Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo-abonnees hebben problemen bij kijken films en series Netflix

  Ziggo-abonnees melden dat zij niet alle bij Netflix beschikbare titels kunnen bekijken. Een deel van de catalogus wordt niet getoond.
  Jarco Kriek
  25 august 2022
  comments 2
  Ziggo-abonnees hebben problemen bij kijken films en series Netflix
  Foto Getty Images

  De problemen die een klein deel van de Ziggo-abonnees ervaren doen zich al enige tijd voor. De eerste meldingen verschenen twee weken geleden Netflix-Uit-onze-gegevens-blijkt-dat-je-een-unblocker-of-proxy/td-p/1024088">op het klant-helpt-klant forum van het kabelbedrijf. Op dit forum zeggen Ziggo-medewerkers dat het bedrijf op de hoogte is van de problemen. Er is een onderzoek naar de meldingen ingesteld. Onduidelijk is hoeveel abonnees dit probleem met Netflix ervaren. Omdat een groot deel van de content wel zichtbaar blijft, valt het probleem mogelijk niet alle Ziggo-abonnees op.

   

  Unblocker

  Het gaat vooral om series die uit de catalogus zijn verdwenen als er via een vaste Ziggo-verbinding gebruik wordt gemaakt van de streamingdienst. Als met hetzelfde apparaat via mobiel internet bij Netflix wordt ingelogd, is de content wel zichtbaar. Ziggo-abonnees die navraag hebben gedaan bij Netflix, kregen te horen dat de content niet zichtbaar is omdat bij de verbinding gebruik wordt gemaakt van een zogenaamde unblocker of proxy. Netflix verwijst voor het oplossen van dit probleem naar Ziggo.

   

  Oplossing

  Na het melden van de problemen op het forum was dit probleem korte tijd verdwenen, om daarna weer terug te keren. Ziggo stelt via een moderator op het forum dat er een onderzoek is ingesteld, maar kan geen duidelijkheid geven over wanneer het probleem is opgelost. Op deze internetpagina houdt het kabelbedrijf abonnees op de hoogte over het verloop van het onderzoek.

  ZiggoVodafoneZiggoNetflixOTTstreamingdienstinternetstoring

  Reacties

 1. TV-TIP How to Hire a Hitman

  How to Hire a Hitman
  NPO 3 om 21:07 uur
  Op het darkweb kunnen opdrachtgevers schijnbaar huurmoordenaars vinden. Hoe bang moet je zijn als jouw naam genoemd wordt? Uit gehackte berichten blijkt dat honderden mensen over de hele wereld online een moord hebben besteld. Journaliste Yinka Bokinni verdiept zich in verschillende zaken.

  TV-TIP Rampvlucht

  Rampvlucht
  NPO 1 om 21:25 uur
  In de Bijlmer komt Asha steeds meer zieke huisdieren tegen. Vincent denkt dat de Nederlandse regering en luchtvaartwereld belangrijke details achterhouden. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek: Volkskrant-journalist Pierre Heijboer onderzoekt verhalen over "mannen in witte pakken" die op de rampplek gezien zouden zijn. Intussen doet ook Asha een schokkende ontdekking.

  Interview