Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo wil met Viaplay gebruik Mediabox Next stimuleren

  Ziggo biedt klanten vanaf 1 maart de mogelijkheid om tegen een tijdelijk gereduceerd tarief een abonnement op de nieuwe streamingdienst Viaplay te kopen.
  Jarco Kriek
  7 februari 2022
  comments 6
  Ziggo wil met Viaplay gebruik Mediabox Next stimuleren

  Ziggo heeft voor de eigen klanten een propositie gemaakt waarbij Viaplay" target="_blank">Viaplay van 1 maart tot 1 augustus met korting gebruikt kan worden. Daarnaast wil Ziggo-eigenaar VodafoneZiggo Viaplay vanaf het eerste moment via een app Viaplay rechtstreeks beschikbaar maken op bruikleendecoder Mediabox Next.

   

  Omruilen

  Mediabox Next wordt door Ziggo alleen geleverd bij de twee duurdere tv-abonnementen Complete en Max. Ziggo gebruikt de komst van Viaplay om te proberen meer duurdere abonnementen te verkopen. Via een speciale internetpagina worden klanten geïnformeerd over de mogelijkheden om het abonnement op te waarderen en direct via een Mediabox Next naar de content van Viaplay te kijken.

   

  Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

  ZiggoVodafoneZiggoNordic Entertainment HroupNENTViap;ayMediabox Next

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  De moord op Murray Hayes stelt Lewis en zijn sidekick Hathaway voor een raadsel. De professor had kort voor zijn dood voor een godsvermogen het originele manuscript van een gedicht gekocht en die aankoop lijkt hem fataal te zijn geworden. Terwijl het duo in de zaak duikt, wordt het in de wielen gereden door amateurspeurneus Michelle Maraber.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het piepkleine Zeeuwse gehucht Baarland is het strijdtoneel van een jarenlange rel over een brandgang. Volgens Adrie hebben zijn buren het vehikel tussen beide huizen zo smal gemaakt, dat hij nog nauwelijks z’n kont kan keren. De buren, Martijn en Miriam, geven op hun beurt Adrie de schuld van het versmallen van het pad. Inmiddels heeft de burenruzie zijn knelpunt bereikt en is het de hoogste tijd dat Viktor en de besnorde brandjesblusser als de brandweer naar Zeeland vertrekken.

  Interview

  • *

   Floortje Dessing

   Floortje gaat mee

   Floortje Dessing rijdt met prijswinnend fotograaf Jasper Doest mee van Nederland naar Nepal, om onderweg verhalen vast te leggen over de relatie tussen mens en dier.
   Reacties0 reactie(s)