Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo-klanten melden problemen opzeggen Viaplay

  Diverse Ziggo-klanten ervaren problemen als ze hun Viaplay-abonnement willen opzeggen dat via het kabelbedrijf is afgesloten.
  Jarco Kriek
  16 november 2022
  comments 2
  Ziggo-klanten melden problemen opzeggen Viaplay
  Foto Getty Images

  Nederlanders kunnen een abonnement op Viaplay direct bij de streamingdienst afsluiten, maar ook via tv-aanbieders Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway. Als bij een van deze providers een Viaplay-abonnement wordt genomen, krijgt de klant ook toegang tot het lineaire kanaal Viaplay Xtra. Nu komende zondag het Formule 1-seizoen 2022 eindigt, geven diverse abonnees aan hun Viaplay-abonnement te willen beëindigen. Dit delen ze onder meer via onder meer via de community forums van hun providers.

   

  Foutmelding

  Bij Ziggo kan het Viaplay-abonnement via de persoonlijke MijnZiggo-omgeving opgezegd worden. Op het klant-helpt-klant community forum van het kabelbedrijf verschijnen echter diverse berichten dat het niet mogelijk is om het Viaplay-abonnement op te zeggen. Bij het doorlopen van de noodzakelijke stappen, loopt men tegen een wit scherm op. Hierdoor kan proces om het Viaplay-abonnement stop te zetten niet worden voltooid.

  ZiggoVodafoneZiggoViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstabonnementopzeggen

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Conference League: AZ - Zrinjski

  UEFA Conference League: AZ - Zrinjski
  Veronica om 18:00 uur
  De eerste groepswedstrijd van AZ in de Conference League begon in september nog voortvarend. De formatie van trainer Pascal Jansen leidde bij Zrinjski Mostar halverwege met een indrukwekkende 0-3, maar gaf de voorsprong vervolgens volledig weg. In Bosnië-Herzegovina werd het in het obscure Stadion pod Bijelim brijegom uiteindelijk 4-3. Net als de Alkmaarders snakt ook Ajax naar een overwinning. De geplaagde ploeg gaat vanavond in de Europa League op bezoek bij Olympische Marseille. In Amsterdam werd het in september 3-3.

  TV-TIP Live and Let Die

  Live and Let Die
  RTL 7 om 20:25 uur
  James Bond (Roger Moore, die de rol hier voor het eerst speelt) doet onderzoek naar de moord op drie collega's. Hij ontdekt dat de slachtoffers alle drie contact hadden met Kananga (Yaphet Kotto), de dictator van het Caraïbische eiland San Monique. Op San Monique krijgt 007 te maken met drugs, geweld en de duistere krachten van voodoo.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)