Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo voegt Viaplay-app toe op Mediabox Next

  Ziggo-klanten die Mediabox Next gebruiken, kunnen vanaf donderdag 17 maart direct via deze bruikleendecoder van streamingdienst Viaplay gebruikmaken.
  Jarco Kriek
  16 maart 2022
  comments 14
  Ziggo voegt Viaplay-app toe op Mediabox Next
  Foto Getty Images

  Ziggo voegt een dag voor het officiële begin van het nieuwe Formule 1-seizoen de Viaplay" target="_blank">Viaplay-app toe aan de appstore voor Mediabox Next. De app komt vooralsnog niet beschikbaar voor gebruikers van Mediabox XL. Wie niet over Mediabox Next beschikt, kan elke zaterdag en zondag tijdens Formule 1 Grand Prix-weekenden de kwalificatie en race live en lineair bij Ziggo volgen via voorkeuzekanaal 200. Dit is echter alleen mogelijk als het Viaplay-abonnement bij Ziggo is gekocht. Voor het lineair kijken, is tevens bruikleendecoder of een CI+ module met smartcard van Ziggo nodig. Het lineair kijken is tot en met 31 juli mogelijk.

   

  Viaplay

  Het is ook mogelijk met een bij Ziggo gekocht Viaplay-abonnement via de Viaplay-platformen naar sport en entertainment te kijken. Dit kan onder meer via diverse modellen van televisies van de fabrikanten LG, Philips en Samsung. Ook kan worden gekeken via een app voor Apple TV HD/4K, mediaspelers werkend op Android TV OS, tablets en smartphones werkend op iOS en Android alsmede de internetsite van Viaplay.

  ZiggoVodafoneZiggoMediabox NextNENTViaplayFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)