Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport Totaal gratis bij Canal Digitaal en Online.nl

  Tijdens het Formule 1-weekend van Zandvoort zijn alle kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal gratis te bekijken bij Canal Digitaal en Online.nl.
  Jarco Kriek
  26 august 2021
  comments 2
  Ziggo Sport Totaal gratis bij Canal Digitaal en Online.nl
  Foto Getty Images

  Beide tv-distributeurs – die eigendom van Canal+ Luxembourg zijn – laten aan Totaal TV weten dat voor alle klanten de kanalen van Ziggo Sport Totaal van donderdag 2 tot en met dinsdag 7 september zonder extra kosten worden opengezet. Het gaat om een zogenaamd Freeview-weekend. VodafoneZiggo – de eigenaar van Ziggo Sport Totaal – biedt alle Nederlandse distributeurs de ruimte om alle kanalen van Ziggo Sport Totaal open te zetten vanwege de eerste Formule 1-race sinds 1985 op het circuit van Zandvoort. Distributeurs beslissen overigens zelf of ze de kanalen van de betaalzender gedurende het gehele weekend voor klanten openzetten. In ieder geval is dit tijdens de Formule 1-race het geval.

   

  Alle platformen

  Canal Digitaal zet op alle platformen de beschikbare Ziggo Sport Totaal-kanalen voor klanten open. Dit is dus zowel bij satelliet- als OTT (IPTV) abonnementen het geval. Online.nl levert alleen via koper en glasvezel IPTV aan. Ook bij deze serviceprovider worden alle Ziggo Sport Totaal-kanalen zonder extra kosten voor alle klanten vrijgeschakeld. Net als bij Online.nl wordt ook bij andere serviceproviders zoals Freedom Internet en Tweak die het Canal Digitaal als tv-dienst verkopen Ziggo Sport Totaal zonder extra kosten opengesteld.

  Canal DigitaalOnline.nlCanal+ LuxembourgM7 GroupCanal+Ziggo SportZiggo Sport TotaalZiggoVodafoneZiggoFormule 1

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win De beentjes van Sint-Hildegard

   CineMember voegt deze maand onder andere De beentjes van Sint-Hildegard toe, waarin Gedda zóveel van Jan houdt, dat hij het er benauwd van krijgt. Zij ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen… Wij geven vijf keer een maandabonnement weg, waarmee onder andere dit comedy-drama te bekijken is.

  TV-TIP Het blok Australië

  Het blok Australië
  Play4 om 08:50 uur
  In Nederland vond Net5 het na zeven seizoenen wel welletjes, maar in Australië wordt er al een dikke 15 seizoenen doorgehamerd.

  TV-TIP Prometheus

  Prometheus
  om 02:30 uur
  Prometheus is een prequel op Alien, maar vertelt ook een compleet eigen verhaal. Waardoor je weinig voorkennis nodig hebt.

  Interview

  • *

   Leo Alkemade

   Van je familie moet je het hebben

   Een hoofdgast wordt naar de studio gelokt waar familieleden en vrienden zijn om samen een quiz te spelen. De presentatie is in handen van Leonie ter Braak en Leo Alkemade.
   Reacties0 reactie(s)