Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport viert uitgebreid eventuele WK-titel Max Verstappen

  Mocht Max Verstappen komende zondag de Formule 1 wereldtitel in de wacht slepen dan gooit Ziggo Sport de gehele programmering om.
  Jarco Kriek
  8 december 2021
  comments 7
  Ziggo Sport viert uitgebreid eventuele WK-titel Max Verstappen
  Foto Getty Images

  Alle kanalen van Ziggo Sport Totaal staan dit weekend bij vrijwel alle distributeurs open. Dit betekent dat de ontknoping van het Formule 1 seizoen 2021 in zeven miljoen huishoudens zonder extra kosten live te volgen is. Max Verstappen en Lewis Hamilton staan voor de start van de Grand Prix in Abu Dhabi exact gelijk in puntentotaal. Mochten beide coureurs om welke reden dan ook geen punten tijdens de laatste race behalen dan wordt Max Verstappen gehuldigd als wereldkampioen. De Nederlander heeft namelijk negen races gewonnen. Hamilton blijft steken op acht.

   

  Feest

  Mocht Max Verstappen de wereldtitel veroveren dan is hij de eerste Nederlander in de geschiedenis. En dat gaat Ziggo Sport dan uitgebreid vieren. De sportzender blijft zolang als mogelijk is bij de festiviteiten op locatie in Abu Dhabi en zendt deze live uit. Ook in de studio op het Mediapark in Hilversum wordt het feestje gevierd door presentator Rob Kamphues en de vaste analist Robert Doornbos. Bij een wereldkampioenschap van Max Verstappen volgt op maandagavond een extra uitzending van Formule 1 Café.

   

  Einde Formule 1

  Het voorlopig einde van het Formule 1-tijdperk bij Ziggo Sport volgt later deze maand met het traditioneel eindejaarsinterview tussen Olav Mol en Max Verstappen. Vanaf volgend seizoen is Formule 1 in ieder geval drie jaar bij streamingdienst Viaplay van Nordic Entertainment Group (NENT) te bekijken. Viaplay begint op 1 maart in Nederland. Het abonnement kost €13,99 per maand.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1Max Verstappen

  Reacties

 1. TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS6 om 20:30 uur
  In Putten, midden in de Gelderse vallei, woont Nicole – dochter van Jan – des Bouvrie samen met haar vriend Arne en hun drie honden in een oude koeienstal uit 1897. De was is slap, het interieur bont en tot de nok toe gevuld met nostalgie en herinneringen. Hoe anders is dat bij oma, dochter en kleindochter Matteeva. Hun dertien-in-het-dozijn-huurwoning is saai en kil en het trio heeft werkelijk geen nagel om aan de kont te krabben. De twee gezinnen ruilen een week lang van huis, budget en leven.

  TV-TIP 100 Dagen in de Vergeten Wijk

  100 Dagen in de Vergeten Wijk
  NPO 3 om 21:11 uur
  Nadat ze eerder al als bijzonder stagiairs door een middelbare school en een psychiatrische kliniek scharrelden, duiken Tim den Besten en Nicolaas Veul dit keer onder in de Haagse wijk Laak. Het is een van de buurten die hoog scoren in lijstjes over eenzaamheid, armoede, woningnood en racisme. Om inzicht te krijgen in het leven in deze ‘vergeten wijk’, gaan Tim en Nicolaas er honderd dagen wonen én werken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)