Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verbetert meest gebruikte decoder

  Ziggo heeft nieuwe firmware openbaar gemaakt voor bruikleendecoder Mediabox XL. Deze decoder wordt door klanten van het kabelbedrijf het meest gebruikt.
  Jarco Kriek
  27 january 2022
  comments 2
  Ziggo verbetert meest gebruikte decoder

  De nieuwe firmware voor Ziggo Mediabox XL heeft versienummer 4.37 gekregen. Uiterlijk vandaag hebben alle Ziggo-klanten in Limburg en Noord-Brabant de nieuwe firmware automatisch in gebruik genomen. In de komende zeven dagen wordt de nieuwe firmware naar alle overige geactiveerde bruikleendecoders van dit model gezonden en daarna automatisch geïnstalleerd.

   

  Vernieuwingen

  In de nieuwe firmware zijn twee belangrijke vernieuwingen doorgevoerd.

   

  • Vergrote tv-gids voor slechtzienden: Met de nieuwe update is op kanaal 555 de vergrote tv-gids te vinden. Via het voice commando 'Open de vergrote tv-gids' wordt deze ook geopend. Is het voor jou handiger om de vergrote tv-gids als standaard in te stellen? Dat kan.
  • Uitstelmogelijkheid nieuwe software: Voorheen werd een software-update automatisch uitgevoerd wanneer de mediabox na 7 dagen nog niet was voorzien van de nieuwste software. Vanaf nu wordt de software-update na deze 7 dagen niet direct geforceerd, maar krijg je een pop-up met twee keuzes.

   

  Verbeteringen

  Naast bovenstaande vernieuwingen zijn er ook verbeteringen doorgevoerd en enkele bugs opgelost.

   

  • De 'Bepaal je volume' instelling wordt niet meer automatisch aangepast.
  • Bepaalde apparaten werden anders gedetecteerd wanneer deze in stand-by stonden waardoor de mediabox dacht dat er een nieuw apparaat was aangesloten. Dit is opgelost.
  • Apparaten die door een gebruiker zijn ingesteld worden niet automatisch overschreven wanneer er een nieuw apparaat wordt aangesloten.
  • De Mediabox XL blijft nu correct in de ECO-modus staan tot deze wordt ingeschakeld.
  • Bij het verwijderen van een opname die je op dat moment afspeelde kon je uitkomen op een leeg informatieveld, dit komt niet meer voor.
  • De informatiebalk onderin blijft niet meer hangen op de vorige zender.
  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiedecoderbruikleendecoderMediabox XLfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)