Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo wil met Viaplay gebruik Mediabox Next stimuleren

  Ziggo biedt klanten vanaf 1 maart de mogelijkheid om tegen een tijdelijk gereduceerd tarief een abonnement op de nieuwe streamingdienst Viaplay te kopen.
  Jarco Kriek
  7 february 2022
  comments 6
  Ziggo wil met Viaplay gebruik Mediabox Next stimuleren

  Ziggo heeft voor de eigen klanten een propositie gemaakt waarbij Viaplay van 1 maart tot 1 augustus met korting gebruikt kan worden. Daarnaast wil Ziggo-eigenaar VodafoneZiggo Viaplay vanaf het eerste moment via een app Viaplay rechtstreeks beschikbaar maken op bruikleendecoder Mediabox Next.

   

  Omruilen

  Mediabox Next wordt door Ziggo alleen geleverd bij de twee duurdere tv-abonnementen Complete en Max. Ziggo gebruikt de komst van Viaplay om te proberen meer duurdere abonnementen te verkopen. Via een speciale internetpagina worden klanten geïnformeerd over de mogelijkheden om het abonnement op te waarderen en direct via een Mediabox Next naar de content van Viaplay te kijken.

   

  Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

  ZiggoVodafoneZiggoNordic Entertainment HroupNENTViap;ayMediabox Next

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview