Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo Sport vijf dagen lang gratis in alle huiskamers

  Nederlanders met een lineair tv-abonnement kunnen tot en met dinsdag 7 september zonder extra kosten naar alle kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal kijken.
  Jarco Kriek
  3 september 2021
  comments 3
  Ziggo Sport vijf dagen lang gratis in alle huiskamers

  Het zogenaamde Freeview weekend valt dit jaar samen met de terugkeer van Formule 1 in Nederland. Voor het eerst in 36 jaar wordt dit weekend weer een Formule 1 Grand Prix op het circuit van Zandvoort georganiseerd. VodafoneZiggo bezit tot het einde van dit seizoen de uitzendrechten van de belangrijkste autosportcompetitie van de wereld en zendt deze live uit via Ziggo Sport en betaalzender Ziggo Sport Totaal. Na afloop van dit seizoen verhuizen de uitzendrechten van Formule 1 voor minimaal drie jaar naar Nordic Entertainment Group (NENT) die deze gaat aanbieden via de voor Nederland nieuwe streamingdienst Viaplay.

   

  Zeven miljoen huishoudens

  Ziggo Sport Totaal is niet alleen bij de grootste vier distributeurs Ziggo, KPN, Canal Digitaal en T-Mobile als aanvullende dienst beschikbaar. Ook bij alle overige traditionele distributeurs is de betaalzender in het aanbod opgenomen. Hierdoor is het huiskamerbereik de komende dagen meer dan zeven miljoen. Hierdoor is het zeker dat komend weekend het kijkrecord voor Formule 1 wordt verbeterd.

  Zigg0Ziggo SportZiggo Sport TotaalVodafoneZiggo

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win De beentjes van Sint-Hildegard

   CineMember voegt deze maand onder andere De beentjes van Sint-Hildegard toe, waarin Gedda zóveel van Jan houdt, dat hij het er benauwd van krijgt. Zij ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen… Wij geven vijf keer een maandabonnement weg, waarmee onder andere dit comedy-drama te bekijken is.

  TV-TIP Star Trek Into Darkness

  Star Trek Into Darkness
  RTL 7 om 20:29 uur
  Benedict Cumberbatch deed zijn stinkende best om zijn rol geheim te houden, maar de fans wisten heel goed wie hij speelde.

  TV-TIP Marble mania

  Marble mania
  SBS6 om 20:30 uur
  Nadat de Meilandjes en het VI-trio de knikkers lieten rollen, zijn Roué Verveer, Jandino Asporaat en Jörgen Raymann aan de beurt.

  Interview

  • *

   Leo Alkemade

   Van je familie moet je het hebben

   Een hoofdgast wordt naar de studio gelokt waar familieleden en vrienden zijn om samen een quiz te spelen. De presentatie is in handen van Leonie ter Braak en Leo Alkemade.
   Reacties0 reactie(s)