Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo staakt informatie over verbeteringen elektronische tv-gids EPG

  Ziggo-klanten klagen met enige regelmaat over problemen bij de elektronische programmagids (EPG) bij lineaire tv-zenders.
  Jarco Kriek
  10 november 2023
  comments 0
  Ziggo staakt informatie over verbeteringen elektronische tv-gids EPG

  Ziggo-klanten klagen al langere tijd over diverse problemen met de EPG. Na een wisseling van leverancier van de data voor de EPG enkele jaren geleden, namen bepaalde klachten in aantal toe. Dit terwijl het juist de bedoeling was dat de overstap problemen zou oplossen.

   

  Updates

  Op het eigen klant-helpt-klant forum begon Ziggo twee jaar geleden op eigen initiatief een discussie waarin Ziggo de eigen klanten op de hoogte houdt ‘van de issues waar aan gewerkt wordt’. Na klachten in soms harde bewoording en meer dan 900 berichten in deze discussie heeft Ziggo vandaag besloten dit topic op het eigen forum te sluiten omdat er ‘niet regelmatig grote updates’ te melden zijn. Als specifiek voorbeeld wordt een verbetering genoemd door de introductie van een systeem voor verbeterde begin- en eindtijden .

   

  Klantenservice

  Ziggo ziet het eigen forum als een belangrijk orgaan om klanten te informeren over wijzigingen en vernieuwingen in de dienstverlening.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieEPG

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)