Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo-klanten kunnen kiezen voor nieuw FRITZ!Box modem

  Ziggo moet klanten volgens Nederlandse wetgeving de keuze geven om zelf gekochte hardware te gebruiken. De mogelijkheden zijn hiertoe uitgebreid.
  Jarco Kriek
  14 maart 2024
  comments 2
  Ziggo-klanten kunnen kiezen voor nieuw FRITZ!Box modem

  Nadat deze week Netgear een DOCSIS 3.1 internetmodem op de markt bracht die geschikt is voor gebruik op het kabelnetwerk van Ziggo, is het nu de beurt aan de Duitse fabrikant AVM. Sinds vandaag is de FRITZ!Box 6670 verkrijgbaar. Deze modem is geschikt voor gigabit internetsnelheid en heeft een netwerkpoort die een maximale doorvoersnelheid van 2,5 Gb/s heeft. De internetmodem – die een adviesprijs van 289 euro heeft – ondersteunt ook de Wi-Fi 7-technologie.

   

  Zeer uitgebreid

  Naast de 2,5 Gb/s netwerkpoort beschikt dit nieuwste model kabelinternetmodem van AVM ook over vier gigabit netwerkpoorten. De modem kan tevens worden gebruikt voor vaste telefonie via een analoge lijn of digitale protocollen als DECT en IP. Smart home ondersteuning is aanwezig voor de technieken ULE, Zigbee en Matter. Voor Ziggo-klanten is ook de optie van de geïntegreerde DVB-C tuner interessant. Hierdoor wordt het mogelijk het Ziggo Kabel TV-zenderaanbod naar mobiele apparaten te streamen via wifi zonder gebruik van de Ziggo online tv-dienst Ziggo GO.

  ZiggoVodafoneZiggointernetinternetmodemhardwarevrije hardwarekeuze

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview