Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo voegt Viaplay-app toe op Mediabox Next

  Ziggo-klanten die Mediabox Next gebruiken, kunnen vanaf donderdag 17 maart direct via deze bruikleendecoder van streamingdienst Viaplay gebruikmaken.
  Jarco Kriek
  16 march 2022
  comments 14
  Ziggo voegt Viaplay-app toe op Mediabox Next
  Foto Getty Images

  Ziggo voegt een dag voor het officiële begin van het nieuwe Formule 1-seizoen de Viaplay-app toe aan de appstore voor Mediabox Next. De app komt vooralsnog niet beschikbaar voor gebruikers van Mediabox XL. Wie niet over Mediabox Next beschikt, kan elke zaterdag en zondag tijdens Formule 1 Grand Prix-weekenden de kwalificatie en race live en lineair bij Ziggo volgen via voorkeuzekanaal 200. Dit is echter alleen mogelijk als het Viaplay-abonnement bij Ziggo is gekocht. Voor het lineair kijken, is tevens bruikleendecoder of een CI+ module met smartcard van Ziggo nodig. Het lineair kijken is tot en met 31 juli mogelijk.

   

  Viaplay

  Het is ook mogelijk met een bij Ziggo gekocht Viaplay-abonnement via de Viaplay-platformen naar sport en entertainment te kijken. Dit kan onder meer via diverse modellen van televisies van de fabrikanten LG, Philips en Samsung. Ook kan worden gekeken via een app voor Apple TV HD/4K, mediaspelers werkend op Android TV OS, tablets en smartphones werkend op iOS en Android alsmede de internetsite van Viaplay.

  ZiggoVodafoneZiggoMediabox NextNENTViaplayFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview