Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo-abonnees hebben problemen bij kijken films en series Netflix

  Ziggo-abonnees melden dat zij niet alle bij Netflix beschikbare titels kunnen bekijken. Een deel van de catalogus wordt niet getoond.
  Jarco Kriek
  25 augustus 2022
  comments 2
  Ziggo-abonnees hebben problemen bij kijken films en series Netflix
  Foto Getty Images

  De problemen die een klein deel van de Ziggo-abonnees ervaren doen zich al enige tijd voor. De eerste meldingen verschenen twee weken geleden Netflix-Uit-onze-gegevens-blijkt-dat-je-een-unblocker-of-proxy/td-p/1024088">op het klant-helpt-klant forum van het kabelbedrijf. Op dit forum zeggen Ziggo-medewerkers dat het bedrijf op de hoogte is van de problemen. Er is een onderzoek naar de meldingen ingesteld. Onduidelijk is hoeveel abonnees dit probleem met Netflix ervaren. Omdat een groot deel van de content wel zichtbaar blijft, valt het probleem mogelijk niet alle Ziggo-abonnees op.

   

  Unblocker

  Het gaat vooral om series die uit de catalogus zijn verdwenen als er via een vaste Ziggo-verbinding gebruik wordt gemaakt van de streamingdienst. Als met hetzelfde apparaat via mobiel internet bij Netflix wordt ingelogd, is de content wel zichtbaar. Ziggo-abonnees die navraag hebben gedaan bij Netflix, kregen te horen dat de content niet zichtbaar is omdat bij de verbinding gebruik wordt gemaakt van een zogenaamde unblocker of proxy. Netflix verwijst voor het oplossen van dit probleem naar Ziggo.

   

  Oplossing

  Na het melden van de problemen op het forum was dit probleem korte tijd verdwenen, om daarna weer terug te keren. Ziggo stelt via een moderator op het forum dat er een onderzoek is ingesteld, maar kan geen duidelijkheid geven over wanneer het probleem is opgelost. Op deze internetpagina houdt het kabelbedrijf abonnees op de hoogte over het verloop van het onderzoek.

  ZiggoVodafoneZiggoNetflixOTTstreamingdienstinternetstoring

  Reacties