Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport in teken van ontknoping Formule 1

  Dit weekend is de hoofdact op het affiche van Ziggo Sport de Formule 1 Grand Prix van Qatar. Nog nooit eerder werd een F1-race in Qatar gereden.
  Jarco Kriek
  19 november 2021
  comments 1
  Ziggo Sport in teken van ontknoping Formule 1
  Foto Getty Images

  Met nog drie races voor de boeg wordt de spanning in de strijd om de wereldtitel naar een hoogtepunt opgevoerd. Met veertien punten voorsprong op Lewis Hamilton staat Nederlander Max Verstappen eerste op de ranglijst. De race in Qatar is hierdoor een sleutelrace waarbij Verstappen bij winst wel in een heel riante positie terechtkomt.

   

  Ziggo Sport

  Ziggo-klanten volgen de race Formule 1 Grand Prix van Qatar zonder extra kosten op digitaal basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Bij andere aanbieders – waaronder KPN, Canal Digitaal, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) – dient een aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement gekocht te worden. Formule 1 kan online via online abonnementsdienst F1 TV Pro live gevolgd worden. Wereldwijd is op de radio met het Ziggo Sport-commentaar van Olav Mol de sprintrace op Grand Prix Radio te volgen. Dit kan onder meer via de eigen internetsite en app van deze radiozender, maar ook via radio-apps als JUKE, radioNED en TuneIn.

   

  Uitzendtijden

  De kwalificatie wordt op zaterdag gereden. De vrije trainingen vinden op vrijdag plaats. Dit zijn de uitzendtijden van verslaggeving op Ziggo Sport en het kanaal Ziggo Sport Select binnen het Ziggo Sport Totaal-abonnement.

   

  • Vrijdag 19 november 11.30 uur – Vrije training 1
  • Vrijdag 19 november 15.00 uur – Vrije training 2
  • Zaterdag 20 november 12.00 uur – Vrije training 3
  • Zaterdag 20 november 14.15 uur – Voorbeschouwing kwalificatie
  • Zaterdag 20 november 15.00 uur – Kwalificatie
  • Zondag 21 november 13.45 uur – Voorbeschouwing race
  • Zondag 21 november 15.00 uur – Race
  ZiggoVodafoneZiggoFormule 1F1Ziggo SportZiggo Sport Totaal
 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  De moord op Murray Hayes stelt Lewis en zijn sidekick Hathaway voor een raadsel. De professor had kort voor zijn dood voor een godsvermogen het originele manuscript van een gedicht gekocht en die aankoop lijkt hem fataal te zijn geworden. Terwijl het duo in de zaak duikt, wordt het in de wielen gereden door amateurspeurneus Michelle Maraber.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het piepkleine Zeeuwse gehucht Baarland is het strijdtoneel van een jarenlange rel over een brandgang. Volgens Adrie hebben zijn buren het vehikel tussen beide huizen zo smal gemaakt, dat hij nog nauwelijks z’n kont kan keren. De buren, Martijn en Miriam, geven op hun beurt Adrie de schuld van het versmallen van het pad. Inmiddels heeft de burenruzie zijn knelpunt bereikt en is het de hoogste tijd dat Viktor en de besnorde brandjesblusser als de brandweer naar Zeeland vertrekken.

  Interview

  • *

   Floortje Dessing

   Floortje gaat mee

   Floortje Dessing rijdt met prijswinnend fotograaf Jasper Doest mee van Nederland naar Nepal, om onderweg verhalen vast te leggen over de relatie tussen mens en dier.
   Reacties0 reactie(s)