Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport begint transitie van Formule 1 naar MotoGP

  Ziggo Sport gaat vanaf vrijdag 19 november de kijkers van Formule 1 actief attenderen op de komst van MotoGP als vervanging van Formule 1 volgend jaar.
  Jarco Kriek
  19 november 2021
  comments 10
  Ziggo Sport begint transitie van Formule 1 naar MotoGP
  Foto ProShots

  Formule 1 is vanaf volgend seizoen minimaal drie jaar bij streamingdienst Viaplay van Nordic Entertainment Group (NENT) live te volgen. Als vervanging van Formule 1 heeft VodafoneZiggo voor Ziggo Sport de uitzendrechten van MotoGP gekocht. Om MotoGP onder de aandacht van huidige Formule 1-kijkers te brengen, wordt een deel van de zendtijd van het Formule 1 Café van vrijdag 19 november – begin 22.45 uur - ingeruimd om MotoGP te promoten.

   

  Veel aandacht

  Ziggo Sport gaat de komende drie jaar veel energie in de MotoGP-uitzendingen stoppen. Zo zijn alle vrije trainingen, kwalificaties en races van MotoGP live te bekijken. Ook wordt uitgebreid aandacht aan Moto2 en Moto3 besteed. Bij alle races komt het commentaar vanaf locatie en zijn reportages vanaf locatie te zien. Daarnaast worden diverse randprogramma’s rond MotoGP gemaakt.

   

  Ziggo Sport

  MotoGP is voor Ziggo-klanten zonder extra kosten te bekijken via het digitale basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Bij andere distributeurs zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile dient het aanvullende Ziggo Sport Totaal-abonnement gekocht te worden om naar MotoGP te kijken. MotoGP werd de afgelopen jaren uitgezonden op Eurosport dat bij alle distributeurs in het basispakket is geplaatst.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1MotoGP

  Reacties

 1. TV-TIP Rachel en Elbert Passen Op

  Rachel en Elbert Passen Op
  NPO 3 om 18:32 uur
  Het werk van een boer is erg zwaar en gaat altijd door. Een boer heeft daardoor zelden tijd voor vakantie, maar gelukkig zijn Rachel Rosier en Elbert Smelt er om op de boerderij te passen. In dit jeugdprogramma trekken de twee hun kaplaarzen aan, zodat de boer met zijn gezin op vakantie kan. Het presentatieduo heeft alleen weinig ervaring met het boerenleven en ze moeten eerst nog het vak onder de knie zien te krijgen.

  TV-TIP Heathrow

  Heathrow
  RTL Z om 19:30 uur
  Met 76.000 medewerkers en meer dan 70 miljoen passagiers per jaar is London Heathrow Airport het grootste vliegveld van Europa en deze documentaireserie geeft een kijkje achter de schermen van het drukste vliegveld van Groot-Brittannië. We zien niet alleen de dagelijkse werkzaamheden, waardoor de vliegtuigen veilig kunnen opstijgen en landen, maar ook de problemen waar Heathrow mee te maken krijgt. Want ook dit gigantische vliegveld kampt met personeelstekort en dat heeft grote gevolgen.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)