Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport vijf dagen lang gratis in alle huiskamers

  Nederlanders met een lineair tv-abonnement kunnen tot en met dinsdag 7 september zonder extra kosten naar alle kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal kijken.
  Jarco Kriek
  3 september 2021
  comments 3
  Ziggo Sport vijf dagen lang gratis in alle huiskamers

  Het zogenaamde Freeview weekend valt dit jaar samen met de terugkeer van Formule 1 in Nederland. Voor het eerst in 36 jaar wordt dit weekend weer een Formule 1 Grand Prix op het circuit van Zandvoort georganiseerd. VodafoneZiggo bezit tot het einde van dit seizoen de uitzendrechten van de belangrijkste autosportcompetitie van de wereld en zendt deze live uit via Ziggo Sport en betaalzender Ziggo Sport Totaal. Na afloop van dit seizoen verhuizen de uitzendrechten van Formule 1 voor minimaal drie jaar naar Nordic Entertainment Group (NENT) die deze gaat aanbieden via de voor Nederland nieuwe streamingdienst Viaplay.

   

  Zeven miljoen huishoudens

  Ziggo Sport Totaal is niet alleen bij de grootste vier distributeurs Ziggo, KPN, Canal Digitaal en T-Mobile als aanvullende dienst beschikbaar. Ook bij alle overige traditionele distributeurs is de betaalzender in het aanbod opgenomen. Hierdoor is het huiskamerbereik de komende dagen meer dan zeven miljoen. Hierdoor is het zeker dat komend weekend het kijkrecord voor Formule 1 wordt verbeterd.

  Zigg0Ziggo SportZiggo Sport TotaalVodafoneZiggo

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win Harry Potter in 4K Ultra HD

   Een wonderbaarlijke nieuwe manier om de magische wereld van Harry Potter te beleven! Bekijk Harry Potter en de Steen der Wijzen zoals je hem nog nooit hebt gezien, nu in 4K-resolutie. Totaal TV mag deze voor drie Oscars genomineerde fantasyfilm vijf keer op 4K Ultra HD weggeven.

  TV-TIP Lodewijks groene geluk

  Lodewijks groene geluk
  RTL 4 om 11:30 uur
  In iedere aflevering wordt een project van begin tot eind gevolgd. Dit keer de aanleg van een tuin bij een kinderdagverblijf.

  TV-TIP The Predator

  The Predator
  Veronica om 20:00 uur
  De Predators keren terug naar de aarde en alleen een groepje ex-soldaten en een evolutiebioloog kunnen de aliens tegenhouden.

  Interview

  • *

   Tooske Ragas

   K2 zoekt K3

   De Vlaamse presentator Kürt Rogiers en onze eigen Tooske Ragas zorgen dat de zoektocht naar een nieuw K3-lid in goede banen wordt geleid.
   Reacties0 reactie(s)