Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo-klanten melden problemen opzeggen Viaplay

  Diverse Ziggo-klanten ervaren problemen als ze hun Viaplay-abonnement willen opzeggen dat via het kabelbedrijf is afgesloten.
  Jarco Kriek
  16 november 2022
  comments 2
  Ziggo-klanten melden problemen opzeggen Viaplay
  Foto Getty Images

  Nederlanders kunnen een abonnement op Viaplay direct bij de streamingdienst afsluiten, maar ook via tv-aanbieders Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway. Als bij een van deze providers een Viaplay-abonnement wordt genomen, krijgt de klant ook toegang tot het lineaire kanaal Viaplay Xtra. Nu komende zondag het Formule 1-seizoen 2022 eindigt, geven diverse abonnees aan hun Viaplay-abonnement te willen beëindigen. Dit delen ze onder meer via onder meer via de community forums van hun providers.

   

  Foutmelding

  Bij Ziggo kan het Viaplay-abonnement via de persoonlijke MijnZiggo-omgeving opgezegd worden. Op het klant-helpt-klant community forum van het kabelbedrijf verschijnen echter diverse berichten dat het niet mogelijk is om het Viaplay-abonnement op te zeggen. Bij het doorlopen van de noodzakelijke stappen, loopt men tegen een wit scherm op. Hierdoor kan proces om het Viaplay-abonnement stop te zetten niet worden voltooid.

  ZiggoVodafoneZiggoViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstabonnementopzeggen

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  Na een rondje hardlopen wordt de 23-jarige Rose Anderson dood in een rivier gevonden. Haar huisgenoot Chloe vertelt Lewis, Hathaway en Maddox dat Rose bloedbonje had met haar minnaar, professor astrofysica Felix. En laat hij nou getrouwd zijn met haar scriptiebegeleider Philippa. Heeft een van hen Rose naar de eeuwige jachtvelden gestoken of heeft het onderwerp van haar proefschrift iets met haar dood te maken? De zaak komt in een stroomversnelling als Chloe’s vriend op de vlucht slaat. Maar dan valt er een tweede slachtoffer…

  TV-TIP Het Roer Om

  Het Roer Om
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het idee om de eeuwigdurende kuierlatten te nemen speelt al lang bij Almeloërs Sven en Cariena. Slowakije, Tsjechië en Polen passeren de revue, maar de keuze valt uiteindelijk op Duitsland, vooral omdat ze al een lekker woordje Duits spreken. In het gehucht Wurz­bach huren ze twee vrijstaande huizen: een om zelf in te wonen, de ander voor de verhuur. Maar als blijkt dat de huurbaas niet van plan geld in het gedateerde vakantiehuis te pompen, worden ze gedwongen op een andere manier aan inkomsten te komen. Voor Sven en Cariena lijkt niets anders op te zitten dan een baan te zoeken.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)