Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo-klanten kijken als enigen gratis volledig live naar TT Assen

  Het motorsportevenement TT Assen inclusief MotoGP is dit weekend alleen bij Ziggo zonder extra kosten voor alle klanten live te volgen.
  Jarco Kriek
  21 juni 2023
  comments 2
  Ziggo-klanten kijken als enigen gratis volledig live naar TT Assen

  Ziggo is de enige provider in Nederland die het kanaal Ziggo Sport aan al zijn abonnees levert, via voorkeuzekanaal 14 . Dit komt omdat Ziggo Sport net als Ziggo onderdeel van mediabedrijf VodafoneZiggo is. Bij KPN, T-Mobile, Delta en alle overige providers moeten klanten een aanvullend Ziggo Sport Totaal-abonnement afsluiten. Klanten van deze providers kunnen de TT Assen volledig live volgen via het kanaal Ziggo Sport Select. Mits natuurlijk het aanvullende sportabonnement is afgesloten.

   

  Tweede keer

  Het is dit jaar voor het tweede seizoen dat Ziggo Sport de MotoGP en alle daarbij horende raceklassen live uitzendt. MotoGP vervangt bij Ziggo Sport Formule 1 dat naar streamingdienst Viaplay verhuisde. Het is dan ook de tweede keer dat Ziggo Sport de TT Assen volledig live inclusief voor- en nabeschouwingen verslaat. Ook wordt van het circuit in Drenthe het programma Ziggo Sport Racecafé uitgezonden. Via het YouTube-kanaal van Ziggo Sport zijn enkele onderdelen van het raceweekend voor alle Nederlanders zonder abonnement live beschikbaar.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalsportMotoGPTT Assen

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)