Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verwent nieuwe klanten met korting tot 549 euro

  Ziggo biedt nieuwe klanten tijdelijk een fikse korting op alle abonnementsvormen waarbij de vaste diensten tv en internet worden gecombineerd.
  Jarco Kriek
  30 august 2022
  comments 7
  Ziggo verwent nieuwe klanten met korting tot 549 euro
  Foto Getty Images

  Met de actie Ziggo Runners kunnen Nederlanders die voor het leveren van de vaste diensten tv en internet overstappen naar het kabelbedrijf veel geld besparen. Ziggo biedt nieuwe klanten namelijk nog korte tijd een korting van 50 procent op het abonnement met tv en internet gedurende een periode van 12 maanden. Bij het duurste GIGA internetabonnement in combinatie met het TV Max abonnement gaat het om een korting van in totaal 549 euro. Voor dit abonnement hoeft de eerste 12 maanden namelijk geen €91,50 maar slechts €45,75 per maand betaald te worden.

   

  Bestaande klanten

  Officieel geldt deze Ziggo Runners actie niet voor bestaande klanten van het kabelbedrijf. Als de huidige Ziggo-klant echter buiten de contractvaste periode is - en dus maandelijks kan opzeggen - doet deze er goed aan om contact met het kabelbedrijf op te nemen. Bij een verlenging van het contract voor een periode van 12 maanden kan eveneens een flinke korting – vaak wel lager dan bij nieuwe klanten – worden binnengehaald. Zeker als er wordt gezinspeeld op een overstap naar een concurrent liggen kortingen binnen handbereik.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetabonnementkorting

  Reacties

 1. TV-TIP Hunted

  Hunted
  NPO 3 om 20:25 uur
  Een nieuw seizoen betekent een verse jacht op een roedel doodgewone burgers die drie weken uit handen van de hunters proberen te blijven. Dat lukt maar weinigen en dat is soms onterecht volgens veel kijkers. In het vorige seizoen zouden de slim spelende finalisten Kelly en Romy geen eerlijke kans hebben gehad om hun vrijheid tegemoet te snellen.

  TV-TIP Jumanji: Welcome to the Jungle

  Jumanji: Welcome to the Jungle
  Net 5 om 20:30 uur
  Wanneer vier tieners een oud videospel spelen, worden ze letterlijk het spel ingezogen. Ze komen erachter dat ze allemaal een ander uiterlijk hebben gekregen en dat ze speciale eigenschappen bezitten. Ze moeten allerlei opdrachten zien te voltooien. Met een beperkt aantal levens moeten ze slagen, anders blijven ze vastzitten in dit spel.

  Interview