Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport begint transitie van Formule 1 naar MotoGP

  Ziggo Sport gaat vanaf vrijdag 19 november de kijkers van Formule 1 actief attenderen op de komst van MotoGP als vervanging van Formule 1 volgend jaar.
  Jarco Kriek
  19 november 2021
  comments 10
  Ziggo Sport begint transitie van Formule 1 naar MotoGP
  Foto ProShots

  Formule 1 is vanaf volgend seizoen minimaal drie jaar bij streamingdienst Viaplay van Nordic Entertainment Group (NENT) live te volgen. Als vervanging van Formule 1 heeft VodafoneZiggo voor Ziggo Sport de uitzendrechten van MotoGP gekocht. Om MotoGP onder de aandacht van huidige Formule 1-kijkers te brengen, wordt een deel van de zendtijd van het Formule 1 Café van vrijdag 19 november – begin 22.45 uur - ingeruimd om MotoGP te promoten.

   

  Veel aandacht

  Ziggo Sport gaat de komende drie jaar veel energie in de MotoGP-uitzendingen stoppen. Zo zijn alle vrije trainingen, kwalificaties en races van MotoGP live te bekijken. Ook wordt uitgebreid aandacht aan Moto2 en Moto3 besteed. Bij alle races komt het commentaar vanaf locatie en zijn reportages vanaf locatie te zien. Daarnaast worden diverse randprogramma’s rond MotoGP gemaakt.

   

  Ziggo Sport

  MotoGP is voor Ziggo-klanten zonder extra kosten te bekijken via het digitale basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Bij andere distributeurs zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile dient het aanvullende Ziggo Sport Totaal-abonnement gekocht te worden om naar MotoGP te kijken. MotoGP werd de afgelopen jaren uitgezonden op Eurosport dat bij alle distributeurs in het basispakket is geplaatst.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1MotoGP

  Reacties

 1. TV-TIP The Age of Nature

  The Age of Nature
  NPO 2 om 17:06 uur
  Droogte, hitte, overstromingen en slagregen; je hoeft de krant niet open te slaan of de doemscenario’s over het veranderende klimaat slaan je om de oren. Het driedelige The Age of Nature laat zien dat het niet enkel kommer en kwel in klimaatland is. Zo zit het zeewater rond het zo goed als uitgestorven atol Bikini in de Grote Oceaan zestig jaar na de Amerikaanse atoomproeven weer vol leven.

  TV-TIP Vier Handen Op Eén Buik

  Vier Handen Op Eén Buik
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het verliefde stel Sharona (19) en Arjan (38) zijn nog geen twee maanden samen wanneer Sharona zwanger blijkt te zijn. Het stel zit nog niet helemaal op een lijn als het gaat om de opvoeding van hun baby. Volgens Sharona is Arjan namelijk te lief voor zijn twee andere kinderen. Journalist Anna van den Breemer en presentator Özcan Akyol staan de aanstaande ouders bij in de hectische tijd op weg naar het ouderschap.

  Interview