Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport begint transitie van Formule 1 naar MotoGP

  Ziggo Sport gaat vanaf vrijdag 19 november de kijkers van Formule 1 actief attenderen op de komst van MotoGP als vervanging van Formule 1 volgend jaar.
  Jarco Kriek
  19 november 2021
  comments 10
  Ziggo Sport begint transitie van Formule 1 naar MotoGP
  Foto ProShots

  Formule 1 is vanaf volgend seizoen minimaal drie jaar bij streamingdienst Viaplay van Nordic Entertainment Group (NENT) live te volgen. Als vervanging van Formule 1 heeft VodafoneZiggo voor Ziggo Sport de uitzendrechten van MotoGP gekocht. Om MotoGP onder de aandacht van huidige Formule 1-kijkers te brengen, wordt een deel van de zendtijd van het Formule 1 Café van vrijdag 19 november – begin 22.45 uur - ingeruimd om MotoGP te promoten.

   

  Veel aandacht

  Ziggo Sport gaat de komende drie jaar veel energie in de MotoGP-uitzendingen stoppen. Zo zijn alle vrije trainingen, kwalificaties en races van MotoGP live te bekijken. Ook wordt uitgebreid aandacht aan Moto2 en Moto3 besteed. Bij alle races komt het commentaar vanaf locatie en zijn reportages vanaf locatie te zien. Daarnaast worden diverse randprogramma’s rond MotoGP gemaakt.

   

  Ziggo Sport

  MotoGP is voor Ziggo-klanten zonder extra kosten te bekijken via het digitale basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Bij andere distributeurs zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile dient het aanvullende Ziggo Sport Totaal-abonnement gekocht te worden om naar MotoGP te kijken. MotoGP werd de afgelopen jaren uitgezonden op Eurosport dat bij alle distributeurs in het basispakket is geplaatst.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1MotoGP

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Freeks wilde wereld

  Freeks wilde wereld
  NPO 3 om 18:11 uur
  Freek Vonk reist naar Nepal om de Bengaalse tijger in het echt te zien. Dit indrukwekkende dier is met uitsterven bedreigd.

  TV-TIP Christmas in Evergreen

  Christmas in Evergreen
  RTL 8 om 20:28 uur
  Allie is dierenarts in Evergreen. Ze ontmoet weduwnaar Ryan en zijn dochtertje Zoe, die vast zitten vanwege een sneeuwstorm.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)