Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verwent nieuwe klanten met korting tot 549 euro

  Ziggo biedt nieuwe klanten tijdelijk een fikse korting op alle abonnementsvormen waarbij de vaste diensten tv en internet worden gecombineerd.
  Jarco Kriek
  30 augustus 2022
  comments 7
  Ziggo verwent nieuwe klanten met korting tot 549 euro
  Foto Getty Images

  Met de actie Ziggo Runners kunnen Nederlanders die voor het leveren van de vaste diensten tv en internet overstappen naar het kabelbedrijf veel geld besparen. Ziggo biedt nieuwe klanten namelijk nog korte tijd een korting van 50 procent op het abonnement met tv en internet gedurende een periode van 12 maanden. Bij het duurste GIGA internetabonnement in combinatie met het TV Max abonnement gaat het om een korting van in totaal 549 euro. Voor dit abonnement hoeft de eerste 12 maanden namelijk geen €91,50 maar slechts €45,75 per maand betaald te worden.

   

  Bestaande klanten

  Officieel geldt deze Ziggo Runners actie niet voor bestaande klanten van het kabelbedrijf. Als de huidige Ziggo-klant echter buiten de contractvaste periode is - en dus maandelijks kan opzeggen - doet deze er goed aan om contact met het kabelbedrijf op te nemen. Bij een verlenging van het contract voor een periode van 12 maanden kan eveneens een flinke korting – vaak wel lager dan bij nieuwe klanten – worden binnengehaald. Zeker als er wordt gezinspeeld op een overstap naar een concurrent liggen kortingen binnen handbereik.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetabonnementkorting

  Reacties

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)