Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport in teken van ontknoping Formule 1

  Dit weekend is de hoofdact op het affiche van Ziggo Sport de Formule 1 Grand Prix van Qatar. Nog nooit eerder werd een F1-race in Qatar gereden.
  Jarco Kriek
  19 november 2021
  comments 1
  Ziggo Sport in teken van ontknoping Formule 1
  Foto Getty Images

  Met nog drie races voor de boeg wordt de spanning in de strijd om de wereldtitel naar een hoogtepunt opgevoerd. Met veertien punten voorsprong op Lewis Hamilton staat Nederlander Max Verstappen eerste op de ranglijst. De race in Qatar is hierdoor een sleutelrace waarbij Verstappen bij winst wel in een heel riante positie terechtkomt.

   

  Ziggo Sport

  Ziggo-klanten volgen de race Formule 1 Grand Prix van Qatar zonder extra kosten op digitaal basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Bij andere aanbieders – waaronder KPN, Canal Digitaal, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) – dient een aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement gekocht te worden. Formule 1 kan online via online abonnementsdienst F1 TV Pro live gevolgd worden. Wereldwijd is op de radio met het Ziggo Sport-commentaar van Olav Mol de sprintrace op Grand Prix Radio te volgen. Dit kan onder meer via de eigen internetsite en app van deze radiozender, maar ook via radio-apps als JUKE, radioNED en TuneIn.

   

  Uitzendtijden

  De kwalificatie wordt op zaterdag gereden. De vrije trainingen vinden op vrijdag plaats. Dit zijn de uitzendtijden van verslaggeving op Ziggo Sport en het kanaal Ziggo Sport Select binnen het Ziggo Sport Totaal-abonnement.

   

  • Vrijdag 19 november 11.30 uur – Vrije training 1
  • Vrijdag 19 november 15.00 uur – Vrije training 2
  • Zaterdag 20 november 12.00 uur – Vrije training 3
  • Zaterdag 20 november 14.15 uur – Voorbeschouwing kwalificatie
  • Zaterdag 20 november 15.00 uur – Kwalificatie
  • Zondag 21 november 13.45 uur – Voorbeschouwing race
  • Zondag 21 november 15.00 uur – Race
  ZiggoVodafoneZiggoFormule 1F1Ziggo SportZiggo Sport Totaal
 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)

  Superguide