Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo past zenderaanbod per 1 juni aan

  Ziggo voert per 1 juni wijzigingen door aan het digitale radioaanbod dat bij het digitale basisabonnement TV Start/TV Standaard wordt geleverd.
  Jarco Kriek
  17 mei 2021
  comments 4
  Ziggo past zenderaanbod per 1 juni aan

  Binnen het non-stop themakanalenaanbod van Xite Music worden diverse wijzigingen doorgevoerd. De veertig kanalen van Xite Music zijn de enige radiozenders binnen het totale zenderaanbod van Ziggo die gecodeerd op het netwerk van het kabelbedrijf worden verspreid. Het beluisteren is derhalve alleen mogelijk met gebruik van een smartcard eventueel met CI+ module alsmede door Ziggo geleverde bruikleendecoders als Mediabox XL en Mediabox Next. De non-stop thematische radiokanalen van Xite Music zijn in de zenderlijst van Ziggo te vinden vanaf voorkeuzepositie 863. Gebruikers van Mediabox XL en Mediabox Next kunnen alle kanalen ook beluisteren door de speciale Xite Music-app te gebruiken.

   

  Wijzigingen Xite Music

  De kanalen Teen Party. Huisfeestje, WorkOut!, Indie Wave en Straattaal verdwijnen. Zij worden vervangen voor de kanalen France Chansons, NL Classic, Club Techno, Metal Madness en Wereldmuziek. Tevens krijgen enkele kanalen een nieuwe naam. Dit zijn Mini Disco (wordt Kids Disco), Zeroes Heroes (wordt 00’s Heroes), Thuisorkest (wordt klassiek), Pure Focus (wordt Calm Piano), Jazzy Dinner (wordt Dinner Time), All About Dance (This Is EDM), Twist Again (wordt 50s & 60s Rock), Rock Legends (wordt Classic Rock), Sit Back & Jazz (wordt Jazz Vibes), Urban Vibes (wordt Got The Blues) en Themafeestje (wordt Season Vibes).

   

  Stingray Music

  Ziggo begon in april 2019 met de doorgifte van veertig thematische non-stop muziekkanalen van contentaanbieder Xite. Dit was het vervangende aanbod van het gelijke aantal non-stop muziekkanalen van Stingray. De wisseling van contentaanbieder voor de non-stop muziekkanalen zorgde destijds voor opschudding en woede onder een deel van de Ziggo-klanten. Het kabelbedrijf liet toen al weten dat het aanbod van Xite Music-kanalen periodiek tegen het licht zou worden gehouden en waar nodig zou worden verbeterd. Tot nu ging het alleen om verbeteringen in het muziekaanbod binnen de muziekkanalen. Het is voor de eerste keer dat Ziggo het kanalenaanbod van Xite Music grootschalig wijzigt.

  ZiggoVodafoneZiggoXite MusicradiodigitaalXite

  Reacties

 1. TV-TIP 2Doc: Peter en Erik

  2Doc: Peter en Erik
  NPO 2 om 22:17 uur
  In 1967 stond een moeder haar pasgeboren tweeling af, en de jongens kwamen allebei in een ander gezin terecht. Het duurde zeventien jaar later voordat de twee elkaar ontmoetten, en er allebei ineens een broer bij kregen. Peter en Erik zoeken al tientallen jaren naar een antwoord op de vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren. Was er sprake van een misverstand, of was er misschien zelfs opzet in het spel? Samen met journalist Myrthe Buitenhuis gaan ze op zoek naar de waarheid. Het tweede deel is vrijdag te zien.

  TV-TIP Addicted to Marriage

  Addicted to Marriage
  TLC om 22:30 uur
  Na een paar mislukte huwelijken krabben mensen zich misschien even achter de oren, maar dat geldt níét voor de bruiden in deze realityserie. De vier dames in Addicted to Marriage zijn opgeteld al 20 keer getrouwd, maar dat weerhoudt ze er niet van om hun vriend te pushen om wéér in ’t huwelijksbootje te stappen. De partners hebben hun bedenkingen, en sommigen wéten niet eens dat hun vriendin eerder al getrouwd is geweest.

  Interview