Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo strooit weer met gratis Ziggo Sport Totaal-abonnementen

  Vaker dan voorheen beloont Ziggo zijn bestaande klanten. Hiermee lijkt het kabelbedrijf het weglopen van deze klantengroep te willen voorkomen.
  Jarco Kriek
  12 oktober 2023
  comments 5
  Ziggo strooit weer met gratis Ziggo Sport Totaal-abonnementen
  Foto Getty Images

  Ziggo heeft te maken met een leegloop van klanten. In de tweede kwartaal van dit jaar verloor Ziggo meer dan 35.000 klanten. Het aantal bestaande klanten dat het Ziggo-abonnement opzegde was nog hoger. Omdat het kabelbedrijf nieuwe klanten wist te werven met kortingen oplopend tot 600 euro kwam het totale klantverlies uiteindelijk op 35.000 uit.

   

  Ziggo Sport

  Om bestaande klanten binnenboord te houden, biedt Ziggo een deel van hen gratis aanvullende tv-abonnementen aan. Hierbij wordt naast Film1 ook de eigen betaalzender Ziggo Sport Totaal ingezet. Er zijn plots weer meer meldingen dat Ziggo bestaande klanten een jaar lang gratis toegang geeft tot alle Ziggo Sport-kanalen. Dit abonnement kost bij de meeste providers zoals KPN, Odido en Delta rond de 15 euro per maand.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Sporttvtelevisieinternetabonnementkwartaalcijfersklantverlies

  Reacties

 1. TV-TIP Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

  Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
  RTL 5 om 20:30 uur
  Na de Mexicaanse avonturen van Kees in Wie is de Mol? gaat hij in Oplichters Aangepakt weer achter échte bandieten aan. Hij helpt Karola, een gehandicapte vrouw die via het internet voor 50.000 euro werd opgelicht. Kees spoort de daders op in Italië, maar daar zijn ze niet blij met de speurneus. Dit seizoen helpt Kees ook BN’ers die afgezet werden. Zo zien we o.a. Rob Geus voorbij­komen en B&B vol liefde-kandidaat Marian, die in Portugal met de dood werd bedreigd.

  TV-TIP Corsokoorts in Sint Jansklooster

  Corsokoorts in Sint Jansklooster
  SBS6 om 20:30 uur
  Het bloemencorso komt nu snel dichterbij en de verschillende teams werken koortsachtig om het feest tot een succes te maken. In het zicht van de finish duiken er tóch nog een paar grote problemen op. Extreme droogte en een verwoestende storm dreigen op het laatste moment roet in het eten te gooien. Daarnaast staat het privéleven van de teamleden niet stil, en lopen sommige kandidaten daarin óók tegen obstakels op.

  Interview