Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo-klanten melden problemen opzeggen Viaplay

  Diverse Ziggo-klanten ervaren problemen als ze hun Viaplay-abonnement willen opzeggen dat via het kabelbedrijf is afgesloten.
  Jarco Kriek
  16 november 2022
  comments 2
  Ziggo-klanten melden problemen opzeggen Viaplay
  Foto Getty Images

  Nederlanders kunnen een abonnement op Viaplay direct bij de streamingdienst afsluiten, maar ook via tv-aanbieders Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway. Als bij een van deze providers een Viaplay-abonnement wordt genomen, krijgt de klant ook toegang tot het lineaire kanaal Viaplay Xtra. Nu komende zondag het Formule 1-seizoen 2022 eindigt, geven diverse abonnees aan hun Viaplay-abonnement te willen beëindigen. Dit delen ze onder meer via onder meer via de community forums van hun providers.

   

  Foutmelding

  Bij Ziggo kan het Viaplay-abonnement via de persoonlijke MijnZiggo-omgeving opgezegd worden. Op het klant-helpt-klant community forum van het kabelbedrijf verschijnen echter diverse berichten dat het niet mogelijk is om het Viaplay-abonnement op te zeggen. Bij het doorlopen van de noodzakelijke stappen, loopt men tegen een wit scherm op. Hierdoor kan proces om het Viaplay-abonnement stop te zetten niet worden voltooid.

  ZiggoVodafoneZiggoViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstabonnementopzeggen

  Reacties

 1. TV-TIP Pretty Woman

  Pretty Woman
  RTL 8 om 20:25 uur
  Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Leonie ter Braak helpt mensen die hun kleine woning in de stad in willen ruilen voor een paleis op het platteland. Leonie volgt Natasja Froger op als presentatrice en staat meteen voor een moeilijke opgave. Erwin en Bianca wonen in Eindhoven, en hun zoon Jorg bivakkeert op zolder mét zijn vriendin Astri. Ze zoeken twee huisjes op hetzelfde perceel, zodat ze dicht bij elkaar wonen maar tóch privacy hebben. Ze spreken af dat ze alleen verhuizen als iedereen het over een huis eens is, en dát maakt de opdracht niet makkelijker.

  Interview