Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo past zenderaanbod per 1 juni aan

  Ziggo voert per 1 juni wijzigingen door aan het digitale radioaanbod dat bij het digitale basisabonnement TV Start/TV Standaard wordt geleverd.
  Jarco Kriek
  17 mei 2021
  comments 4
  Ziggo past zenderaanbod per 1 juni aan

  Binnen het non-stop themakanalenaanbod van Xite Music worden diverse wijzigingen doorgevoerd. De veertig kanalen van Xite Music zijn de enige radiozenders binnen het totale zenderaanbod van Ziggo die gecodeerd op het netwerk van het kabelbedrijf worden verspreid. Het beluisteren is derhalve alleen mogelijk met gebruik van een smartcard eventueel met CI+ module alsmede door Ziggo geleverde bruikleendecoders als Mediabox XL en Mediabox Next. De non-stop thematische radiokanalen van Xite Music zijn in de zenderlijst van Ziggo te vinden vanaf voorkeuzepositie 863. Gebruikers van Mediabox XL en Mediabox Next kunnen alle kanalen ook beluisteren door de speciale Xite Music-app te gebruiken.

   

  Wijzigingen Xite Music

  De kanalen Teen Party. Huisfeestje, WorkOut!, Indie Wave en Straattaal verdwijnen. Zij worden vervangen voor de kanalen France Chansons, NL Classic, Club Techno, Metal Madness en Wereldmuziek. Tevens krijgen enkele kanalen een nieuwe naam. Dit zijn Mini Disco (wordt Kids Disco), Zeroes Heroes (wordt 00’s Heroes), Thuisorkest (wordt klassiek), Pure Focus (wordt Calm Piano), Jazzy Dinner (wordt Dinner Time), All About Dance (This Is EDM), Twist Again (wordt 50s & 60s Rock), Rock Legends (wordt Classic Rock), Sit Back & Jazz (wordt Jazz Vibes), Urban Vibes (wordt Got The Blues) en Themafeestje (wordt Season Vibes).

   

  Stingray Music

  Ziggo begon in april 2019 met de doorgifte van veertig thematische non-stop muziekkanalen van contentaanbieder Xite. Dit was het vervangende aanbod van het gelijke aantal non-stop muziekkanalen van Stingray. De wisseling van contentaanbieder voor de non-stop muziekkanalen zorgde destijds voor opschudding en woede onder een deel van de Ziggo-klanten. Het kabelbedrijf liet toen al weten dat het aanbod van Xite Music-kanalen periodiek tegen het licht zou worden gehouden en waar nodig zou worden verbeterd. Tot nu ging het alleen om verbeteringen in het muziekaanbod binnen de muziekkanalen. Het is voor de eerste keer dat Ziggo het kanalenaanbod van Xite Music grootschalig wijzigt.

  ZiggoVodafoneZiggoXite MusicradiodigitaalXite

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  Na een rondje hardlopen wordt de 23-jarige Rose Anderson dood in een rivier gevonden. Haar huisgenoot Chloe vertelt Lewis, Hathaway en Maddox dat Rose bloedbonje had met haar minnaar, professor astrofysica Felix. En laat hij nou getrouwd zijn met haar scriptiebegeleider Philippa. Heeft een van hen Rose naar de eeuwige jachtvelden gestoken of heeft het onderwerp van haar proefschrift iets met haar dood te maken? De zaak komt in een stroomversnelling als Chloe’s vriend op de vlucht slaat. Maar dan valt er een tweede slachtoffer…

  TV-TIP Het Roer Om

  Het Roer Om
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het idee om de eeuwigdurende kuierlatten te nemen speelt al lang bij Almeloërs Sven en Cariena. Slowakije, Tsjechië en Polen passeren de revue, maar de keuze valt uiteindelijk op Duitsland, vooral omdat ze al een lekker woordje Duits spreken. In het gehucht Wurz­bach huren ze twee vrijstaande huizen: een om zelf in te wonen, de ander voor de verhuur. Maar als blijkt dat de huurbaas niet van plan geld in het gedateerde vakantiehuis te pompen, worden ze gedwongen op een andere manier aan inkomsten te komen. Voor Sven en Cariena lijkt niets anders op te zitten dan een baan te zoeken.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)