Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport in teken van ontknoping Formule 1

  Dit weekend is de hoofdact op het affiche van Ziggo Sport de Formule 1 Grand Prix van Qatar. Nog nooit eerder werd een F1-race in Qatar gereden.
  Jarco Kriek
  19 november 2021
  comments 1
  Ziggo Sport in teken van ontknoping Formule 1
  Foto Getty Images

  Met nog drie races voor de boeg wordt de spanning in de strijd om de wereldtitel naar een hoogtepunt opgevoerd. Met veertien punten voorsprong op Lewis Hamilton staat Nederlander Max Verstappen eerste op de ranglijst. De race in Qatar is hierdoor een sleutelrace waarbij Verstappen bij winst wel in een heel riante positie terechtkomt.

   

  Ziggo Sport

  Ziggo-klanten volgen de race Formule 1 Grand Prix van Qatar zonder extra kosten op digitaal basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Bij andere aanbieders – waaronder KPN, Canal Digitaal, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) – dient een aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement gekocht te worden. Formule 1 kan online via online abonnementsdienst F1 TV Pro live gevolgd worden. Wereldwijd is op de radio met het Ziggo Sport-commentaar van Olav Mol de sprintrace op Grand Prix Radio te volgen. Dit kan onder meer via de eigen internetsite en app van deze radiozender, maar ook via radio-apps als JUKE, radioNED en TuneIn.

   

  Uitzendtijden

  De kwalificatie wordt op zaterdag gereden. De vrije trainingen vinden op vrijdag plaats. Dit zijn de uitzendtijden van verslaggeving op Ziggo Sport en het kanaal Ziggo Sport Select binnen het Ziggo Sport Totaal-abonnement.

   

  • Vrijdag 19 november 11.30 uur – Vrije training 1
  • Vrijdag 19 november 15.00 uur – Vrije training 2
  • Zaterdag 20 november 12.00 uur – Vrije training 3
  • Zaterdag 20 november 14.15 uur – Voorbeschouwing kwalificatie
  • Zaterdag 20 november 15.00 uur – Kwalificatie
  • Zondag 21 november 13.45 uur – Voorbeschouwing race
  • Zondag 21 november 15.00 uur – Race
  ZiggoVodafoneZiggoFormule 1F1Ziggo SportZiggo Sport Totaal
 1. TV-TIP The Age of Nature

  The Age of Nature
  NPO 2 om 17:06 uur
  Droogte, hitte, overstromingen en slagregen; je hoeft de krant niet open te slaan of de doemscenario’s over het veranderende klimaat slaan je om de oren. Het driedelige The Age of Nature laat zien dat het niet enkel kommer en kwel in klimaatland is. Zo zit het zeewater rond het zo goed als uitgestorven atol Bikini in de Grote Oceaan zestig jaar na de Amerikaanse atoomproeven weer vol leven.

  TV-TIP Vier Handen Op Eén Buik

  Vier Handen Op Eén Buik
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het verliefde stel Sharona (19) en Arjan (38) zijn nog geen twee maanden samen wanneer Sharona zwanger blijkt te zijn. Het stel zit nog niet helemaal op een lijn als het gaat om de opvoeding van hun baby. Volgens Sharona is Arjan namelijk te lief voor zijn twee andere kinderen. Journalist Anna van den Breemer en presentator Özcan Akyol staan de aanstaande ouders bij in de hectische tijd op weg naar het ouderschap.

  Interview