Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verbetert meest gebruikte decoder

  Ziggo heeft nieuwe firmware openbaar gemaakt voor bruikleendecoder Mediabox XL. Deze decoder wordt door klanten van het kabelbedrijf het meest gebruikt.
  Jarco Kriek
  27 januari 2022
  comments 2
  Ziggo verbetert meest gebruikte decoder

  De nieuwe firmware voor Ziggo Mediabox XL heeft versienummer 4.37 gekregen. Uiterlijk vandaag hebben alle Ziggo-klanten in Limburg en Noord-Brabant de nieuwe firmware automatisch in gebruik genomen. In de komende zeven dagen wordt de nieuwe firmware naar alle overige geactiveerde bruikleendecoders van dit model gezonden en daarna automatisch geïnstalleerd.

   

  Vernieuwingen

  In de nieuwe firmware zijn twee belangrijke vernieuwingen doorgevoerd.

   

  • Vergrote tv-gids voor slechtzienden: Met de nieuwe update is op kanaal 555 de vergrote tv-gids te vinden. Via het voice commando 'Open de vergrote tv-gids' wordt deze ook geopend. Is het voor jou handiger om de vergrote tv-gids als standaard in te stellen? Dat kan.
  • Uitstelmogelijkheid nieuwe software: Voorheen werd een software-update automatisch uitgevoerd wanneer de mediabox na 7 dagen nog niet was voorzien van de nieuwste software. Vanaf nu wordt de software-update na deze 7 dagen niet direct geforceerd, maar krijg je een pop-up met twee keuzes.

   

  Verbeteringen

  Naast bovenstaande vernieuwingen zijn er ook verbeteringen doorgevoerd en enkele bugs opgelost.

   

  • De 'Bepaal je volume' instelling wordt niet meer automatisch aangepast.
  • Bepaalde apparaten werden anders gedetecteerd wanneer deze in stand-by stonden waardoor de mediabox dacht dat er een nieuw apparaat was aangesloten. Dit is opgelost.
  • Apparaten die door een gebruiker zijn ingesteld worden niet automatisch overschreven wanneer er een nieuw apparaat wordt aangesloten.
  • De Mediabox XL blijft nu correct in de ECO-modus staan tot deze wordt ingeschakeld.
  • Bij het verwijderen van een opname die je op dat moment afspeelde kon je uitkomen op een leeg informatieveld, dit komt niet meer voor.
  • De informatiebalk onderin blijft niet meer hangen op de vorige zender.
  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiedecoderbruikleendecoderMediabox XLfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)