Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo wil met Viaplay gebruik Mediabox Next stimuleren

  Ziggo biedt klanten vanaf 1 maart de mogelijkheid om tegen een tijdelijk gereduceerd tarief een abonnement op de nieuwe streamingdienst Viaplay te kopen.
  Jarco Kriek
  7 february 2022
  comments 6
  Ziggo wil met Viaplay gebruik Mediabox Next stimuleren

  Ziggo heeft voor de eigen klanten een propositie gemaakt waarbij Viaplay van 1 maart tot 1 augustus met korting gebruikt kan worden. Daarnaast wil Ziggo-eigenaar VodafoneZiggo Viaplay vanaf het eerste moment via een app Viaplay rechtstreeks beschikbaar maken op bruikleendecoder Mediabox Next.

   

  Omruilen

  Mediabox Next wordt door Ziggo alleen geleverd bij de twee duurdere tv-abonnementen Complete en Max. Ziggo gebruikt de komst van Viaplay om te proberen meer duurdere abonnementen te verkopen. Via een speciale internetpagina worden klanten geïnformeerd over de mogelijkheden om het abonnement op te waarderen en direct via een Mediabox Next naar de content van Viaplay te kijken.

   

  Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

  ZiggoVodafoneZiggoNordic Entertainment HroupNENTViap;ayMediabox Next

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Beter!

  Beter!
  NPO 1 om 21:24 uur
  Vandaag wil Corina, die na veel roken kampt met de longziekte COPD, weer in beweging te komen met linedancing.

  TV-TIP Vandaag Inside

  Vandaag Inside
  SBS 6 om 21:35 uur
  Heel erg lang heeft het afscheid van Vandaag Inside niet geduurd.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)