Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport Totaal gratis bij Canal Digitaal en Online.nl

  Tijdens het Formule 1-weekend van Zandvoort zijn alle kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal gratis te bekijken bij Canal Digitaal en Online.nl.
  Jarco Kriek
  26 augustus 2021
  comments 2
  Ziggo Sport Totaal gratis bij Canal Digitaal en Online.nl
  Foto Getty Images

  Beide tv-distributeurs – die eigendom van Canal+ Luxembourg zijn – laten aan Totaal TV weten dat voor alle klanten de kanalen van Ziggo Sport Totaal van donderdag 2 tot en met dinsdag 7 september zonder extra kosten worden opengezet. Het gaat om een zogenaamd Freeview-weekend. VodafoneZiggo – de eigenaar van Ziggo Sport Totaal – biedt alle Nederlandse distributeurs de ruimte om alle kanalen van Ziggo Sport Totaal open te zetten vanwege de eerste Formule 1-race sinds 1985 op het circuit van Zandvoort. Distributeurs beslissen overigens zelf of ze de kanalen van de betaalzender gedurende het gehele weekend voor klanten openzetten. In ieder geval is dit tijdens de Formule 1-race het geval.

   

  Alle platformen

  Canal Digitaal zet op alle platformen de beschikbare Ziggo Sport Totaal-kanalen voor klanten open. Dit is dus zowel bij satelliet- als OTT (IPTV) abonnementen het geval. Online.nl levert alleen via koper en glasvezel IPTV aan. Ook bij deze serviceprovider worden alle Ziggo Sport Totaal-kanalen zonder extra kosten voor alle klanten vrijgeschakeld. Net als bij Online.nl wordt ook bij andere serviceproviders zoals Freedom Internet en Tweak die het Canal Digitaal als tv-dienst verkopen Ziggo Sport Totaal zonder extra kosten opengesteld.

  Canal DigitaalOnline.nlCanal+ LuxembourgM7 GroupCanal+Ziggo SportZiggo Sport TotaalZiggoVodafoneZiggoFormule 1

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)