Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Deze films kan je deze maand gratis kijken bij Ziggo

  December is de tijd van kaarslicht, rode wijn en cadeautjes. Ziggo trakteert daarom alle klanten op veertig gratis films. Welke films zijn dit?
  Jarco Kriek
  1 december 2020
  comments 0
  Deze films kan je deze maand gratis kijken bij Ziggo

  Wie tv kijkt via Ziggo, ziet in december extra veel moois. Met veertig gratis films – en lekker veel kerstfilms – wordt het een echte feestmaand. Het gratis aanbod is in twee delen verdeeld. Gedurende de gehele maand kunnen klanten van het kabelbedrijf in totaal naar veertig films kijken. Het is voor de tweede keer in korte tijd dat Ziggo tijdens de zogenaamde uitpakweken de eigen klanten of films trakteert.

   

  Ook kerstfilms

  In de eerste helft van december zet Ziggo voor zijn tv-klanten veertien gratis films klaar: van romantische komedies tot misdaadfilms, en met wat leuks voor jong en oud. Op 17 december wordt dit aanbod gewisseld voor vijftien andere titels, plus elf kerstfilms. Bijvoorbeeld met Forever Christmas, waarin Sophie hopeloos verliefd wordt op Will, die alle dagen van het jaar Kerstmis viert. Maar het zijn heus niet allemaal kleffe romantische films die Ziggo uitdeelt. Zo is Office Christmas Party een dolle komedie waarin Josh (Jason Bateman) van zijn baas Carol (Jennifer Aniston) de opdracht krijgt om een vlekkeloos kerstfeest te organiseren. Natuurlijk loopt dat vreselijk uit de klauwen. Voor de kinderen is er onder meer de animatiefilm Niko, waarin een rendier met hoogtevrees de Kerstman te hulp schiet.

   

  Korting op huurfilms

  Daarnaast geeft Ziggo deze maand ook nog vijftig procent korting op een heel aantal recente huurfilms, zoals Dolittle, The Gentlemen en De beentjes van Sint Hildegard. Met zoveel films om uit te kiezen, zit er altijd wel wat bij voor een gezellige kijkavond.

   

  Lees meer in tv-gids Totaal TV

  Een uitgebreid artikel met meer informatie over films waarmee Ziggo klanten in december trakteert, staat in tv-gids Totaal TV editie 25 die komende week in winkels verkrijgbaar is en bij abonnees wordt bezorgd.

   

  Welke films kan je kijken?

  Van 1 december tot 17 december kunnen Ziggo-klanten naar de volgende films kijken: Demain tout commence, Robinson Crusoe (The Wild Life), 100% Coco, Oceanworld, Sint: waar is het grote boek?, Zwaar verliefd, Legend, Lion, Onze jongens, The BFG/De GVR, The Promise, Meester Kikker, Sing Song en Het verlangen. Vanaf 17 december volgen onder meer de films House of Magic, La La Land, Paddington, Planet 51, All You Need Is Love, Wild - Natuur op de Veluwe, A Dog's Purpose, Familie weekend, The Hateful Eight, Office Christmas party, The Zookeeper's Wife, Siv gaat logeren, Gek van Oranje en Publieke werken.

   

   

  ZiggoVodafoneZiggokerstmistvtelevisievideo on demandkortinggratisfilmsuitpakweken

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de 4K Ultra HD van A Clockwork Orange

   Al stampend, stelend, zingend, tapdansend en verkrachtend vermaakt Alex, een vandaal met een bolhoed, zich uitstekend, al is het op tragische wijze ten koste van anderen. Dit voor vier Oscars genomineerde, krachtig staaltje filmkunst verleidt, choqueert en is nog steeds aangrijpend.

  TV-TIP The Daily Show

  The Daily Show
  Comedy Central Extra om 06:00 uur
  Wie nog wekelijks verlangt naar Zondag met Lubach kan prima dagelijks terecht bij Arjen Lubach's inspiratiebron The Daily Show.

  TV-TIP The Girl on the Train

  The Girl on the Train
  om 01:52 uur
  De gescheiden Rachel neemt dagelijks de trein en begluurt het perfecte stel, maar op een dag is de vrouw van het koppel weg.

  Interview

  • *

   Leonie ter Braak

   Cupido Ofzo

   Samen met Wendy van Dijk helpt Leonie ter Braak in Cupido ofzo mensen met een beperking de liefde van hun leven te vinden.
   Reacties0 reactie(s)