Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet NPO 1 Extra, TV 538, 192TV en Mezzo open voor alle klanten

  In december spelen muziek en inzamelingsacties een belangrijke rol bij diverse tv-zenders. Ziggo zet mede hierom meerdere tv-zenders open voor alle klanten.
  Jarco Kriek
  1 december 2021
  comments 6
  Ziggo zet NPO 1 Extra, TV 538, 192TV en Mezzo open voor alle klanten
  Foto ProShots

  Ziggo zet in de periode van 10 december tot en met 3 januari vier tv-zenders open waar speciale programma’s op worden uitgezonden. Alle Ziggo-klanten kunnen van 10 december tot en met 3 januari naar NPO 1 Extra, TV 538, 192TV en Mezzo kijken. Wie gebruikmaakt van een bruikleendecoder zoals Mediabox XL en Mediabox Next danwel een smartcard eventueel in combinatie met een CI+ module kan dit rechtstreeks via de decoder of de televisie. Ook voor deze groep klanten is online kijken via Ziggo GO mogelijk. Wie bij Ziggo het instapabonnement Kabel TV koopt, kan deze zenders alleen via Ziggo GO kijken.

   

  NPO 1 Extra

  Bij Ziggo is NPO 1 Extra in HD-kwaliteit te bekijken via voorkeuzekanaal 128. Vanaf 18 december wordt op dit tv-kanaal het virtual radio beeldverslag van de radio-actie NPO 3FM Serious Request met het glazen huis in Amersfoort live uitgezonden. Aansluitend is van 25 tot en met 31 december de NPO Radio 2 Top 2000 live op dit digitale themakanaal te volgen.

   

  TV 538

  Het virtual radio beeldverslag van de radio-actie Missie 538 is van 17 tot en met 24 december op TV 538 op voorkeuzekanaal 538 te volgen. De radiozender zamelt bij deze actie geld in voor twaalf goede doelen.

   

  192TV

  De Top 2500 is van 25 december tot en met 31 december in videoclips te volgen bij 192TV op voorkeuzekanaal 610. De hitlijst bestaat uit muziek afkomstig van 1955 tot met 1984 en wordt gepresenteerd door Ad Bouman.

   

  Mezzo

  De ene na de andere balletvoorstelling volgt elkaar op tijdens de maand van de dans op Mezzo. Dit muziekkanaal is bij Ziggo op voorkeuzepositie 612 in de zenderlijst te vinden.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiezender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)