Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport begint transitie van Formule 1 naar MotoGP

  Ziggo Sport gaat vanaf vrijdag 19 november de kijkers van Formule 1 actief attenderen op de komst van MotoGP als vervanging van Formule 1 volgend jaar.
  Jarco Kriek
  19 november 2021
  comments 10
  Ziggo Sport begint transitie van Formule 1 naar MotoGP
  Foto ProShots

  Formule 1 is vanaf volgend seizoen minimaal drie jaar bij streamingdienst Viaplay" target="_blank">Viaplay van Nordic Entertainment Group (NENT) live te volgen. Als vervanging van Formule 1 heeft VodafoneZiggo voor Ziggo Sport de uitzendrechten van MotoGP gekocht. Om MotoGP onder de aandacht van huidige Formule 1-kijkers te brengen, wordt een deel van de zendtijd van het Formule 1 Café van vrijdag 19 november – begin 22.45 uur - ingeruimd om MotoGP te promoten.

   

  Veel aandacht

  Ziggo Sport gaat de komende drie jaar veel energie in de MotoGP-uitzendingen stoppen. Zo zijn alle vrije trainingen, kwalificaties en races van MotoGP live te bekijken. Ook wordt uitgebreid aandacht aan Moto2 en Moto3 besteed. Bij alle races komt het commentaar vanaf locatie en zijn reportages vanaf locatie te zien. Daarnaast worden diverse randprogramma’s rond MotoGP gemaakt.

   

  Ziggo Sport

  MotoGP is voor Ziggo-klanten zonder extra kosten te bekijken via het digitale basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Bij andere distributeurs zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile dient het aanvullende Ziggo Sport Totaal-abonnement gekocht te worden om naar MotoGP te kijken. MotoGP werd de afgelopen jaren uitgezonden op Eurosport dat bij alle distributeurs in het basispakket is geplaatst.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1MotoGP

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)