Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verbetert werking Mediabox Next en Next Mini

  Ziggo heeft nieuwe firmware voor de bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini gemaakt. Deze wordt gefaseerd in deze bruikleendecoders geplaatst.
  Jarco Kriek
  1 september 2022
  comments 0
  Ziggo verbetert werking Mediabox Next en Next Mini

  Gebruikers van de Next Mini hebben de nieuwe firmware met versienummer 4.42 inmiddels ontvangen. Omdat deze automatisch in de bruikleendecoder wordt geïnstalleerd, worden verbeteringen en aanpassingen (bugfixes) inmiddels door hen gebruikt. Ziggo gaat in de komende dagen de firmware naar de Mediabox Next uitrollen. Ook deze wordt automatisch in de bruikleendecoder geplaatst zonder de gebruiker er iets voor hoeft te doen.

   

  Aanpassingen

  In de nieuwe firmware zijn onder meer de volgende bugs opgelost:

   

  • De achtergrondpagina van het hoofdmenu toont vanaf 4.42 meer informatie over de getoonde film of serie. Onder andere is het genre en het productiejaar zichtbaar.
  • Voor een enkele serie was de titel van een aflevering niet overal hetzelfde. Met de nieuwe firmware is dit nu gefikst. Of je nu een lijst met afleveringen opent via de tv-gids of via het opname menu, de titel van de aflevering is nu overal hetzelfde.
  • Het Apps menu toont nu direct alle apps. Dit zorgt voor meer overzicht.
  • Soms gaf de ontvanger de melding: “Sorry, Voice Control werkt niet voor deze app”. Dit is opgelost.
  • Foutcode CS4000 bij een On Demand of dagpas bestelling komt niet meer voor.
  • De interface van de radio app sluit nu correct af bij het opstarten van een andere app via Voice Control.

   

  Verbeteringen

  Ziggo heeft de volgende verbeteringen in firmwareversie 4.42 doorgevoerd.

   

  • Er is een kleine aanpassing gedaan om duidelijker te maken waar je bent in het hoofdmenu. De navigatiebalk bovenin heeft de ‘Ontdek’ optie erbij gekregen. Daar zie je het hoofdscherm met de verschillende rijen zoals Verder kijken, Meest bekeken zenders, Apps en Opnames.
  • Wil je snel vanuit één van de andere menu’s navigeren naar het Ontdek tabblad? Druk dan op de Home-knop (huisje) op de afstandsbediening.
  • De detailpagina, waar je bijvoorbeeld informatie over het programma kunt lezen, is nu deels transparant.
  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiedecoderbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP How to Hire a Hitman

  How to Hire a Hitman
  NPO 3 om 21:07 uur
  Op het darkweb kunnen opdrachtgevers schijnbaar huurmoordenaars vinden. Hoe bang moet je zijn als jouw naam genoemd wordt? Uit gehackte berichten blijkt dat honderden mensen over de hele wereld online een moord hebben besteld. Journaliste Yinka Bokinni verdiept zich in verschillende zaken.

  TV-TIP Rampvlucht

  Rampvlucht
  NPO 1 om 21:25 uur
  In de Bijlmer komt Asha steeds meer zieke huisdieren tegen. Vincent denkt dat de Nederlandse regering en luchtvaartwereld belangrijke details achterhouden. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek: Volkskrant-journalist Pierre Heijboer onderzoekt verhalen over "mannen in witte pakken" die op de rampplek gezien zouden zijn. Intussen doet ook Asha een schokkende ontdekking.

  Interview