Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport Totaal gratis bij Canal Digitaal en Online.nl

  Tijdens het Formule 1-weekend van Zandvoort zijn alle kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal gratis te bekijken bij Canal Digitaal en Online.nl.
  Jarco Kriek
  26 augustus 2021
  comments 2
  Ziggo Sport Totaal gratis bij Canal Digitaal en Online.nl
  Foto Getty Images

  Beide tv-distributeurs – die eigendom van Canal+ Luxembourg zijn – laten aan Totaal TV weten dat voor alle klanten de kanalen van Ziggo Sport Totaal van donderdag 2 tot en met dinsdag 7 september zonder extra kosten worden opengezet. Het gaat om een zogenaamd Freeview-weekend. VodafoneZiggo – de eigenaar van Ziggo Sport Totaal – biedt alle Nederlandse distributeurs de ruimte om alle kanalen van Ziggo Sport Totaal open te zetten vanwege de eerste Formule 1-race sinds 1985 op het circuit van Zandvoort. Distributeurs beslissen overigens zelf of ze de kanalen van de betaalzender gedurende het gehele weekend voor klanten openzetten. In ieder geval is dit tijdens de Formule 1-race het geval.

   

  Alle platformen

  Canal Digitaal zet op alle platformen de beschikbare Ziggo Sport Totaal-kanalen voor klanten open. Dit is dus zowel bij satelliet- als OTT (IPTV) abonnementen het geval. Online.nl levert alleen via koper en glasvezel IPTV aan. Ook bij deze serviceprovider worden alle Ziggo Sport Totaal-kanalen zonder extra kosten voor alle klanten vrijgeschakeld. Net als bij Online.nl wordt ook bij andere serviceproviders zoals Freedom Internet en Tweak die het Canal Digitaal als tv-dienst verkopen Ziggo Sport Totaal zonder extra kosten opengesteld.

  Canal DigitaalOnline.nlCanal+ LuxembourgM7 GroupCanal+Ziggo SportZiggo Sport TotaalZiggoVodafoneZiggoFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP De Grote Huisverbouwing

  De Grote Huisverbouwing
  SBS 6 om 17:00 uur
  Doordat de aannemers, stukadoors en schilders niet aan zijn te slepen, slaan steeds meer Nederlanders zelf aan het boren, schroeven en sauzen. Maar lang niet iedereen is gezegend met het talent of het inzicht om de gedateerde binnenboel zonder ongelukken naar het heden te klussen. Om te voor­komen dat een roedel hobbyklussers zichzelf vastniet aan het nieuwe tapijt, nemen stylist Djamilla Smits en creatief uitvoerder Albert Stokkers het kluswerk uit handen om het huis om te toveren in een paleis.

  TV-TIP Flip or Flop

  Flip or Flop
  TLC om 18:00 uur
  Tarek el Moussa is, naar eigen zeggen, gezegend met een uitmuntende vastgoedneus. Samen met zijn (inmiddels ex-) vrouw Christina koopt hij huizen voor een prik, om die wat aan kant te timmeren en vervolgens voor de hoofdprijs te verkopen. Dit keer krijgen de twee een tip over een gigantisch, maar vervallen huis in het chique Anaheim Hills. De prijs is fors, het risico daarom groot. Want om het pand überhaupt aan te kunnen schaffen, moeten ze een dealtje sluiten met een investeerder.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)