Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verbetert internetgebruik met modemupdate

  Ziggo heeft een firmware-update uitgebracht voor de eigen multigig bruikleenmodem voor internet. In deze update zijn diverse verbeteringen doorgevoerd.
  Jarco Kriek
  2 december 2023
  comments 0
  Ziggo verbetert internetgebruik met modemupdate
  Foto Getty Images

  Het gaat om een update van de modem van fabrikant Sagemcom modelnummer F3896LG. Ziggo rolt de nieuwe firmware gefaseerd uit naar gebruikers. Deze hoeven zelf niets te doen om gebruik te maken van de nieuwste firmware. De firmware wordt namelijk automatisch gedownload en geïnstalleerd, waarna de internetmodem zichzelf opnieuw opstart.

   

  Verbeteringen

  Na de update wordt het stroomverbruik van de internetmodem volgens Ziggo verminderd. Ook zijn minder crashes van de modem waarneembaar. Daarnaast zijn diverse andere bugs in de nieuwste firmware opgelost.

  ZiggoVodafoneZiggointernetinternetmodemmultigigfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Erin Brockovich

  Erin Brockovich
  Net5 om 20:00 uur
  Erin Brockovich (Julia Roberts) werkt als assistent op een advocatenkantoor. Ze ontdekt dat een groot bedrijf gif loost in het drinkwater. Erin stelt advocaat Ed Masry (Albert Finney) op de hoogte, maar hij is huiverig om het bedrijf met een beurswaarde van 28 miljard aan te klagen. Daarom besluit Erin zelf een zaak aan te spannen.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)