Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo wil met Viaplay gebruik Mediabox Next stimuleren

  Ziggo biedt klanten vanaf 1 maart de mogelijkheid om tegen een tijdelijk gereduceerd tarief een abonnement op de nieuwe streamingdienst Viaplay te kopen.
  Jarco Kriek
  7 februari 2022
  comments 6
  Ziggo wil met Viaplay gebruik Mediabox Next stimuleren

  Ziggo heeft voor de eigen klanten een propositie gemaakt waarbij Viaplay van 1 maart tot 1 augustus met korting gebruikt kan worden. Daarnaast wil Ziggo-eigenaar VodafoneZiggo Viaplay vanaf het eerste moment via een app Viaplay rechtstreeks beschikbaar maken op bruikleendecoder Mediabox Next.

   

  Omruilen

  Mediabox Next wordt door Ziggo alleen geleverd bij de twee duurdere tv-abonnementen Complete en Max. Ziggo gebruikt de komst van Viaplay om te proberen meer duurdere abonnementen te verkopen. Via een speciale internetpagina worden klanten geïnformeerd over de mogelijkheden om het abonnement op te waarderen en direct via een Mediabox Next naar de content van Viaplay te kijken.

   

  Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

  ZiggoVodafoneZiggoNordic Entertainment HroupNENTViap;ayMediabox Next

  Reacties

 1. TV-TIP Downey's Dream Cars

  Downey's Dream Cars
  discovery om 17:30 uur
  Robert Downey Jr. werd een van de grootste filmsterren van de 21ste eeuw, door de rol van Tony Stark in de Marvel-films. In deze reeks documentaires hangt Robert écht de uitvinder uit. De acteur heeft een grote verzameling auto’s; de tijd is rijp om ze om te bouwen naar elektrische voertuigen. Downey trapt af met een Chevrolet K10 pick-uptruck die nú nog 1 op 6 rijdt. Verder op de planning staan een Corvette Stingray én het up-to-date brengen van een klassieke Volkswagen T1-bus.

  TV-TIP Assassin's Creed

  Assassin's Creed
  RTL 7 om 20:25 uur
  Callum (Michael Fassbender) wordt wegens moord ter dood veroordeeld. Het vonnis wordt nooit voltrokken: het bedrijf Abstergo laat Callum via een geavanceerde techniek in de huid van zijn vijftiende-eeuwse voorvader Aguilar kruipen. Als Aguilar moet hij de Tempeliers uitschakelen.

  Interview