Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo wekt woede met nieuwe manier aanbieden series: na drie afleveringen extra abonnement kopen

  Diverse klanten van kabelbedrijf Ziggo zijn teleurgesteld nadat ze na het bekijken van de eerste afleveringen van een serie plots extra moeten betalen.
  Jarco Kriek
  19 juni 2023
  comments 10
  Ziggo wekt woede met nieuwe manier aanbieden series: na drie afleveringen extra abonnement kopen

  Ziggo heeft onlangs een overeenkomst met streamingdienst SkyShowtime gesloten. Hierdoor is deze dienst rechtstreeks via een kanaalnummer en een app beschikbaar op de bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini. Ook kan via Ziggo een abonnement op deze streamingdienst genomen worden. In dat geval wordt het abonnementsbedrag van €6,99 maandelijks via de Ziggo factuur verrekend.

   

  Deels gratis

  Via het Ziggo Movies & Series (X)L-abonnement biedt Ziggo van enkele series alleen de eerste afleveringen aan. Wie de rest van het seizoen van de betreffende serie wil bekijken, moet een SkyShowtime-abonnement nemen. Dit is onder meer het geval bij de serie The Affair. De eerste drie afleveringen vallen binnen het Ziggo Movies & Series (X)L-abonnement, de rest niet. Dit leidt tot vragen op het community forum van het kabelbedrijf.

   

  ViacomCBS

  Binnen het aanbod van Ziggo Movies & Series (X)L werden tot en met 31 december 2021 exclusief films en series van HBO aangeboden. Na afloop van deze overeenkomst verving Ziggo HBO de content door titels van ViacomCBS, waaronder films van Paramount Pictures en series van Showtime. Deze content is in Nederland nu onderdeel van streamingdienst SkyShowtime. Hierdoor wordt het ViacomCBS-aanbod binnen het eigen abonnement van Ziggo afgebouwd, wat de aanleiding is voor de huidige situatie.

  ZiggoVodafoneZiggoSkyShowtimeShowtimefilmsseriesOTTonlinestreamingdienstfilmsseries

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)