Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo verwent nieuwe klanten met korting tot 549 euro

  Ziggo biedt nieuwe klanten tijdelijk een fikse korting op alle abonnementsvormen waarbij de vaste diensten tv en internet worden gecombineerd.
  Jarco Kriek
  30 augustus 2022
  comments 7
  Ziggo verwent nieuwe klanten met korting tot 549 euro
  Foto Getty Images

  Met de actie Ziggo Runners kunnen Nederlanders die voor het leveren van de vaste diensten tv en internet overstappen naar het kabelbedrijf veel geld besparen. Ziggo biedt nieuwe klanten namelijk nog korte tijd een korting van 50 procent op het abonnement met tv en internet gedurende een periode van 12 maanden. Bij het duurste GIGA internetabonnement in combinatie met het TV Max abonnement gaat het om een korting van in totaal 549 euro. Voor dit abonnement hoeft de eerste 12 maanden namelijk geen €91,50 maar slechts €45,75 per maand betaald te worden.

   

  Bestaande klanten

  Officieel geldt deze Ziggo Runners actie niet voor bestaande klanten van het kabelbedrijf. Als de huidige Ziggo-klant echter buiten de contractvaste periode is - en dus maandelijks kan opzeggen - doet deze er goed aan om contact met het kabelbedrijf op te nemen. Bij een verlenging van het contract voor een periode van 12 maanden kan eveneens een flinke korting – vaak wel lager dan bij nieuwe klanten – worden binnengehaald. Zeker als er wordt gezinspeeld op een overstap naar een concurrent liggen kortingen binnen handbereik.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetabonnementkorting

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)