Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo-klanten melden problemen opzeggen Viaplay

  Diverse Ziggo-klanten ervaren problemen als ze hun Viaplay-abonnement willen opzeggen dat via het kabelbedrijf is afgesloten.
  Jarco Kriek
  16 november 2022
  comments 2
  Ziggo-klanten melden problemen opzeggen Viaplay
  Foto Getty Images

  Nederlanders kunnen een abonnement op Viaplay direct bij de streamingdienst afsluiten, maar ook via tv-aanbieders Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway. Als bij een van deze providers een Viaplay-abonnement wordt genomen, krijgt de klant ook toegang tot het lineaire kanaal Viaplay Xtra. Nu komende zondag het Formule 1-seizoen 2022 eindigt, geven diverse abonnees aan hun Viaplay-abonnement te willen beëindigen. Dit delen ze onder meer via onder meer via de community forums van hun providers.

   

  Foutmelding

  Bij Ziggo kan het Viaplay-abonnement via de persoonlijke MijnZiggo-omgeving opgezegd worden. Op het klant-helpt-klant community forum van het kabelbedrijf verschijnen echter diverse berichten dat het niet mogelijk is om het Viaplay-abonnement op te zeggen. Bij het doorlopen van de noodzakelijke stappen, loopt men tegen een wit scherm op. Hierdoor kan proces om het Viaplay-abonnement stop te zetten niet worden voltooid.

  ZiggoVodafoneZiggoViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstabonnementopzeggen

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)