Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport vijf dagen lang gratis in alle huiskamers

  Nederlanders met een lineair tv-abonnement kunnen tot en met dinsdag 7 september zonder extra kosten naar alle kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal kijken.
  Jarco Kriek
  3 september 2021
  comments 3
  Ziggo Sport vijf dagen lang gratis in alle huiskamers

  Het zogenaamde Freeview weekend valt dit jaar samen met de terugkeer van Formule 1 in Nederland. Voor het eerst in 36 jaar wordt dit weekend weer een Formule 1 Grand Prix op het circuit van Zandvoort georganiseerd. VodafoneZiggo bezit tot het einde van dit seizoen de uitzendrechten van de belangrijkste autosportcompetitie van de wereld en zendt deze live uit via Ziggo Sport en betaalzender Ziggo Sport Totaal. Na afloop van dit seizoen verhuizen de uitzendrechten van Formule 1 voor minimaal drie jaar naar Nordic Entertainment Group (NENT) die deze gaat aanbieden via de voor Nederland nieuwe streamingdienst Viaplay.

   

  Zeven miljoen huishoudens

  Ziggo Sport Totaal is niet alleen bij de grootste vier distributeurs Ziggo, KPN, Canal Digitaal en T-Mobile als aanvullende dienst beschikbaar. Ook bij alle overige traditionele distributeurs is de betaalzender in het aanbod opgenomen. Hierdoor is het huiskamerbereik de komende dagen meer dan zeven miljoen. Hierdoor is het zeker dat komend weekend het kijkrecord voor Formule 1 wordt verbeterd.

  Zigg0Ziggo SportZiggo Sport TotaalVodafoneZiggo

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)