Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo voegt Viaplay-app toe op Mediabox Next

  Ziggo-klanten die Mediabox Next gebruiken, kunnen vanaf donderdag 17 maart direct via deze bruikleendecoder van streamingdienst Viaplay gebruikmaken.
  Jarco Kriek
  16 march 2022
  comments 14
  Ziggo voegt Viaplay-app toe op Mediabox Next
  Foto Getty Images

  Ziggo voegt een dag voor het officiële begin van het nieuwe Formule 1-seizoen de Viaplay-app toe aan de appstore voor Mediabox Next. De app komt vooralsnog niet beschikbaar voor gebruikers van Mediabox XL. Wie niet over Mediabox Next beschikt, kan elke zaterdag en zondag tijdens Formule 1 Grand Prix-weekenden de kwalificatie en race live en lineair bij Ziggo volgen via voorkeuzekanaal 200. Dit is echter alleen mogelijk als het Viaplay-abonnement bij Ziggo is gekocht. Voor het lineair kijken, is tevens bruikleendecoder of een CI+ module met smartcard van Ziggo nodig. Het lineair kijken is tot en met 31 juli mogelijk.

   

  Viaplay

  Het is ook mogelijk met een bij Ziggo gekocht Viaplay-abonnement via de Viaplay-platformen naar sport en entertainment te kijken. Dit kan onder meer via diverse modellen van televisies van de fabrikanten LG, Philips en Samsung. Ook kan worden gekeken via een app voor Apple TV HD/4K, mediaspelers werkend op Android TV OS, tablets en smartphones werkend op iOS en Android alsmede de internetsite van Viaplay.

  ZiggoVodafoneZiggoMediabox NextNENTViaplayFormule 1

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Kopen zonder Kijken

  Kopen zonder Kijken
  RTL 4 om 20:30 uur
  Vera en Casper huren een flatje in de binnenstad van Leiden. Nu het tijd wordt om de vleugels uit te slaan, moet er een aantal knopen worden door­gehakt.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)