Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet NPO 1 Extra, TV 538, 192TV en Mezzo open voor alle klanten

  In december spelen muziek en inzamelingsacties een belangrijke rol bij diverse tv-zenders. Ziggo zet mede hierom meerdere tv-zenders open voor alle klanten.
  Jarco Kriek
  1 december 2021
  comments 6
  Ziggo zet NPO 1 Extra, TV 538, 192TV en Mezzo open voor alle klanten
  Foto ProShots

  Ziggo zet in de periode van 10 december tot en met 3 januari vier tv-zenders open waar speciale programma’s op worden uitgezonden. Alle Ziggo-klanten kunnen van 10 december tot en met 3 januari naar NPO 1 Extra, TV 538, 192TV en Mezzo kijken. Wie gebruikmaakt van een bruikleendecoder zoals Mediabox XL en Mediabox Next danwel een smartcard eventueel in combinatie met een CI+ module kan dit rechtstreeks via de decoder of de televisie. Ook voor deze groep klanten is online kijken via Ziggo GO mogelijk. Wie bij Ziggo het instapabonnement Kabel TV koopt, kan deze zenders alleen via Ziggo GO kijken.

   

  NPO 1 Extra

  Bij Ziggo is NPO 1 Extra in HD-kwaliteit te bekijken via voorkeuzekanaal 128. Vanaf 18 december wordt op dit tv-kanaal het virtual radio beeldverslag van de radio-actie NPO 3FM Serious Request met het glazen huis in Amersfoort live uitgezonden. Aansluitend is van 25 tot en met 31 december de NPO Radio 2 Top 2000 live op dit digitale themakanaal te volgen.

   

  TV 538

  Het virtual radio beeldverslag van de radio-actie Missie 538 is van 17 tot en met 24 december op TV 538 op voorkeuzekanaal 538 te volgen. De radiozender zamelt bij deze actie geld in voor twaalf goede doelen.

   

  192TV

  De Top 2500 is van 25 december tot en met 31 december in videoclips te volgen bij 192TV op voorkeuzekanaal 610. De hitlijst bestaat uit muziek afkomstig van 1955 tot met 1984 en wordt gepresenteerd door Ad Bouman.

   

  Mezzo

  De ene na de andere balletvoorstelling volgt elkaar op tijdens de maand van de dans op Mezzo. Dit muziekkanaal is bij Ziggo op voorkeuzepositie 612 in de zenderlijst te vinden.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiezender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  TV-TIP Air Crash Investigation

  Air Crash Investigation
  National Geographic om 19:00 uur
  Op 25 oktober 1999 ontstaat er paniek bij de luchtverkeersleiding als een gecharterde Learjet 35, met aan boord onder anderen golfpro Payne Stewart, boven Florida voorbij de toegewezen hoogte klimt en vervolgens de afslag naar Dallas mist. F16’s stijgen op om het spooktoestel te onderscheppen, maar die kunnen weinig meer doen dan het naar South Dakota te begeleiden, waar het uiteindelijk neerstort. Wat is er in hemelsnaam gebeurd?

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)