Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verbetert werking Mediabox Next en Next Mini

  Ziggo heeft nieuwe firmware voor de bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini gemaakt. Deze wordt gefaseerd in deze bruikleendecoders geplaatst.
  Jarco Kriek
  1 september 2022
  comments 0
  Ziggo verbetert werking Mediabox Next en Next Mini

  Gebruikers van de Next Mini hebben de nieuwe firmware met versienummer 4.42 inmiddels ontvangen. Omdat deze automatisch in de bruikleendecoder wordt geïnstalleerd, worden verbeteringen en aanpassingen (bugfixes) inmiddels door hen gebruikt. Ziggo gaat in de komende dagen de firmware naar de Mediabox Next uitrollen. Ook deze wordt automatisch in de bruikleendecoder geplaatst zonder de gebruiker er iets voor hoeft te doen.

   

  Aanpassingen

  In de nieuwe firmware zijn onder meer de volgende bugs opgelost:

   

  • De achtergrondpagina van het hoofdmenu toont vanaf 4.42 meer informatie over de getoonde film of serie. Onder andere is het genre en het productiejaar zichtbaar.
  • Voor een enkele serie was de titel van een aflevering niet overal hetzelfde. Met de nieuwe firmware is dit nu gefikst. Of je nu een lijst met afleveringen opent via de tv-gids of via het opname menu, de titel van de aflevering is nu overal hetzelfde.
  • Het Apps menu toont nu direct alle apps. Dit zorgt voor meer overzicht.
  • Soms gaf de ontvanger de melding: “Sorry, Voice Control werkt niet voor deze app”. Dit is opgelost.
  • Foutcode CS4000 bij een On Demand of dagpas bestelling komt niet meer voor.
  • De interface van de radio app sluit nu correct af bij het opstarten van een andere app via Voice Control.

   

  Verbeteringen

  Ziggo heeft de volgende verbeteringen in firmwareversie 4.42 doorgevoerd.

   

  • Er is een kleine aanpassing gedaan om duidelijker te maken waar je bent in het hoofdmenu. De navigatiebalk bovenin heeft de ‘Ontdek’ optie erbij gekregen. Daar zie je het hoofdscherm met de verschillende rijen zoals Verder kijken, Meest bekeken zenders, Apps en Opnames.
  • Wil je snel vanuit één van de andere menu’s navigeren naar het Ontdek tabblad? Druk dan op de Home-knop (huisje) op de afstandsbediening.
  • De detailpagina, waar je bijvoorbeeld informatie over het programma kunt lezen, is nu deels transparant.
  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiedecoderbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP MasterChef Australië: Dessert Masters

  MasterChef Australië: Dessert Masters
  Net5 om 19:30 uur
  De bejubelde Australische MasterChef-franchise wordt uitgebreid met een nieuwe gang. Onder leiding van Melissa Leong en Amaury Guichon kruisen in Dessert Masters tien bekende en minder bekende patissiers de gardes om het beste dessert uit hun bakblik te toveren. Onder hen Reynold Poernomo, de toetjeskoning die het in het zevende seizoen van MasterChef nog tot de vierde plek wist te schoppen. Inmiddels is hij de trotse eigenaar van dessertbar KOI in Sydney.

  TV-TIP Voetbal: Nations League (v): Nederland - België

  Voetbal: Nations League (v): Nederland - België
  NPO 3 om 20:23 uur
  In een groep met regerend Europees kampioen en verliezend WK-finalist Engeland wisten de Nederlandse dames bij de start van de eerste Nations League voor vrouwen al dat ze zich geen enkele misstap konden veroor­loven. Alleen de winnaar van de groep houdt immers kans op een ticket voor de Spelen. Toch ging het al in de eerste wedstrijd tegen België mis. Maar Oranje rechtte haar rug, en schopte het na vier wedstrijden tot de virtuele groepswinst. De laatste horde: die dekselse Red Flames.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)