Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport vijf dagen lang gratis in alle huiskamers

  Nederlanders met een lineair tv-abonnement kunnen tot en met dinsdag 7 september zonder extra kosten naar alle kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal kijken.
  Jarco Kriek
  3 september 2021
  comments 3
  Ziggo Sport vijf dagen lang gratis in alle huiskamers

  Het zogenaamde Freeview weekend valt dit jaar samen met de terugkeer van Formule 1 in Nederland. Voor het eerst in 36 jaar wordt dit weekend weer een Formule 1 Grand Prix op het circuit van Zandvoort georganiseerd. VodafoneZiggo bezit tot het einde van dit seizoen de uitzendrechten van de belangrijkste autosportcompetitie van de wereld en zendt deze live uit via Ziggo Sport en betaalzender Ziggo Sport Totaal. Na afloop van dit seizoen verhuizen de uitzendrechten van Formule 1 voor minimaal drie jaar naar Nordic Entertainment Group (NENT) die deze gaat aanbieden via de voor Nederland nieuwe streamingdienst Viaplay.

   

  Zeven miljoen huishoudens

  Ziggo Sport Totaal is niet alleen bij de grootste vier distributeurs Ziggo, KPN, Canal Digitaal en T-Mobile als aanvullende dienst beschikbaar. Ook bij alle overige traditionele distributeurs is de betaalzender in het aanbod opgenomen. Hierdoor is het huiskamerbereik de komende dagen meer dan zeven miljoen. Hierdoor is het zeker dat komend weekend het kijkrecord voor Formule 1 wordt verbeterd.

  Zigg0Ziggo SportZiggo Sport TotaalVodafoneZiggo

  Reacties

 1. TV-TIP Freek's wilde wereld

  Freek's wilde wereld
  NPO 3 om 18:11 uur
  Op de savanne van Mozambique gaat Freek op zoek naar grote landdieren. Via sporen als poep, paadjes in het gras en modder op de bomen spot hij nijlpaarden en Afrikaanse olifanten. Ondertussen laat hij ook nog een kolonie wevermieren zien.

  TV-TIP WK Voetbal: Polen - Argentinië

  WK Voetbal: Polen - Argentinië
  NPO 1 om 19:50 uur
  Robert Lewandowski is het nieuwe gezicht van FC Barcelona en neemt het vanavond op tegen het oude uithangbord van de Blaugrana: Lionel Messi. De zevenvoudig winnaar van de Ballon d'Or heeft een volle prijzenkast, alleen de wereldbeker ontbreekt nog. De Argentijn is de jongste niet meer, dus áls hij de prijs nog mee naar huis wil nemen, moet het nu gebeuren.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)