Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo-klanten kijken als enigen gratis volledig live naar TT Assen

  Het motorsportevenement TT Assen inclusief MotoGP is dit weekend alleen bij Ziggo zonder extra kosten voor alle klanten live te volgen.
  Jarco Kriek
  21 juni 2023
  comments 2
  Ziggo-klanten kijken als enigen gratis volledig live naar TT Assen

  Ziggo is de enige provider in Nederland die het kanaal Ziggo Sport aan al zijn abonnees levert, via voorkeuzekanaal 14 . Dit komt omdat Ziggo Sport net als Ziggo onderdeel van mediabedrijf VodafoneZiggo is. Bij KPN, T-Mobile, Delta en alle overige providers moeten klanten een aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement afsluiten. Klanten van deze providers kunnen de TT Assen volledig live volgen via het kanaal Ziggo Sport Select. Mits natuurlijk het aanvullende sportabonnement is afgesloten.

   

  Tweede keer

  Het is dit jaar voor het tweede seizoen dat Ziggo Sport de MotoGP en alle daarbij horende raceklassen live uitzendt. MotoGP vervangt bij Ziggo Sport Formule 1 dat naar streamingdienst Viaplay verhuisde. Het is dan ook de tweede keer dat Ziggo Sport de TT Assen volledig live inclusief voor- en nabeschouwingen verslaat. Ook wordt van het circuit in Drenthe het programma Ziggo Sport Racecafé uitgezonden. Via het YouTube-kanaal van Ziggo Sport zijn enkele onderdelen van het raceweekend voor alle Nederlanders zonder abonnement live beschikbaar.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalsportMotoGPTT Assen

  Reacties

 1. TV-TIP Hell's Kitchen USA

  Hell's Kitchen USA
  24Kitchen om 19:30 uur
  Chef-kok Gordon Ramsay blaft kandidaten vaak af, net zoals een boze legersergeant dat kan. De zestiende reeks van Hell’s Kitchen start op een legerbasis waar de kandidaten tucht en discipline leren. Gelukkig verplaatst de actie zich snel weer naar de keuken, waar ‘generaal’ Ramsay zijn rekruten met harde hand de fijne kneepjes aanleert. Seizoen 16 werd berucht vanwege de vele ruzies, en dat zegt veel in een Gordon Ramsay-show!

  TV-TIP Verward

  Verward
  NPO 3 om 20:24 uur
  Op het nieuws hoor je regelmatig over ‘verwarde personen’ die voor problemen zorgen, maar wat voor mensen zíjn dat eigenlijk? Documentairemaakster Jessica Villerius onderzoekt de mensen achter dit label, én hulp­verleners die vaak met ze te maken hebben. Verpleegster Mariëlle was net een infuus aan het aanbrengen toen de buurman ineens binnenstormde en wild om zich heen begon te steken. Mariëlle vertelt over de hachelijke momenten die ze beleefde, toen ze op deze manier kennismaakte met Kenzo K.

  Interview