Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet Marokkaanse zender open in alle digitale pakketten

  VodafoneZiggo heeft bij de bedrijfsonderdelen Vodafone en Ziggo enkele tijdelijke wijzigingen doorgevoerd vanwege de aardbeving in Marokko.
  Jarco Kriek
  13 september 2023
  comments 2
  Ziggo zet Marokkaanse zender open in alle digitale pakketten
  Foto Getty Images

  Vodafone-klanten kunnen met de mobiele telefoon tot 16 september kosteloos bellen, sms-en en mobiele data verbruiken bij communicatie van en naar Marokko. Dit geldt tevens voor de klanten van Hollandsnieuwe. Ziggo-klanten kunnen met de vaste telefoon eveneens kosteloos contact leggen met Marokko.

   

  Televisie

  VodafoneZiggo laat verder weten dat de Marokkaanse tv-zender 2M voor alle klanten met een digitaal tv-pakket beschikbaar is. Dit is een vreemde omschrijving van het mediabedrijf. Ziggo heeft namelijk geen analoge tv-pakketten meer. Dit betekent dat iedereen met toegang tot televisie – en dat zijn alle klanten van Ziggo – naar de zender 2M zou moeten kunnen kijken, ook klanten die bij Ziggo een internet- of tv-only abonnement hebben met toegang tot het Kabel TV-aanbod. Op het internet zijn echter meldingen van klanten die 2M niet ongecodeerd (Kabel TV) kunnen bekijken.

  ZiggoVodafoneHollandsnieuweVodafoneZiggoMarokko2M

  Reacties

 1. TV-TIP Downey's Dream Cars

  Downey's Dream Cars
  discovery om 17:30 uur
  Robert Downey Jr. werd een van de grootste filmsterren van de 21ste eeuw, door de rol van Tony Stark in de Marvel-films. In deze reeks documentaires hangt Robert écht de uitvinder uit. De acteur heeft een grote verzameling auto’s; de tijd is rijp om ze om te bouwen naar elektrische voertuigen. Downey trapt af met een Chevrolet K10 pick-uptruck die nú nog 1 op 6 rijdt. Verder op de planning staan een Corvette Stingray én het up-to-date brengen van een klassieke Volkswagen T1-bus.

  TV-TIP Assassin's Creed

  Assassin's Creed
  RTL 7 om 20:25 uur
  Callum (Michael Fassbender) wordt wegens moord ter dood veroordeeld. Het vonnis wordt nooit voltrokken: het bedrijf Abstergo laat Callum via een geavanceerde techniek in de huid van zijn vijftiende-eeuwse voorvader Aguilar kruipen. Als Aguilar moet hij de Tempeliers uitschakelen.

  Interview