Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo past zenderaanbod per 1 juni aan

  Ziggo voert per 1 juni wijzigingen door aan het digitale radioaanbod dat bij het digitale basisabonnement TV Start/TV Standaard wordt geleverd.
  Jarco Kriek
  17 may 2021
  comments 4
  Ziggo past zenderaanbod per 1 juni aan

  Binnen het non-stop themakanalenaanbod van Xite Music worden diverse wijzigingen doorgevoerd. De veertig kanalen van Xite Music zijn de enige radiozenders binnen het totale zenderaanbod van Ziggo die gecodeerd op het netwerk van het kabelbedrijf worden verspreid. Het beluisteren is derhalve alleen mogelijk met gebruik van een smartcard eventueel met CI+ module alsmede door Ziggo geleverde bruikleendecoders als Mediabox XL en Mediabox Next. De non-stop thematische radiokanalen van Xite Music zijn in de zenderlijst van Ziggo te vinden vanaf voorkeuzepositie 863. Gebruikers van Mediabox XL en Mediabox Next kunnen alle kanalen ook beluisteren door de speciale Xite Music-app te gebruiken.

   

  Wijzigingen Xite Music

  De kanalen Teen Party. Huisfeestje, WorkOut!, Indie Wave en Straattaal verdwijnen. Zij worden vervangen voor de kanalen France Chansons, NL Classic, Club Techno, Metal Madness en Wereldmuziek. Tevens krijgen enkele kanalen een nieuwe naam. Dit zijn Mini Disco (wordt Kids Disco), Zeroes Heroes (wordt 00’s Heroes), Thuisorkest (wordt klassiek), Pure Focus (wordt Calm Piano), Jazzy Dinner (wordt Dinner Time), All About Dance (This Is EDM), Twist Again (wordt 50s & 60s Rock), Rock Legends (wordt Classic Rock), Sit Back & Jazz (wordt Jazz Vibes), Urban Vibes (wordt Got The Blues) en Themafeestje (wordt Season Vibes).

   

  Stingray Music

  Ziggo begon in april 2019 met de doorgifte van veertig thematische non-stop muziekkanalen van contentaanbieder Xite. Dit was het vervangende aanbod van het gelijke aantal non-stop muziekkanalen van Stingray. De wisseling van contentaanbieder voor de non-stop muziekkanalen zorgde destijds voor opschudding en woede onder een deel van de Ziggo-klanten. Het kabelbedrijf liet toen al weten dat het aanbod van Xite Music-kanalen periodiek tegen het licht zou worden gehouden en waar nodig zou worden verbeterd. Tot nu ging het alleen om verbeteringen in het muziekaanbod binnen de muziekkanalen. Het is voor de eerste keer dat Ziggo het kanalenaanbod van Xite Music grootschalig wijzigt.

  ZiggoVodafoneZiggoXite MusicradiodigitaalXite

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win De beentjes van Sint-Hildegard

   CineMember voegt deze maand onder andere De beentjes van Sint-Hildegard toe, waarin Gedda zóveel van Jan houdt, dat hij het er benauwd van krijgt. Zij ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen… Wij geven vijf keer een maandabonnement weg, waarmee onder andere dit comedy-drama te bekijken is.

  TV-TIP Het blok Australië

  Het blok Australië
  Play4 om 08:50 uur
  In Nederland vond Net5 het na zeven seizoenen wel welletjes, maar in Australië wordt er al een dikke 15 seizoenen doorgehamerd.

  TV-TIP Prometheus

  Prometheus
  om 03:33 uur
  Prometheus is een prequel op Alien, maar vertelt ook een compleet eigen verhaal. Waardoor je weinig voorkennis nodig hebt.

  Interview

  • *

   Leo Alkemade

   Van je familie moet je het hebben

   Een hoofdgast wordt naar de studio gelokt waar familieleden en vrienden zijn om samen een quiz te spelen. De presentatie is in handen van Leonie ter Braak en Leo Alkemade.
   Reacties0 reactie(s)