Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport begint transitie van Formule 1 naar MotoGP

  Ziggo Sport gaat vanaf vrijdag 19 november de kijkers van Formule 1 actief attenderen op de komst van MotoGP als vervanging van Formule 1 volgend jaar.
  Jarco Kriek
  19 november 2021
  comments 10
  Ziggo Sport begint transitie van Formule 1 naar MotoGP
  Foto ProShots

  Formule 1 is vanaf volgend seizoen minimaal drie jaar bij streamingdienst Viaplay van Nordic Entertainment Group (NENT) live te volgen. Als vervanging van Formule 1 heeft VodafoneZiggo voor Ziggo Sport de uitzendrechten van MotoGP gekocht. Om MotoGP onder de aandacht van huidige Formule 1-kijkers te brengen, wordt een deel van de zendtijd van het Formule 1 Café van vrijdag 19 november – begin 22.45 uur - ingeruimd om MotoGP te promoten.

   

  Veel aandacht

  Ziggo Sport gaat de komende drie jaar veel energie in de MotoGP-uitzendingen stoppen. Zo zijn alle vrije trainingen, kwalificaties en races van MotoGP live te bekijken. Ook wordt uitgebreid aandacht aan Moto2 en Moto3 besteed. Bij alle races komt het commentaar vanaf locatie en zijn reportages vanaf locatie te zien. Daarnaast worden diverse randprogramma’s rond MotoGP gemaakt.

   

  Ziggo Sport

  MotoGP is voor Ziggo-klanten zonder extra kosten te bekijken via het digitale basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Bij andere distributeurs zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile dient het aanvullende Ziggo Sport Totaal-abonnement gekocht te worden om naar MotoGP te kijken. MotoGP werd de afgelopen jaren uitgezonden op Eurosport dat bij alle distributeurs in het basispakket is geplaatst.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1MotoGP

  Reacties

 1. TV-TIP Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi

  Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi
  Veronica om 20:00 uur
  Er is een nieuwe Death Star in aanbouw. Onder leiding van Han Solo en prinses Leia proberen de rebellen deze opnieuw te vernietigen.

  TV-TIP Boerderij van Dorst

  Boerderij van Dorst
  NPO 3 om 20:18 uur
  Opnieuw scharrelt Raven van Dorst rond in het vervallen boerderijtje, dat langzaam in een oase van zelfvoorzienendheid moet veranderen.

  Interview

  • *

   Samantha Steenwijk

   De Hollandse nieuwe

   Jeroen van der Boom gaat op zoek naar dé nieuwe volkszanger van Nederland, met hulp van juryleden René Froger, Danny de Munk en Samantha Steenwijk.
   Reacties0 reactie(s)