derde seizoen sinds de break.

  TV-TIP Spooked: Ireland

  Spooked: Ireland
  discovery om 22:30 uur
  Na zijn spoken­expeditie in Schotland springt medium Chris Fleming het Noorderkanaal over. In Spooked: Ireland bezoekt hij de meest afgelegen kastelen en spookhuizen, op zoek naar para­normale verschijnselen. Chris wordt bijgestaan door de Ierse reality-ster en presentatrice Vogue Williams. Het duo bezoekt beruchte Ierse griezel­locaties als Charleville Castle, Leap Castle en de lugubere Wicklow-gevangenis, ook wel bekend als ‘de poorten van de hel’.

  Interview